BMW PROVERA I ODRŽAVANJE.

Profesionalno, pouzdano i povoljno.

Bez obzira da li je vašem BMW automobilu potrebna provera, održavanje ili tehnički pregled – naše stručno BMW osoblje najbolje poznaje vaše vozilo i uvek vam nudi stručne usluge.
Sa stručnom i inovativnom dizajgnozom i tehnologijama programiranja, BMW servis garantuje da će vaše vozilo uvek biti u vrhunskom stranju. Svakom proverom i servisom mi garantuje da vaš BMW automobil uvek nudi najbolji užitak tokom vožnje.

Pročitajte više
Provera vozila: Stručno; brzo i transparentno

PROVERA VOZILA: STRUČNO; BRZO I TRANSPARENTNO.

Samo stručna provera vozila vam daje sigurnost da je vaše vozilo u odličnom stanju. Naši specijalisti će pod lupom pregledati vaš BMW automobil i otkloniti potencijalne probleme.
Dozvolite da vas naša stručnost ubedi. Naši BMW stručnjacu će vas rado posavetovati i preporučiti proveru vozila koja je potreba vašem BMW automobilu. Nudimo sledeće sveobuhvatne provere vozila koji se uklapaju sa vašim potrebama.

  • BMW prolećna provera
  • BMW provera pred godišnji odmor
  • BMW provera klima uređaja
  • BMW zimaska provera
Bez stresa: tehnički pregled kod BMW

BEZ STRESA: TEHNIČKI PREGLED KOD BMW.

Obavezna provera vozila bez stresa: kada morate uraditi tehnički preged, najbolja usluga za vaš BMW automobil je BMW usluga.
Iskoristite prednosti ove preliminarne provere kako bi potvrdili ono što osećate svaki dan – pravo uživanje u vožnji u savršeno održavanom BMW automobilu. Ukoliko su popravke potrebne, naš BMW servisni tim sačinjen od profesionala će rado otkloniti problem umesto vas. Potrebna je samo kratka vožnja do radionice i možete nastaviti vaše putovanje u BMW vozilu.
Zahvaljujući servisiranju na osnovu stanja (CBS), uvek ćete biti obavešteni kada je vreme za servis. U saradnji sa BMW Teleservices, relevantni podaci se mogu preneti direktno vašem BMW Servisnom partneru. Jednostavno zakažite servis kod vašeg BMW Servisnog partnera ili proverite vozilo odmah nakon vašeg sledećeg servisa. Pogodnosti: jedna poseta radionici i više vremena za sve ostalo.

Potpuno pouzdan: BMW vuklanizerske usluge

POTPUNO POUZDAN: BMW VUKLANIZERSKE USLUGE.

BMW vulkanizerska usluga garantuje da su pneumatici, felne i elementi šasije savršeno poravnati jedni sa drugima. Naši BMW stručnjaci će preporučiti BMW brendirane pneumatike koji su savršeni za vaše vozilo. Samo oni ispunjavaju najstrožije BMW standarde kvaliteta. Podrazumeva se mi menjamo, testiramo, brinemo se i profesionalno skladištimo vaše pneumatike, bez obzira da li se radi i rezervnim pneumaticima ili zimskom ili letnjem kompletu pneumatika.

  • Orginalni BMW točkovi
  • Zamena orginalnih BMW točkova
  • Skladištenje orginalnih BMW felni i pneumatika
BMW Maintenance

SERVIS KOJI POSTAVLJA STANDARDE: BMW ODRŽAVANJE.

Redovno održavanjem vašeg BMW automobila pruža idealan osećaj bezbednosti i kretanja što u velikoj meri doprinosi odličnom osećaju tokom vožnje. Sa Inovativnim CBS (servis na osnovu stanja) sistemom održavanja, vaš BMW automobila zna da li mu je potrebna, na primer zamena ulja. U saradnji sa BMW Teleservices relevantni podaci se prenose direktno vašem BMW Servisnom partneru. Na taj način se omogućava precizna procena potrebnog obima posla.

  • Servisiranje na osnovu stanja
  • BMW zamena ulja u motoru
  • BMW BluePerformance sa AdBlue®