BMW M Performance Parts

NAKNADNI ADRENALIN.

BMW M Performance delovi.

BMW M Performance

BMW brend je simbol dinamike, inovativnih tehnologija i decenija iskustva u moto sportu. BMW M Performance delovi prenose znanje sa trkačke staze na ulicu: sa naknadno ugrađenim delovima u kategorijama aerodinamika, pogonski sklop, kokpit i šasija, možete još više naglasiti beskompromisni sportski karakter vašeg BMW-a.

Pročitajte više
NAKNADNI ADRENALIN.BMW M Performance delovi.

NOVI M2 COUPE.

Nove dimenzije sportskog duha i dinamike: Neka vaš novi M2 Coupe bude nešto posebno. Na primer, sa novim prednjim spliterom i bočnim spojlerima - zaokružen sa zadnjim difuzorom i poklopcima izduvnih cevi, sve izrađeno od ugljeničnih vlakana. Stisnite volan presvučen Alkantarom, i osetite nalet adrenalina koji put pretvara u trkačku stazu.

STRAST ZA SAVRŠENIM PERFORMANSAMA.

Svi dodatni delovi u BMW M Performance liniji su inspirisani moto sportom i zadovoljavaju visoke standarde BMW-a po pitanju funkcionalnosti, dizajna, kvaliteta i radnog veka. Ovo zahteva upotrebu najkvalitetnijih materijala i složene razvojne i proizvodne procese, kao i opsežno ispitivanje kvaliteta. BMW M Performance dodatna oprema je dostupna u sledećim kategorijama za sva BMW i BMW M vozila: aerodinamika, pogonski sklop, kokpit i šasija.

Pomeranje granica.

POGONSKI SKLOP: DA SE NAJEŽIŠ.

BMW M Performance izduvni sistemi određuju karakter - u svakom pogledu. Ovi delovi vrhunskog kvaliteta ne samo da proizvode izuzetno sportski zvuk, već i smanjuju izduvni pritisak. Ovo, zauzvrat, poboljšava vozne karakteristike i optimizuje karakteristike motora. Premium završna obrada izduvnih cevi u hromu, ugljeničnim vlaknima ili titanijumu impresionira svojim ekskluzivnim izgledom i naglašava upečatljiv izgled zadnjeg dela vašeg BMW-a.

AERODINAMIKA: BORITE SE PROTIV SILA.

Direktno se obračunajte sa otporom vazduha: Sa BMW M Performance aerodinamičkim delovima možete poboljšati prianjanje i vozne karakteristike vašeg BMW-a. I to nije sve. Upotrebom ovih delova takođe ćete naglasiti njegov atletski karakter i dati mu izgled sportskog automobila koji savršeno pristaje dizajnu vozila.

BMW M Performance delovi.

BMW M Performance delovi

KOKPIT: OSEĆAJTE SE KAO NA TRKAČKOJ STAZI.

Uđite na stazu i odmah zauzmite pol poziciju: Sa BMW M Performance delovima možete stvoriti autentičnu atmosferu auto trka unutar vašeg BMW-a – sa minimalističkim oblogama pedala od nerđajućeg čelika, ekskluzivnim elementima od ugljeničnih vlakana ili Alkantara volanom sa lajsnama od ugljeničnih vlakana i displejem za trku.

Mišljenje profesionalca.

SPORTSKI KARAKTER DO NAJSITNIJIH DETALJA.

Sva BMW M Performance dodatna oprema prenosi čistu strast trke. Na primer, možete snimiti i analizirati važne tehničke informacije o vožnji kao što su podaci o motoru i trag kočenja pomoću Driver Analyser aplikacije. Ili koristite Track Fix za GoPro kamere kako biste napravili fantastične slike tokom vožnje na stazi. A futrola štiti vaš BMW ključ od ogrebotina i prljavštine, i sprečava da dugmad budu slučajno pritisnuta. Zakoračite u svet BMW M Performance.

ŠASIJA: LINIJA TRKE U FOKUSU.

Nije samo pitanje izgleda: BMW M Performance delovi omogućavaju vam da podesite šasiju BMW-a prema vašim potrebama i stilu vožnje. Bilo da su u pitanju aluminijumske felne, amortizeri ili kočioni sistemi - svi delovi potiču iz moto sporta i zadovoljavaju najviše standarde dizajna i funkcionalnosti. Rezultat: upečatljiva estetika kombinovana sa izvanrednom agilnošću.

DTM kick-off 2013

DTM: POSVEĆENI MOTO SPORTU.

Otkako se BMW vratio u DTM 2012. godine, BMW M Performance delovi su postali premium partner BMW Motorsport-a. I u pitanju je partnerstvo krunisano uspehom. U povratničkoj sezoni BMW ne samo da se 12 puta popeo na podijum, već je ostvario i senzacionalnu pobedu u Prvenstvu konstruktora. BMW Motorsport je ponovio ove uspehe u 2013. i 2014. godini, primoravajući svoje konkurente da se ponovo zadovolje drugim mestom.

Recept za uspeh: inovativne tehnologije i vrhunski standardi kvaliteta kombinovani sa željom za optimalnim performansama i beskompromisnom strašću za moto sportom. Ove osobine su sastavni deo i BMW M Performance delova, što ih čini ponosnim partner BMW Motorsport-a - za elegantne pobede i dodatnu opremu koja je zaista klasa za sebe.

DTM kick-off 2013.