„KO MARI ZA ONO ŠTO MENE BRINE?“

BMW servisna rešenja.

„KO MARI ZA ONO ŠTO MENE BRINE?“BMW servisna rešenja.

BMW SERVISNA REŠENJA. VRHUNSKE USLUGE ZA SVAKOG VOZAČA I SVAKI BMW.

Vaš BMW i vi ste nerazdvojni. A da bi se obezbedilo da tako ostane dugo, BMW servisna rešenja donose vrhunske ponude u formi BMW Service Inclusive, BMW Value Service i BMW produžene garancije za svaki BMW model – i za mnogo bezbrižnih kilometara pred vama.

Pročitajte više

„POMOĆ ZA MOJE PLANOVE, I MOJ DUŠEVNI MIR.“

Usluge BMW servisa.

Svaki čovek je drugačiji. Svaki BMW je drugačiji. A putovanja i priče koje iskusite sa svojim BMW automobilom jedinstvene su. U svakom pogledu individualne kao i usluge BMW servisa, sa prvoklasnim ponudama za servisiranje i održavanje sa poštenim i transparentnim cenama. Standardi vrhunskog kvaliteta i iscrpna ekspertiza naših BMW servisnih specijalista kombinovani sa inovativnim servisnim tehnologijama i originalnim BMW delovima obezbeđuju da vaš BMW ostane nepogrešivo prepoznatljiv. Jednostavno izaberite servisni paket koji vam najbolje odgovara – i radujte se svemu onome što čeka vas i vaš BMW.

Pročitajte više

4 DOBRA RAZLOGA ZA BMW SERVIS

  • 01 Bezbrižni i bezbedni
  • 02 Ekskluzivni vrhunski servis: opuštena poseta radionici sa mnogo komfora
  • 03 Individualni koliko i vi: servisi po vašoj meri i atraktivne ponude koje odgovaraju vama i vašem BMW vozilu
  • 04 Garantovana stručnost: BMW servisni specijalisti, originalni BMW delovi i vrhunski standardi kvaliteta

„JA KONTROLIŠEM IZNENAĐENJA U SOPSTVENOM ŽIVOTU.“

Iznenađenje – nema iznenađenja. Sa uslugom BMW Value Service.

„JA KONTROLIŠEM IZNENAĐENJA U SOPSTVENOM ŽIVOTU.“

Iznenađenje – nema iznenađenja. Sa uslugom BMW Value Service.

ZADRŽAVANJE VREDNOSTI. I MOG ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI: BMW VALUE SERVICE.

Zajedno ste prevalili mnogo kilometara. I prošli ste kroz mnogo avantura, a sve one predstavljaju poglavlja vaše zajedničke priče. Priče koja je daleko od svog kraja. Jer tu je BMW Value Service, sa brojnim pogodnostima u pogledu usluga garaže i servisa. A ukoliko želite da i ubuduće istražujete nove čudesne puteve, znajući uvekl na šta možete da računate, tu je naš Premium Service, atraktivan i transparentan: cena sveobuhvatnog paketa savršeno skrojena po vašim potrebama.

Pročitajte više
  • Vaše pogodnosti na prvi pogled

Servisiranje ulja.

Kočioni diskovi i pločice.

Pregled.

Zamena akumulatora.

„ZA MENE JE NAJVREDNIJI AKSESOAR – SERVIS.“

Za one koji žele da se fokusiraju na život: BMW Service Inclusive.

„ZA MENE JE NAJVREDNIJI AKSESOAR – SERVIS.“

Za one koji žele da se fokusiraju na život: BMW Service Inclusive.

SJAJAN OSEĆAJ KAD NI O ČEMU NE MORATE DA BRINETE.

Jednostavno se opustite i usredsredite na ono što je zaista važno – radost vožnje. Bezbrižnost zahvaljujući usluzi BMW Service Inclusive. Jer sa ovim servisnim planom možete platiti samo jednom i biti pokriveni za sva buduća primenjiva servisiranja i održavanje u periodu čije trajanje ugovorite. Ovo obezbeđuje da vaš BMW uvek bude u najboljim rukama, kod svakog od uključenih BMW servisnih partnera širom sveta.

Pročitajte više
  • Vaše pogodnosti na prvi pogled

ZA ONE KOJI ŽELE SVE: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Dobro je sada još bolje: sa BMW Service Inclusive Plus imate pravo na korišćenje svih servisa u okviru odabranog paketa, a pokrivene su i popravke usled habanja i trošenja. Originalni BMW delovi koji se koriste, ukljulujući ulje, naravno, uključeni su u ovo.

Pročitajte više
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* BMW Service Inclusive Plus ponude dostupne su samo direktno, kada kupujete novo vozilo.

Pročitajte više

Odlučite se za još više bezbrižnosti, još veću sigurnost na putu i još više servisiranja. BMW Service Inclusive pokriva sledeći obim održavanja/servisiranja: servisiranje motornog ulja, usluge provere vozila u skladu sa BMW specifikacijama, servisiranje filtera za vazduh, servisiranje filtera za gorivo (za dizel motore), servisiranje mikrofiltera, servisiranje svećice (za benziske motore) i servisiranje kočione tečnosti. BMW Service Inclusive Plus* nudi dodatne pogodnosti: servisni paket sadrži popravke usled habanja i trošenja i servisiranje prednjih kočnica (uklj. kočione pločice i/ili kočione diskove kad se izližu), servisiranje zadnjih kočnica (uklj. kočione pločice i/ili kočione diskove kad se izližu), zamenu spojnice (ako je potrebno) i zamenu metlica brisača (ako je potrebno, maks. jednom u svakoj godini ugovora).


* BMW Service Inclusive Plus ponude dostupne su samo direktno u vreme kupovine vašeg novog vozila.

Pročitajte više