Originalni delovi za BMW rezervni delova za BMW Novi delovi za BMW Obnovljeni delovi

ORIGINALNI BMW DELOVI

Samo najbolje je dovoljno dobro.

ORIGINALNI BMW DELOVISamo najbolje je dovoljno dobro.

Da biste osigurali da vaš BMW ostane originalan.

Svakog dana vaš BMW pruža visoke performanse, međutim, ako želite da ostane potpuno funkcionalan, mora da postoji besprekorna interakcija između svih delova. Zbog toga bi trebalo da odaberete originalne BMW delove: savršene performanse mogu se postići samo ako su svi delovi precizno usklađeni sa zahtevima svakog pojedinačnog BMW modela. Bilo da je reč o originalnim BMW novim delovima ili originalnim BMW obnovljenim delovima, svaki originalni BMW deo podleže istim standardima kvaliteta kao i BMW vozila - od planiranja proizvodnje do osiguranja kvaliteta. Preciznost i visokokvalitetna konstrukcija svakog originalnog BMW dela garantuje da sve komponente u vašem BMW-u savršeno rade zajedno - za optimalne performanse i maksimalnu sigurnost i dugotrajnost.

Pročitajte više

VAŠI BENEFITI:

  • 01 Najviši kvalitet u svakom smislu
  • 02 Najbolja vrednost za novac
  • 03 Dugoročno održavanje vrednosti vašeg BMW-a
  • 04 Prvoklasna BMW ekspertiza
  • 05 Do 24 meseca garancije*

* se odnosi na originalne BMW nove delove i originalne BMW obnovljene delove

Pročitajte više
Originalni BMW delovi BMW servisni partner Zakazivanje servisa kod BMW-a

VAŠ BMW SERVISNI PARTNER ĆE VAM RADO PRUŽITI SAVETE.

Vaš BMW servisni partner će vam sa zadovoljstvom dati savet o svim proizvodima i uslugama koji nudi vaš BMW. Odvojite više vremena za ugodne stvari u životu i lako zakažite termin sa BMW servisnim partnerom u svojoj blizini sada!

ORIGINALNI BMW NOVI DELOVI.

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO.

U slučaju habanja, oštećenja ili kvara, BMW nudi precizno uklapajući originalni BMW novi deo za svaku komponentu od lansiranja modela do najmanje 12 godina nakon ukidanja istog - čime se osigurava pouzdanost, zadržavanje vrednosti i zadovoljstvo prilikom vožnje. Za ceo životni vek vozila.

Originalni BMW delovi novi delovi kočioni diskovi kočione pločice

Originalni BMW kočioni diskovi i pločice.

Originalni BMW kočioni diskovi i pločice savršeno komuniciraju sa svim komponentama vozila i garantuju visoke performanse kočenja i pouzdanost. Na primer, ABS na vašem BMW-u je takođe precizno dizajniran da radi u kombinaciji sa originalnim BMW kočionim diskovima i pločicama. Odlične performanse kočenja, između ostalog, rezultiraju i velikim prečnikom kočionog diska, koji je precizno izračunat za svaki BMW model. Originalne BMW kočione pločice odlikuju se visokom komponentnom čvrstoćom i stoga su moćne čak i pod ekstremnim opterećenjima - sa dugim životnim vekom zahvaljujući malom habanju.
Pronađite svog BMW servisnog partnera
Originalni BMW novi delovi novi delovi BMW baterija.

Originalna BMW baterija sa AGM tehnologijom i originalna BMW baterija sa tehnologijom kalcijuma.

Originalne BMW baterije sa AGM tehnologijom (AGM je skraćenica od „Absorbent Glass Mat“ - Materijal upijajuće staklene vune) idealno su pogodne za ispunjavanje neprestano rastućih energetskih zahteva savremenih električnih sistema. Jednom kada vozilo bude opremljeno AGM tehnologijom, baterija se nikada ne sme zameniti drugom tehnologijom. Sa visokim električnim performansama, čak i pri ekstremnim temperaturama i pouzdanosti koja udovoljava zahtevima hladnog starta, originalna BMW baterija koja se zasniva na tehnologiji kalcijuma posebno je pogodna za BMW vozila bez funkcija EfficientDinamics.
Pronađite svog BMW servisnog partnera
Originalni BMW novi delovi novi delovi filter

Originalni BMW unutrašnji filter, vazdušni filter, filter za gorivo i filter za finu prašinu.

Čestice, polen ili zagađivači: Originalni BMW unutrašnji filteri uklanjaju sve navedene opasne elemente i značajno poboljšavaju vazduh u unutrašnjosti vozila. Originalni BMW filteri za vazduh precizno su prilagođeni relevantnim BMW motorima i obezbeđuju im zahtevanu količinu prečišćenog vazduha. Bez obzira da li je vaš motor benzinac ili dizel, originalni BMW filter za gorivo omogućava motoru da maksimalno oslobodi svoju snagu i sprečava zagađenje sistema ubrizgavanja. Čim uđete u svoj BMW, možete duboko udahnuti jer ćete se osećati osveženo i lagodno. Zahvaljujući novom originalnom BMW filteru prašine i njegovoj inovativnoj tehnologiji filtera, štetne čestice sadržane u vazduhu koje ulaze u vaše vozilo svedene su na apsolutni minimum.
Pronađite svog BMW servisnog partnera
Originalni BMW delovi novi delovi metlice brisača

Originalne BMW metlice brisača.

Sneg, voda ili prljavština: Originalne BMW metlice brisača mogu se pohvaliti optimalnom efikasnošću čišćenja i impresivno se ponašaju po bilo kom vremenu - pa čak i nakon 300 sati upotrebe. Originalne BMW metlice brisača kombinuju dve različite mešavine materijala. Tvrda, izdržljiva usna brisača za optimalnu raspodelu kontaktnog pritiska i mekana gumena podloga brisača za vlaženje usne brisača.
Pronađite svog BMW servisnog partnera
Originalni BMW delovi novi delovi Zadnja LED svetla

Originalna BMW zadnja LED svetla.

Originalna zadnja svetla BMW-a sa LED tehnologijom impresioniraju ne samo da svojom estetikom i visokokvalitetnim i otpornim materijalom - već i pre svega jer su isplativi i obezbeđuju sigurnost. LED tehnologija donosi uštedu energije do 50% u poređenju sa konvencionalnim sijalicama, a istovremeno garantuje dugi radni vek i veću sigurnost u pogledu kvarova. Zahvaljujući kratkom vremenu odziva, saobraćaj iza vas prima informacije bez odlaganja i kao rezultat može brže reagovati, što dovodi do veće bezbednosti u drumskom saobraćaju. Originalna BMW zadnja svetla i farovi su ugrađeni u skladu sa originalnom kvalitetom opreme proizvođača i sadrže originalne BMW sijalice koje su u skladu sa odgovarajućim nacionalnim pravnim standardima (ECE u Evropi, SAE u SAD-u).
Pronađite svog BMW servisnog partnera
Originalni BMW delovi novi delovi amortizer

Originalni BMW amortizeri.

Smatra se da originalni BMW amortizeri pružaju maksimalnu sigurnost i izvanrednu udobnost prilikom vožnje. Njihova dvocevna konstrukcija potpomognuta plinom nudi tri ključne prednosti: poboljšane vozne karakteristike zahvaljujući preciznom usmeravanju točkova i direktnom odzivu, primetno smanjenje buke i značajno poboljšana funkcionalna stabilnost čak i pod ekstremnim uslovima zahvaljujući upotrebi specijalnog ulja. Ovaj dizajn i savršenstvo u podešavanju svakog specifičnog BMW modela garantuju karakteristike vožnje tipične za BMW uz optimalnu udobnost i vrhunsku dinamiku. Ublažavanje udara takođe održava stabilnu strukturu karoserije i minimizira habanje guma, kao i opterećenje komponenata šasije.
Pronađite svog BMW servisnog partnera

BMW-OV PROCES PRERADE

Originalni BMW delovi Prerađeni BMW delovi proces prerade demontaža

Profesionalno demontiranje.

Odgovarajući delovi se ili vraćaju u ciklus delova preko dilerske organizacije ili se profesionalno demontiraju sa polovnih vozila.
Originalni BMW delovi Prerađeni BMW delovi proces prerade čišćenje

Detaljno čišćenje.

Na početku procesa prerade, svi budući obnovljeni delovi podvrgavaju se složenom procesu čišćenja (npr. korišćenjem suvog leda).
Originalni BMW delovi Prerađeni BMW delovi proces prerade testiranje

Vizuelno i funkcionalno testiranje.

Pre nego što se delovi prerade, moraju da prođu vizuelna i funkcionalna ispitivanja kako bi se potvrdila njihova sposobnost za upotrebu kao originalni BMW obnovljeni deo.
Originalni BMW delovi Prerađeni BMW delovi proces prerade obnova

Vrhunska obnova.

Tokom procesa prerade, delovi se profesionalno rastavljaju, zatim se ispituju i zamenjuju u industrijskoj montaži ako su neispravni. Zatim se obrađeni delovi podvrgavaju ponovnom pregledu. Komponente osetljive na habanje zamenjuju se kao preventivna mera i, gde je to moguće, elektronika se ažurira najnovijim softverom.
Originalni BMW delovi Prerađeni BMW delovi proces prerade Osiguranje kvaliteta

Strogo osiguranje kvaliteta.

Originalni BMW obnovljeni delovi podležu istim standardima kvaliteta kao i novi delovi i moraju proći iste rigorozne postupke pregleda. Osiguranje kvaliteta zajedno sa garancijom od 24 meseca obezbeđuje da kvalitet obnovljenog proizvoda odgovara kvalitetu novoproizvedenog dela.