Jednom kada budete videli BMW Serije 1 sa troje vrata nećete ga zaboraviti. Ovaj upečatljivi kompaktni model se odlikuje elegancijom i sportskim karakterom koje potvrđuje njegov sportski dizajn. Snažni motori garantuju nezaboravne, dinamične trenutke, pri čemu možete birati u rasponu od sportskih i efikasnih BMW TwinPower Turbo 3-cilindričnih benzinskih i dizel motora preko energičnih BMW TwinPower Turbo 4-cilindričnih motora, pa sve do M Performance TwinPower Turbo rednog 6-cilindričnog benzinskog motor u BMW M135i.


Koji god motor da odaberete, sigurno ćete imati pogonski sklop bez premca u kompaktnoj klasi. Za ovo su najvećim delom zaslužne BMW EfficientDynamics tehnologije, poput Automatske Start/Stop funkcije, Indikatora stepena prenosa i Regeneracije kočione energije.


Isti motori se koriste i u BMW-u Serije 1 sa petoro vrata, koji je, zahvaljujući ergonomskom enterijeru sa bezbrojnim mogućnostima za skladištenje, kao i fleksibilnom prtljažnom prostoru, idealan automobil za svakodnevnu upotrebu. Manuelni 6-stepeni prenos ili 8-stepeni Steptronic prenos obezbeđuju neverovatnu agilnost. Sa Urban Line, Sport Line i M Sport paketima možete dati lični pečat vozilu. Zahvaljujući inteligentnim rešenjima za komunikaciju i zabavu iz BMW ConnectedDrive, BMW Serije 1 sa 5 vrata se transformiše u interfejs između individualne mobilnosti i svakodnevnih aktivnosti. I obogaćuje vas na putu ka ostvarenju novih ciljeva.


Bilo da tražite korišćeni ili novi BMW Serije 1 - ovde ćete naći sve informacije, testove i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW modela Serije 1 - i, naravno, lokaciju najbližeg dilera za probnu vožnju.