ORGINALNI BMW NOVI DELOVI.

Tako da vaš BMW ostane BMW.

Vaš BMW vam pruža vrhunske performanse iz dana u dan dok je interakcija delova veoma bitna za potpunu funkcionalnost. Zbog toga bi trebali da se oslonite orginalne BMW delove: savršene performanse se postižu samo preciznim uklapanjem svih delova sa zahtevima svakog BMW modela. Dobijate vrhunski kvalitet i savršenu bezbednost.

Pročitajte više

BMW ORGINALNI AUTOMOBILSKI DELOVI NA PRVI POGLED.

Orginalni BMW izduvni sistem

Orginalni BMW izduvni sistem.

Snažan motor doprinosi čistom užitku u vožnji – što nije slučaj za buku motora i zagađivače. Orginalni BMW izduvni sistem pruža bolje performanse motora i manju potrošnju goriva ako je težina smanjena. Oni takoše smanjuju emisiju izduvnih gasova za približno 90%. tipično diskretan ali dinamičan „BMW zvuk“ – koji se razlikuje za svaki BMW model – je i dalje prisutan.
Pročitajte više
Orginalno BMW kvačilo

Orginalno BMW kvačilo.

Radujete se godinama čistog uživanja u vožnji: orginalno BMW kvačilo je dizajnirano da traje oko 120.000 km i čak i tada se potroši u približnosti od 1.5 milimetara sa svake strane. Takođe ne zahteva održavanje zahvaljujući hidrauličnom mehanizmu funkcionisanja. Zahvaljujući velikoj preciznosti tokom proizvodnje, ovaj orginalni BMW deo lako može izdražit temperature do 150 Celzijusa. Ništa vam ne stoji na putu ka dugačkim, sportskim iskustvima vožnje.
Pročitajte više
Orginalne BMW kočnice

Orginalne BMW kočnice.

U kritičnim situacijama svaki centimetar je bitan. S toga, orginalne BMW kočnice su individualno dizajnirane za svaki model, uzimaju u obzir aerodinamiku, ABS, šasiju, karoseriju i motor. Specijalni kompozitni materijali omogućavaju maksimalno kočenje i dug vek trajanja. Ovi orginalni BMW delovi se konstantno testiraju putem sveobuhvatnih testova i simulacija. Na taj način se možete osloniti na njih kada je najbitnije.
Pročitajte više
Orginalni BMW amortizeri

Orginalni BMW amortizeri.

BMW se oslanja na sofisticirani gasni, dizajn sa duplim cevima, prilikom proizvodnje amortizera. Amortizeri koji su savršeno uklopljeni sa motorom vozila, su okarakterisani poboljšanom udobnosti vožnje, boljim ponašanjem i manjom bukom. Funkcionalna stabilnost je takođe zagarantovana čak pri ekstremnim uslovvima. Čak i između -40 i +100 Celzijusa ovi orginalni BMW delovi povećavaju udovnosti bezbednost po hladnom i toplom vremenu.
Pročitajte više
Orginalno BMW vetrobran staklo

Orginalno BMW vetrobran staklo.

Ne dopustite da vas bilo šta ometa tokom vožnje. Orginalno BMW vetrobran staklo garantuje idealnu vidljivost i funkcionalnost relevantnih sistema za pomoć vozaču. Zahvaljujući savršenom obliku prednje vetrobran staklo ne propušta vlagu i vazduh; specijalna zakrivlejnost omogućava brisačima stakla da uklone maksimalnu količinu vode prilikom svakog prelaza. To je jedini način da se omogući da svi tehnički elementi koji su integrisani u vetrobran staklo – od senzora za kišu do BMW Head-up ekrana – ostanu potpuno funkcionalni.
Pročitajte više

BMW RAZMENA DELOVA.

Kao novi, samo jeftiniji.

Osnovni koncept je reprocesiranje: Do 60% svih razmenjenih delova se mogu ponovo iskoristiti na kraju njihovog životnog veka. Svaki razmenjeni deo je podložan istim standardima u pogledu kvaliteta kao i novi BMW delovi i poseduju garanciju koja traje 24 meseca.

Pročitajte više

BMW RAZMENA DELOVA NA PRVI POGLED.

Orginal BMW generator

Orginal BMW generator.

Mali, lagan ali snažan. Orginal BMW generator je pravi snagator. U stanju je da izdrži vibracije sa silom ubrzanja 80 puta većom od sile gravitacije, stabilan je do voltaže od 350 volti, i nudi veoma dug životni vek trajanja zahvaljujući sofisticiranom dizajnu. Svaki orginalni BMW generator je precizno uklopljen sa performansama BMW automobila i njegova čvrsta konstrukcija ga čini idealnim delom za razmenu – sa istim kvalitetom i performansama kao i novi deo.
Pročitajte više
Orginal BMW starter

Orginal BMW starter.

Bez održavanja do 50.000 startovanja, specijalno dizajniran za svaki tip motora radi smanjene potrošnje goriva, odgovara za korišćenje u ekstremnim uslovima: postoji samo jedna reč da se opišu orginalni BMW starteri – pouzdani. Otporni na temperaturu od -40 do +100 Celzijusa, poseduju savršenu zaštitu od korozije i prljavštine zbog njihovog dizajna i korišćenja najkvalitetnijih materijala prilikom njihove proizvodnje.
Pročitajte više
Orginal BMW pumpa za vodu

Orginal BMW pumpa za vodu.

Aktivni doprinos održavanju vrednosti ostalih komponenti vozila: Orginalna BMW pumpa za vodu ostaje potpuno pouzdana čak i pod ekstremnim temperaturama. Specifično dizajnirana za svaki motor, precizno napravljena i intenzivno testiirana, iznad svega je karakteriše veoma dug životni vek. Čak i pri 7,000 obr/min i nekon 100 sati stalnog testiranja, ona ne sme da izgubi više od dvanaest grama vode. Jedini pregrejani motor koji ćete videti je onaj koji vidite pored puta dok prolazite pored njega.
Pročitajte više
Orginal BMW automatska transmisija

Orginal BMW automatska transmisija.

Sportske karakteristike vožnje: Orginalna BMW automatska transmisija uvek koristi moderne tehnologije i poseduje optimalno podešene stepene prenosa kako bi omogućila neverovatno ubrzanje. Ona ima veći startni obrtni momenat od manuelne transmisije. Sve komponente su savršeno uklopljene jer transmisija predstavlja ključni deo BMW dinamične vožnje. Kako bi bili potpuno sigurni, test vožnja od milion kilometara se mora proći pre puštanja svake serije transmisije u proizvodnju. Koliko daleko vi želite da vozile?
Pročitajte više