BMW LIMARIJA I BOJA.

Idealna popravka za vaš BMW automobil.

BMW garantuje da je vaše vozilo popravljeno i zadržava svoju vrednost. Bez obzira da li se radi o limariji ili boji, BMW serviseri su odlično pripremljeni za takve popravke.
Sa veoma stručnim i modernim metodama popravke, BMW serviseri vrše popravku na profesionalan način kako bi se ponovo osećali bezbedno za volanom automobla.

Pročitajte više
BMW limarija

AKTIVAN RADI PASIVNE BEZBEDNOSTI: BMW LIMARIJA.

BMW limarija podleže najstrožijim BMW zahtevima u pogledu kvaliteta koji se sprovode od strane veoma obučenih BMW specijalista. Bez obzira da li se radi o maloj šteti ili velikoj – najmodernije tehnike popravke i orginalni BMW delovi se koriste kako bi se vaš BMW automobila vratio u fabričko stanje.
Savršena kombinacija inovativnih tehnologija i stručnost omogućavaju ponovno korišćenje vašeg vozila nakon popravke limare i nudi uobičajen nivo bezbednosti.

BMW boje

EKOLOŠKE. BMW BOJE.

Imate na raspolaganju BMW boje ako želite da povratite normalno stanje automobila nakon nezgode ili štete od grada, kamenčića i ostalih kozmetičkih oštećenja. Ekološka, vodena BMW ColorSystem boja se koristi u te svrhe.
BMW specijalisti koriste BMW ColorSystem iz dobrih razloga. Ovaj inovativni sistem farbanja nudi identično rešenje u odnosu na orginalnu boju i garantuje da se sve površine sijaju – s toga je moguće koristiti ovu boju prilikom reklamacije vozila. BMW ColorSystem takođe pazi na okruženje tako što smanjuje emisiju organskih rastvarača.