Dodatna oprema za proleće i leto

U GRADU. NA SELU. NA PLAŽI.

Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za proleće i leto.

U GRADU. NA SELU. NA PLAŽI.

Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za proleće i leto.

U GRADU. NA SELU. NA PLAŽI.Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za proleće i leto.

Dan surfovanja na plaži ili vožnja brdskog bicikla u planinama: Sa ponudom BMW dodatne opreme i servisa za proleće i leto, idealno ste opremljeni za toplo vreme. BMW Integrisana navigacija i ostali inovativni sistemi povezivanja za enterijer vozila pomoći će vam da dođete na odredište još udobnije i lakše. Naročito se ističu transportna rešenja koja putovanje čine znatno udobnijim. Ponude prilagođene vašim potrebama, poput BMW Wheel Service garantuju da će vaš BMW biti u idealnom stanju za svako putovanje.

UDOBNOST ENTERIJERA.

BMW nudi širok spektar praktičnih proizvoda kako bi vožnja u vašem BMW-u bila još prijatnija. Od inovativnih BMW LED projektora na vratima, preko BMW Snap-In Adaptera za Apple iPhone 6TM, pa sve do raznovrsnog BMW Travel & Comfort sistema - ovde ćete naći pravo rešenje za svaku situaciju.

BMW Integrisana navigacija

BMW Integrisana navigacija i Head-Up displej.

BMW Integrisana navigacija je deo opreme koji se može naknadno ugraditi, i može se savršeno integrisati u mnoge BMW modele. Podešava se preko BMW iDrive kontrolera i prikazuje mape na displeju od 6.5 inča visoke rezolucije u boji, za posebno praktičnu i pouzdanu navigaciju. Inovativni BMW Head-Up displej, koji se takođe može naknadno ugraditi, prikazuje savete za navigaciju, brzinu, nivo goriva i druge važne podatke o vozilu – koji se projektuju direktno u vidno polje vozača.
Digitalne mape

Digitalne mape.

Digitalne mape za BMW navigacione sisteme su neprocenjiv pomoćnik za putovanje u zemlji i širom Evrope. Pored ažuriranih promena ulica, takođe sadrže korisne informacije (npr. u integrisanom Falk turističkom vodiču) koje vam mogu poslužiti kada ste na putu.
BMW Advanced Car Eye

BMW Advanced Car Eye.

Pouzdan svedok u nezgodnim situacijama: Ova veoma osetljiva Full HD kamera pravi detaljne snimke iz perspektive vozila. Aktivira se kada vozilo pretrpi udarac, i dokumentuje potencijalne nezgode, kao i (pokušaje) provale. Senzori osetljivi na svetlost garantuju odlične snimke u bilo koje doba dana. BMW Advanced Car Eye se može koristi u skoro svim BMW modelima.
BMW LED projektori na vratima

BMW LED projektori na vratima.

Inovativni BMW LED projektori na vratima čine ulazak i izlazak iz vozila posebnim doživljajem. Kada su vrata otvorena, BMW LED projektori na vratima se automatski aktiviraju i projektuju logo na tlo pored vozila - za jedinstveni izgled i savršeno osvetljenu oblast oko vrata. Kako biste dali lični pečat ovoj funkciji možete odabrati jednu od ponuđenih varijanti dizajna, koja garantuje individualizovanu, savršeno osvetljenu oblast oko vrata.
BMW Snap-In Adapter

BMW Snap-In Adapter za Apple iPhone 6/6STM.

Univerzalni snap-in adapter omogućava da Apple uređaji budu bezbedno odloženi i brzo napunjeni pomoću Lightning konektora, a takođe omogućava puštanje muzike sačuvane na uređaju. U zavisnosti od automobila i opreme, omoti albuma takođe mogu biti prikazani na displeju vozila.
Futrola za bežično punjenje

Futrola za bežično punjenje.

Futrola za bežično punjenje omogućava bežično punjenje Apple iPhone 5, 5S i 6 Plus. Telefon se stavlja u crnu, jednodelnu jedinicu sa BMW logoom. Futrola za bežično punjenje omogućava punjenje u kombinaciji sa opcijom BMW bežično punjenje i svim punjačima koji podržavaju Qi standard. Može se koristiti u vozilima opremljenim telefonijom sa bežičnim punjenjem ili u kombinaciji sa snap-in adapterom za bežično punjenje.
Senilo

Senilo.

Neophodan saputnik, posebno na dugim putovanjima tokom leta: praktično senilo. Lako se može montirati na ram prozora, što znači da se može koristiti čak i kada je prozor otvoren. Zahvaljujući savršenom uklapanju, predstavlja idealno rešenje za zaštitu dece od direktne sunčeve svetlosti i doprinosi smanjenju temperature unutar vozila. Senilo je dostupno za veliki broj BMW modela.
Travel & Comfort sistem

Travel & Comfort sistem.

Travel & Comfort sistem unapređuje funkcionalnost vozila. Različite komponente sistema mogu se lako prikačiti na izdržljivi osnovni nosač, koji se može lako postaviti između naslona za glavu. Osnovni nosač Travel & Comfort sistema se može koristiti sa držačima za različite Apple iPad uređaje (Apple iPad™ 2, 3, 4 ili mini), i sadrži port za USB povezivanje/punjač i ram za iPad koji se može rotirati za 360°. Praktični sto na sklapanje sa atraktivnom BMW dizajnom je podesiv po visini i nagibu i ima integrisani držač za čašu sa hromiranim prstenom. Vešalica omogućava kačenje odevnih predmeta na zadnjoj strani naslona. Takođe se može koristiti i van automobila (npr. u hotelu). Univerzalna kuka omogućava bezbedno odlaganje odevnih predmeta ili lakih torba na zadnjoj strani naslona, štiteći ih od prljavštine na patosnicama. Sve komponente sistema se mogu pojedinačno naručiti.

OSTANITE NA PRAVOM PUTU.

Ostanite na pravom putu

OSTANITE NA PRAVOM PUTU.

Mnogi putevi vode do cilja. Kako biste izabrali najbolji mogući put, postarali smo se da naše mape uvek budu ažurirane. Bez obzira na to koji BMW navigacioni sistem posedujete, ovde ćete naći uputstva kako da ažurirate mape.

BMW LETNJI KOMPLETI TOČKOVA.

Pažnja posvećena detaljima: BMW kompleti letnjih točkova nude sofisticirani dizajn, neuporedivu stabilnost i idealne radne karakteristike. Kombinacije felni i pneumatika su precizno prilagođene generalnom konceptu vašeg BMW-a i garantuju optimalnu interakciju svih delova šasije – za maksimalnu bezbednost i neograničeno letnje uživanje u vožnji.

Drugi ključni kriterijum za bezbednost vožnje je pritisak u pneumaticima. Od marta 2014. godine, svi novi BMW automobili su opremljeni sistemom za kontrolu pritiska u pneumaticima (RDC). To znači da u svakom trenutku imate uvid u pritisak u pneumaticima. Svi kompleti letnjih točkova dolaze sa RDC senzorom. Vaš BMW servisni partner će vas rado informisati da li je vaš automobil opremljen sistemom za kontrolu pritiska u pneumaticima, i koji pneumatici najbolje odgovaraju vašim potrebama.

PRTLJAŽNI PROSTOR I TRANSPORT.

Treba vam dodatni prostor za prtljag tokom porodičnog odmora? Ili želite da obezbedite maksimalnu bezbednost za najmlađe putnike? Originalna BMW dodatna oprema nudi savršeno rešenje za svaku situaciju - bezbedno, udobno, i uz vrhunski BMW kvalitet.

BMW krovni kofer

BMW krovni kofer.

Putujte udobno čak i kada imate puno prtljaga: BMW krovni koferi stvaraju dodatni kapacitet za skladištenje i dostupni su u više boja sa različitim zapreminama (320 l, 350 l ili 460 l). Elegantni koferi omogućavaju lak utovar i imaju inovativni dvostrani sistem otvaranja. Opremljeni sa šest tačaka zaključavanja i bravom za zaštitu od krađe, transportni koferi takođe zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti. Za sve automobile sa BMW krovnim nosačem ili BMW osnovnim nosačem.
BMW osnovni nosač

BMW osnovni nosač.

Bilo da je u pitanju krovni kofer, nosač za bicikl ili držač daske za surf – BMW osnovni nosač pruža sigurnu osnovu za brojne inovativne transportne sisteme iz ponude Originalne BMW dodatne opreme. Može se montirati za samo nekoliko minuta bez upotrebe bilo kakvih alata, i može se proširiti po potrebi. BMW osnovni nosač zadovoljava najviše bezbednosne standarde, i povećava nosivost za 100 kg. Poprečne šipke su napravljene od izuzetno krutog aluminijumskog cevnog profila, i opremljene su bravom za zaštitu od krađe. Dostupno za veliki broj BMW modela - osim za kabriolete, roudstere i BMW modele Serije 6.
BMW auto sedišta za decu

BMW auto sedišta za decu.

Kada je bezbednost u pitanju, apsolutno smo beskompromisni. Ovo se posebno odnosi na sigurnost vaše dece. BMW auto sedišta za decu ne zadovoljavaju samo evropski standard ECE-R44.04. Ona takođe prolaze ekstenzivno testiranje sudara kako bi zadovoljila visok nivo BMW standarda bezbednosti koji daleko prevazilaze zakonske zahteve. Integrisani vazdušni jastuci pružaju dodatnu zaštitu za glavu u slučaju sudara, a pogodni su i za svakodnevnu upotrebu. Sedište je pričvršćeno za automobil pomoću ISOFIX tehnologije (ISOFIX base), što sedišta za decu čini još bezbednijim, pošto inovativni klik sistem onemogućava grešku prilikom povezivanja. BMW sedišta za decu su dostupna u tri veličine za decu uzrasta od 0 meseci do otprilike 12 godina.
Nosač bicikla za modele sa vučnom kukom

NOSAČ BICIKLA ZA MODELE SA VUČNOM KUKOM.

Compact nosač bicikla je lak, ali stabilan i može da nosi do 60 kg težine. Može se brzo i bezbedno montirati na kuglu vučne kuke i može preneti do dva bicikla ili e-bicikla. Kada se savije može se odložiti u kasetu u podu prtljažnika, gde će biti zaštićen od prskanja i sudara. Predviđeno za upotrebu u kombinaciji sa odgovarajućom kuglom vučne kuke (opcija 3AR).

PURECARE – INSPIRISANO BMW i.

PureCare – inspirisano BMW i

PURECARE – INSPIRISANO BMW i.

Inovativna linija za negu "PureCare inspired by BMW i" je razvijena sa ekološkim održavanjem i negom na umu. Proizvodi su zasnovani na potpuno organskim ekstraktima voća bez veštačkih aditiva. Dostupni proizvodi uključuju sredstvo za pranje vetrobrana za sva godišnja doba sa ekstraktom organskog đumbira, sredstvo za čišćenje stakla sa ekstraktom organskog grejpfruta, sredstvo za čišćenje i negu drveta i kenafa sa ekstraktom organske sandalovine i sredstvo za čišćenje kože i mebla sa ekstraktom ulja organske narandže.

SERVIS ZA VAŠ BMW.

Kada kupite BMW, niste se samo opredelili za dinamične performanse i kvalitet, već i za individualnu uslugu i ličnu negu. Bilo da je u pitanju održavanje ili tehnički pregled, popravka ili nega: individualno prilagođena ponuda BMW servisa znači da se možete osloniti na ekspertizu naših stručnjaka.

BMW servis pneumatika

BMW servis pneumatika.

Pravi pneumatici za topliji period godine: koristite usluge BMW servisa pneumatika - ne samo da menjamo vaše pneumatike, već proveravamo i dubinu šare i kočnice. Najpraktičnija ponuda: čistimo vaše zimske pneumatike i čuvamo ih za vas do jeseni.
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Pretplatite se na uživanje u vožnji: sa BMW Service Inclusive možete uživati u vožnji bez potrebe da brinete o troškovima održavanja. Kada se prijavite za servisni paket, dobićete servise savršeno prilagođene vašem BMW-u tokom određenog vremenskog perioda ili kilometraže. Onoliko često koliko je potrebno – širom sveta. Dve stvari su zajedničke za sve naše ponude servisa: maksimalan kvalitet usluge obučenog osoblja BMW servisa i korišćenje Originalnih BMW delova. Ukoliko vaš BMW nije došao sa BMW Service Inclusive kada ste ga kupili, možete se kasnije pretplatiti, ali tek pošto ste uradili prvu zamenu ulja kod BMW partnera. Određeni servisni paketi za BMW Premium Selection automobile su takođe dostupni nakon prve zamene ulja.