RADNOST VAS NE TERA DA ČEKATE.

BMW Fast Lane servis.

Maksimalno iskoristite servis koji se uklapa u vašu dnevnu rutinu. Precizan, fleksibilan raspored zakazivanja znači da se može pridržavati vaših planova i optimalno koristiti vreme čekanja.

Pročitajte više
Uvod

UVOD.

BMW Fast Lane servis pruža veliki izbor kvalitetnih usluga i popravki izvršenih sa tipičnom BMW stručnosti u najkraćem mogućem roku. Kako bi bili sigurani da vaš BMW ostaje BMW, mi koristimo samo orginalne BMW delove. Dok mi radimo na vašem automobilu vi možete raditi u korisničkoj loži, koristiti internet ili se opuštati u šolju kafe. Takođe možete odvesti jedan od novih BMW modela na test vožnju. BMW Fast Lane servis će povratiti vaš BMW u savršeno stanje u dogvorenom roku.

Šta mi nudimo

ŠTA MI NUDIMO.

Uvek u dobrim rukama: BMW Fast Lane Servis pruža veliki izbor usluga i popravki. Koja god da vam je usluga potrebna, mi koristimo orginalne BMW delove.


• Održavanje kao što je zamena ulja
• Servis potrošnjih delova kao što je zamena kočionih pločica
• Zamena pneumatika i felni
• Kozmetičke popravke, stakla i limarije


Dodatna pogodnost našeg brzog i stručnog servisa je da nećete doći do dodatnih troškova, na primer za zamensko vozilo. Razgovarajte sa vašim BMW Servisnim partnerom u vezi usluge koja vam je potrebna.

Individualno planiranje servisa

INDIVIDUALNO PLANIRANJE SERVISA.

Nemojte gubiti vreme: ako želite da servisirate vaš BMW automobil ali ne želite da budete bez automobila čitav dan, pozovite nas i zakažite termin. Mi ćemo proveriti da se usluga koju zahtevate može izvršiti brzo putem BMW Fast Lane servisa. Razmotrićemo posao koji se treba odraditi i unapred se dogovoriti oko troškova i potrebnog vremena. Vaš BMW automobil će primiti prvoklasnu uslugu i biti spreman za preuzimanje u dogovoreno vreme. Ugodan put!