VEČNO MLAD.

BMW Value Maintenance Service.

Biti u formi znači biti mlad – to podjednako važi i za ljude i za mašine. BMW automobili imaju BMW Maintenance Service - program tehničke nege za večnu mladost.

450.000 kilometara - pa šta? Vaš BMW je razvijen i konstruisan uz mnogo napora i strasti čak i za ovoliko pređenih kilometara. Ono što mu je sada potrebno je profesionalna nega potpomognuta stručnošću BMW-a po povoljnoj ceni. Uz upotrebu isključivo Originalnih BMW delova. Ovo vam omogućava da nastavite da uživate u vožnji, bez obzira na broj pređenih kilometara i godinu proizvodnje.

Pročitajte više
BMW Value Maintenance Service

PREDNOSTI BMW VALUE MAINTENANCE SERVICE.

Pokazalo se da BMW održavanje i nega najviše doprinose očuvanju vrednosti vašeg BMW-a. Omogućavaju održavanje funkcionalnosti i performansi na visokom nivou, bez obzira na broj pređenih kilometara. A primetićete i pozitivnu razliku prilikom prodaje automobila. BMW Value Maintenance Service znači: platite sada manje, da biste kasnije dobili više.

BMW nudi širok spektar atraktivnih ponuda i servisa koji su posebno prilagođeni vozilima starijim od tri godine. Pre nego što radovi počnu, vaši zahtevi se precizno definišu uz konsultaciju sa savetnikom za servis.

Budite sigurni da će samo apsolutno neophodni radovi biti izvedeni. Dobićete detaljan cenovnik za neophodne rezervne delove i vreme potrebno za završetak radova.

Čak i 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela, vaš BMW partner i dalje poseduje znanje i sredstva potrebne za savršenu popravku vašeg BMW-a.