„VOLIMO DA SE IZLEŽAVAMO NA ODMORU. SAMO NE ZBOG KVARA MOTORA.“

Srećan put. Sa originalnim BMW motornim uljem i servisom.

Kako god želeli da organizujete svoj život, vaš BMW vam pravi društvo kud god da krenete. To ostavlja svoj trag. Zaštitie svoj BMW originalnim BMW motornim uljem i koristite izuzetne performanse i dug radni vek. Počastite svoj BMW nesmetanijim radom motora uz originalno BMW motorno ulje i servis.

Pročitajte više
„VOLIMO DA SE IZLEŽAVAMO NA ODMORU. SAMO NE ZBOG KVARA MOTORA.“Srećan put. Sa originalnim BMW motornim uljem i servisom.

ONLAJN ZAKAZIVANJE.

Vaš BMW servisni partner rado će vas posavetovati o svim proizvodima i uslugama koje će vam pomoći da svoj BMW motor dovedete do vrhunskih performansi i sačuvate mu radni vek. Posvetite više vremena prijatnostima u životu i koristite naše onlajn zakazivanje posete BMW servisnom partneru u vašoj blizini!

ORIGINALNO BMW MOTORNO ULJE. PERORMANSE. EFIKASNOST. ZAŠTITA.

BMW TwinPower Turbo motorna ulja podržavaju suštinska svojstva modernih BMW motora i pomažu im da obezbede maksimalnu snagu i krajnju efikasnost. Ona nude povećanu viskoznost, koja omogućava bolje hladne starove i dosledne performanse. Originalna BMW motorna ulja takođe štite motor od korozije, habanja i trošenja. To pomaže da motor bude čust koliko je moguće kako bi se produžila njegova dugovečnost.

Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna ulja za održivo zadovoljstvo u vožnji: ne samo što ova ulja doprinose dobrim performansama motora, ona takođe pomažu da se kritični delovi motora održe čistim i štite motor.

Pročitajte više

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorna ulja za izuzetne performanse: Motorna ulja u kategoriji „Gold“ postavljaju nove standarde, i doprinose postizanju izuzetnih performansi i visoke zaštite motora. Ulja sa „FE“ na etiketi (= ekonomičnost goriva) takođe pokazuju uštede u gorivu po NEDC-u u poređenju sa motornim uljima BMW Longlife-01.

Pročitajte više

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo. Punjenje adrenalinom: Motorna ulja u kategoriji „M TwinPower Turbo“ skrojena su po specifičnim potrebama BMW M motora visokih performansi i pružaju izuzetnu zaštitu i izuzetne performanse, čak i u ekstremnim uslovima.

Pročitajte više
  • 5 koristi od originalnih BMW motornih ulja.

ZADRŽITE PERFORMANSE SVOG MOTORA.

Originalno BMW motorno ulje.

Originalna BMW motorna ulja ispunjavaju standarde vrhunskog kvaliteta koje nalažu BMW motori i savršeno koriste svoj potencijal u pogledu performansi, efikasnosti i dugovečnosti. Poboljšajte održavanje svog BMW automobila originalnim BMW motornim uljem i dugogodišnjom ekspertizom naših servisnih specijalista.

Pročitajte više

ZADRŽITE PERFORMANSE SVOG MOTORA.

Originalno BMW motorno ulje.