„OPREMLJEN SAM ZA SVE. ČAK I ZA NEOČEKIVANO.“

Garancija BMW prodavca.

Kao vlasnik novog BMW automobila, možete prirodno očekivati najviše standarde kvaliteta i pouzdanosti. U retkim slučajevima kada se nešto može dogoditi s vašim vozilom, vaša Garancija BMW prodavca iscrpno vas štiti od neočekivanih troškova popravke do 5 godina, i važi širom sveta.

Pročitajte više
„OPREMLJEN SAM ZA SVE. ČAK I ZA NEOČEKIVANO.“Garancija BMW prodavca.
  • Vaše pogodnosti na prvi pogled.

„MOGAO BIH DA SE NAVIKNEM NA OVAJ OSEĆAJ.“

Plan za neplanirane događaje. Sa Produženom BMW garancijom.

„MOGAO BIH DA SE NAVIKNEM NA OVAJ OSEĆAJ.“

Plan za neplanirane događaje. Sa Produženom BMW garancijom.

OBEZBEDITE TRAJNIJI DUŠEVNI MIR.

Imate planove. Mi se staramo za to da ih realizujete bez brige: sa Garancijom BMW prodavca vi ste zaštićeni od neočekivanih troškova popravki 24 meseca. Čak i posle toga, možete biti opušteni u saznanju da ste u dobrim rukama. Jer, kada poručite svoj novi BMW, imate opciju da lako produžite period garancije do 5 godina za malu naknadu. Ukoliko se dogodi bilo kakav defekt, možete otići kod svakog uključenog BMW servisnog partnera širom sveta besplatno, bez kasnijih dodatnih troškova.

Pročitajte više
  • Vaše pogodnosti na prvi pogled

„MOJA NAJVEĆA INVESTICIJA? DUŠEVNI MIR.“

Garancija BMW Premium Selection.

Vozilo na koje se možete osloniti: sa vašim vozilom certifikovanim za BMW Premium Selection, automatski dobijate godišnju punu garanciju prodavca za sve mehaničke i elektronske delove. Ovo obezbeđuje da mnogo vremena prođe pre nego pronađete neki problem na svom novom prethodno korišćenom BMW vozilu – osim čistog zadovoljstva u vožnji.

„ŽELIM DA SAČUVAM ONO ŠTO JE ZA MENE VAŽNO.“

BMW garancija za korišćene automobile.

BMW garancija za korišćene automobile donosi vam duševni mir. Vaš BMW prodavac potvrđuje prvorazredno stanje vašeg vozila brižljivim ispitivanjem svih njegovih svojstava i funkcija. Uveravamo vas da je vozilo koje kupujete u vrhunskom stanju i zahvaljujući BMW garanciji za korišćene automobile, vaše vozilo može i da ostane takvo.