RETROFIT BMW DODACI.

U skladu sa vašim životnim stilom i željama.

Dizajnirate vaš BMW automobil tačno kako želite. U bilo kom trenutku može ugraditi orginalne BMW dodatke ili ažurirati softver.
Vaš BMW Servisni partner će vam pružiti savet i pomoći da pronažete odgovarajuće rešenje. On će vam ponuditi odgovarajuće orginalne BMW dodatke ili pravi BMW softver i postaraće se da novi elementi budu savršeno integrisani u vaše vozilo.
To vam omogućava da nadogradite i prilagodite vaše vozilo u bilo kom trenutku.

Pročitajte više
Retrofit BMW dodaci

RETROFIT BMW DODACI.

Retrofitni BMW dodaci znače da možete dodatno prilagoditi vaše vozilo i prilagoditi ga vašoj porodici, radu ili zabavnim aktivnostima. Vaš BMW Servisni partner će vas posavetovati i pomoći vam da pronađete odgovarajuće rešenje. On će vam ponuditi orginalne BMW dodatke sa ekskluzivnim dizajnom, koji se uklapa sa vašim stilom života – od iPod interfejsa preko aerodinamičnog paketa do prenosivih navigacionih rešenja.
Podrazumeva se da će vam vaš BMW Servisni partner takođe omogućiti redovna ažuriranja digitalnih mapa u sklopu navigacionog sistema. Na taj način uvek možete izabrati najbolju rutu.
Retrofit BMW dodaci ne samo da uključuju individualni savet već i instalaciju dodataka i njihovu savršenu integraciju u kompleksnu elektronsku arhitekturu vašeg BMW vozila.