„SAVRŠENA LETA SU KAO OBALSKI PUTEVI. BESKRAJNA I UZBUDLJIVA.”

BMW aksesoari i ponude usluga za proleće i leto.

„SAVRŠENA LETA SU KAO OBALSKI PUTEVI. BESKRAJNA I UZBUDLJIVA.”BMW aksesoari i ponude usluga za proleće i leto.

Sunčevi zraci vam ljube kožu, osmeh vam je na usnama: iskusite savršeno proleće i leto sa svojim BMW automobilom. Radujte se uzbudljivim izletima, vremenu kvalitetno provedenom sa porodicom i otrkićima kulinarskih delikatesa na lokalnoj pijaci. Otisnite se u nova iskustva i osetite čistu radost vaših voljenih.

Read more

DOŽIVLJAJ IZLETA.

Da pustolovna srca brže kucaju.

DOŽIVLJAJ IZLETA.

Da pustolovna srca brže kucaju.

Punom brzinom napred u topla godišnja doba. Bilo to spontano kratko putovanje preko vikenda ili duži put – ništa ne pruža toliko zadovoljstva kao izlet sa prijateljima i porodicom. Otkrijte nova mesta, lepo se provedite sa sjajnim ljudima i osećajte se slobodno. Krenite na putovanje svetom – spremni za iznenađenja i pustolovine. A ako ta putovanja potraju malo duže, tim bolje.

Read more

OPREMLJENI ZA IZLET.

Digitalne drumske mape.

Digitalne drumske mape za BMW Navigacione sisteme pouzdani su putnički vodiči za vašu vožnju po sopstvenoj ili stranim zemljama. Zajedno sa informacijama o najnovijim izmenama trasa, one nude i druge korisne i praktične informacije za vaše putovanje.

Read more

Kompaktni zadnji nosač za bicikl.

Preklopni kompaktni zadnji nosač za bicikl lak je ali stabilan i može se opteretiti težinom do 60 kg. Zahvaljujući niskom sistemu za kačenje na kuglu za vuču, može se postaviti samo jednom rukom i nositi do dva bicikla ili e-cikla sa maksimalnim osovinskim razmakom od 130 cm.

Read more

BMW krovna kutija.

Idealno je putovati sa mnogo prtljaga: BMW krovne kutije daju dodatni prostor za odlaganje i dostupne su u različitim bojama i veličinama (320 l, 350 l, 460 l ili 520 l). Atraktivno dizajnirane kutije impresioniraju lakim utovarom i inovativnim operativnim sistemom koji omogućava pristup s obe strane. Šest tačaka zaključavanja i zaštita od krađe transportnih kutija ispunjavaju najviše standarde sigurnosti. Za sva vozila sa BMW krovnim nosačima ili šinskim montiranim sistemima krovnih nosača.

Read more

USB adapter Lightning.

Robusno konstruisani kabl USB adaptera sa poptuno metalnim konektorima omogućava personalizovano uživanje u slušanju u vozilu. On omogućava integraciju i istovremeno punjenje uređaja Apple iPod™/iPhone™ sa „lightning“ konektorima u vozilu. USB adapter olakšava puštanje muzike na uređaju preko audio sistema vozila. Spoljni izvori muzike mogu se konstrolisati iDrive kontrolerom, multifunkcionalnim tasterima na volanu ili preko radija.

Read more

BMW provera pred godišnji odmor.

Vreme godišnjih odmora, vreme putovanja. Posetite nas zbog provere pred godišnji odmor i mi ćemo vas pripremiti za sezonu. Pregledaćemo vam kočnice, svetla, akumulator, nivoe goriva, vetrobran, metlice brisača i gume.

Read more

SPREMNI ZA NOVE IZAZOVE.

SPREMNI ZA NOVE IZAZOVE.

Novi elementi modela BMW X3 pretvaraju sportsko putovanje u jedinstveno iskustvo. Pridružite se našim protagonistima na mauntin-bajk turneji kroz Provansu. Zahvaljujući kompaktnom i izdržljivom zadnjem nosaču za bicikl i obilju mesta za odlaganje prtljaga i opreme, BMW X3 je spreman za svaki izazov. Hajdemo! Inovativni Aktivni ključ kombinuje funkcije zaključavanja, otključavanja, polaska i zaustavljanja u vodootpornom modulu ključa bez tastera – tako da on savršeno odgovara vašem aktivnom stilu života. Posle dana punog događaja, sedanje u X3 i dalje je iskustvo koje opušta, zahvaljujući precizno skrojenim patosnicama sa ispisom X3 da štite enterijer od vlage i prljavštine. Zato hajdemo u sledeću avanturu.

KOD KUĆE NA SVAKOM TERENU.

Na putu i van njega – sigurno upravljanje.

KOD KUĆE NA SVAKOM TERENU.

Na putu i van njega – sigurno upravljanje.

Sa originalnim BMW kompletom točkova, možete savladati svaku prepreku na putu ili van njega. Oni su precizno krojeni za vas BMW, ispunjavaju najviše zahteve kvaliteta i razvijeni su u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima guma (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear i Pirelli). Pored toga, svaki komplet točkova opremljen je zvezdicom označenim runflat gumama i RDC senzorima. Tako oni uvek ostaju na pravom putu, čak i van utabane staze.

Read more

ORIGINALNI BMW KOMPLETI TOČKOVA.

Y-Spoke 701M.

21" komplet točkova za X3 (iz 2017.) i X4 (iz 2018.) sa zvezdicom obeleženim gumama i TPMS senzorima, Run-flat tehnologijom, postavljenim i balansiranim.

Read more

V-Spoke 687.

21" komplet točkova za seriju 6 i seriju 7 (od 2015.) sa zvezdicom označenim gumama i TPMS senzorima, Run-flat tehnologijom, postavljenim i balansiranim.

Read more

Double-spoke stil 624M.

20" komplet točkova za seriju 3 i seriju 4 (iz 2011.) sa zvezdicom označenim gumama i TPMS senzorima, Run-flat tehnologijom, postavljenim i balansiranim.

Read more

Cross-Spoke 669M.

20" komplet točkova za seriju 5 (iz 2017.) sa zvezdicom označenim gumama i TPMS senzorima, Run-flat tehnologijom, postavljenim i balansiranim.

Read more

Y-Spoke 763M.

19" komplet točkova za M2 (iz 2014) sa zvezdicama označenim gumama i TPMS senzorima, postavljenim i balansiranim. Dostupan i za M3/M4 sa 19"/20" kompletima točkova.

Read more

BMW TOČKOVI I SERVISIRANJE GUMA.

BMW TOČKOVI I SERVISIRANJE GUMA.

Gume koje odgovaraju hladnoj sezoni: dođite na BMW servisiranje guma – ne samo što vam menjamo gume, već imate koristi i od provere dubine vaših šara i vaših kočnica. Naša ponuda je maksimalno zgodna: čistimo vaše letnje gume i skladištimo ih do proleća.

VREME ZA PORODICU.

Dobar provod sa celom porodicom.

VREME ZA PORODICU.

Dobar provod sa celom porodicom.

Spremni, pozor, sad – i neka avanture počnu. Posebno proleće i leto nude mnogo toga za otkrivanje. Ima li ičeg boljeg od vremena provedenog sa onima koji su vam najbliži? Doživite nezaboravne trenutke i mnogo kvalitetnog vremena sa svojom porodicom, i uronite u one aktivnosti u kojima uživaju i mladi i stari zajedno.

Read more

ZAJEDNO SPREMNI ZA SVE ŠTO MOŽE NAIĆI.

Torba za naslon.

Torba za naslon visokog kvaliteta može se pričvrstiti za naslone prednjih sedišta i nudi putnicima na zadnjim sedištima dovoljno prostora za odlaganje i laki pristup različitim stvarima koje im mogu zatrebati tokom putovanja. Podeljena je u dva odeljka, i svaki se može zasebno zatvoriti patent-zatvaračem. Gornji deo sadrži izolovani prostor za boce i unutrašnje džepove različitih veličina, pri čemu se neke od njih mogu zasebno zatvoriti. Donji odeljak nudi još dva prostora za odlaganje i lako pristupačan džep za papirne maramice. Torba za naslon izrađena je od izdržljive i na habanje otporne tkanine od poliestera.

Read more

Štitnici za sunce.

Praktični štitnici za sunce značajan su saputnik, pogotovo kada leti idete na duga putovanja. Oni se mogu brzo i lako postaviti na ramove prozora i ostaju na mestu i kada su prozori otvoreni. Zahvaljujući preciznom ukrajanju, idealno štite putnike i pogotovo decu, od direktnog sunčevog svetla i pomažu da se spreče previsoke temperature u putničkoj kabini.

Read more

Putovanje i komfor – Osnovni nosač.

Modularni sistem putovanja i komfora ujedinjuje široki raspon držača i rešenja za kačenje u jedan sistem i pruža veći komfor i pogodnosti u enterijeru vozila prilikom putovanja. Osnovni nosač je prikačen između stubova naslona za glavu na prednjem sedištu i pruža sigurnu bazu za sve komponente modularnog sistema putovanja i komfora. Na primer, držači za raznovrsne Apple iPad™ i Samsung Galaxy Tab modele, praktičan, visinski podesiv preklopni sto u atraktivnom BMW stilu, držač za GoPro kamere, vešalica za odeću ili univerzalna kuka za kačenje odevnih predmeta ili lakih torbi na naslonima sedišta lako se mogu pričvrstiti spojnicama koje se lako koriste tako što se umetnu i kliknu.

Read more

Putovanje i komfor – Vešalica za odeću.

Vešalica za odeću može se prikačiti za osnovni nosač (koji je dostupan zasebno) preko sistema spojnica i koristiti isto tako van vozila.

Read more

Putovanje i komfor – univerzalni držač.

Univerzalni držač za mnoge tablete od 7 do 11 inča u proizvodnji Apple ili Samsung bezbedno smeštene u bezbednosnoj futroli za tablete. Savršeno uklopljene silikonske sigurnosne futrole dostupne su zasebno za mnoge Apple i Samsung tablete. Oni se isporučuju zajedno sa zaštitnom folijom za ekran, čine tablete otpornim na oštećenja od ispuštanja, udara ili naleta i dopušta da se uređaji prikače za držač kako bi se sprečila oštećenja u sudarima. Prilagodljivi držač jednostavno se adaptira automatski veličini konkretne sigurnose futrole. Zahvaljujući funkciji rotiranja od 360° i podešavanju ugla, držač se može zaključati u svakom željenom položaju, tj. direktno iza naslona za glavu za savršeni bioskopski doživljaj u vozilu, ili i udobnom radnom položaju pod uglom iza naslona.

Read more

Putovanje i komfor – Preklopni sto.

Zahvaljujući praktičnom sistemu postavljanja putem umetanja dok ne klikne, preklopni sto se može pričvrstiti za nekoliko sekundi i lako podesiti na idealnu visinu ili ugao. Tako on postaje savršen radni sto ili opcija za odlaganje ua putnike na zadnjem sedištu i, zahvaljujući integrisanom držaču za čašu, idealan sto sa bezbednim mestom za piće.

Read more

LETNJE IZDANJE KOMPLETA ZA NEGU.

LETNJE IZDANJE KOMPLETA ZA NEGU.

Proizvodi sadržani u Kompletu za negu specijalno su odabrani da zadovolje potrebe letnjeg čišćenja. Atraktivna i svestrana torba je napravljena od impregniranog platna, zkanine koju je posebno lako čistiti. Jednostavan ali dinamičan stil torbe naglašava visoki kvalitet Kompleta za negu i originalnih BMW proizvoda za negu koje sadrži. Dizajn torbe takođe je čini idealnom za upotrebu kao torbe za laptop. Komplet sadrži: 1x čistač ruba felne (500 ml), 1x sredstvo za uklanjanje insekata (500 ml), 1x koncentrat za pranje vetrobrana (1000 ml).

ULIČNE PIJACE.

Kulinarski izlet.

ULIČNE PIJACE.

Kulinarski izlet.

Da li bi vas inspirinale kulinarske đakonije širom sveta? Posetite pijace koje vas mame u nove svetove. A usput možete uživati u omiljenoj muzici pomoću ALPINE HiFi sistema. Jasan zvuk već pretvara vožnju u poseban događaj. Jednostavno povežite svoj uređaj i punite ga preko bežične tacne za punjenje ili bežičnog poklopca za punjenje. Kad stignete na cilj, šetaćete se od malih ptandoca sa hranom do kuhinja i kamionima sa jelima. Slušajte muziku koju uživo izvode umetnici iz čitavog sveta. Svako će ovde pronaći nešto uzbudljivo da vidi, čuje, namiriše i proba. Proslava za sva čula.

Read more

IZOŠTRAVANJE SVIH ČULA.

Tacna za bežično punjenje.

Tacna za bežično punjenje je bezbedna, robusna opcija za odlaganje mobilnih telefona i nudi bežično punjenje i konekciju sa spoljnom antenom vozila. Funkcija bežičnog punjenja (uklj. LED indikatro statusa punjenja) podobna je za upotrebu sa svim mobilnim telefoinma koji imaju sposobnost induktivnog punjenja u skladu sa Qi-standardom.

Read more

Futrola za bežično punjenje.

Futrola za bežično punjenje modela Apple iPhone™ 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 i 7 Plus bez potrebe za kablom. Inovativna futrola za mobilne telefone kompatibilna je sa svim Qi-certifikovanim induktivnim punjačima i koristi se i kao zaštitna futrola.

Read more

Modul za konektivnost.

inovativni Modula za konektivnost dopunjuje BMW Advanced Car Eye 2.0 internet vezom i aplikacijom, koja sadrži bezbroj funkcija kao što je strimovanje uživo, klaud skladištenje svih video snimaka, GPS lokacija vozila, i slanje obaveštenja u vanrednim slučajevima.

Read more

Snap-In-Adapter.

Univerzalni Snap-In-Adapter omogućava bezbedno odlaganje i posebno brzo punjenje svih Apple iPhone™ uređaja opremljenih „lightning“ konektorom. On takođe dopušta vozačima da primaju dolazne pozive i slušaju plejliste uskladištene u uređaju preko audio sistema vozila za personalizovanu zabavu.

Read more

HiFi sistem ALPINE.

HiFi sistemn ALPINE značajno poboljšava audio performanse prirodnim kvalitetom zvuka. Sve komponente trostranog sistema zvučnika od 420 W razvijane su ekskluzivno za BMW i posebno su adaptirane za akustiku vozila.

Read more

Obloga poda.

Savršeno ukrojene, izdržljive obloge poda sa visokim rubom i specijalnim brazdama za oticanje vode štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine i održavaju stopala suvim. Elegantno su dizajnirane u crnoj boji sa umetkom od nerđajućeg čelika.

Read more

BMW TELESERVIS

BMW TELESERVIS

Sledeća zamena ulja, provera vozila, novi paktnovi. Sve su to servisi na koje više ne morate da mislite. Samo se zavalitge u naslon i opustite – vaš BMW zna kada mu je potreban konkretan servis i prenosi relevantne servisne podatke BMW-u sasvim automatski i u skladu sa potrebama. Vaš BMW Servisni partner po izboru može potom zgodno da proceni podatke i bez odlaganja stupi u kontakt sa vama.