BMW Serija 2 Gran Coupé F44
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)7.3–6.5 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)7.3–6.5 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ

Prvi ikada model BMW Serije 2 Gran Coupé uvodi novu formu autoriteta sa smelim karakterom u kompaktnu klasu. To je pre svega beskompromisna estetika orijentisana na performanse koja nepogrešivo otkriva svoje ambicije. U skladu sa vrhunskim tehnologijama i savršeno podešenim karakteristikama vozne dinamike, BMW Serije 2 Gran Coupé sa lakoćom se izdvaja iz gomile i sledi svoj sopstveni put.

Pročitajte više

ELEMENTI DIZAJNA SPOLJAŠNJOSTI I UNUTRAŠNJOSTI MODELA BMW SERIJA 2 GRAN COUPÉ.

Prvog modela BMW Serija 2 Gran Coupé krasi lagan izgled i autoritet, s točkovima veličine do 19 inči. Prepoznatljiva BMW prednja rešetka, LED prednja i zadnja svetla, vrata bez okvira, moćne bočne stranice i sportski zadnji deo – odražavaju čist autoritet koji se ogleda i u unutrašnjosti. S osvetljenim letvicama unutrašnjosti i opcionim sportskim sedištima, kabina orijentisana prema vozaču stvara ugođaj koji je u jednakoj meri ekskluzivan i dinamičan. Istovremeno, dva ekrana od 10,25 inča s Live Cockpit Professional i BMW Head-Up displejom vas uvek čine obaveštenim.
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, tročetvrtinski prednji prikaz krova odozgo
BMW prednja rešetka mrežastog dizajna BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje bliži prednji prikaz

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna.

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna u potpunosti dovršena u Cerium sivoj boji ima detaljno dizajnirane rešetke iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirisana trkama, obezbeđuje dubinu i vrednost prednjoj strani i daje visokokvalitetan i dinamičan naglasak detaljima.
Vrata bez okvira BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, spoljašnjost

Vrata bez okvira.

Elegantna vrata bez okvira upotpunjuju elegantne linije vozila i naglašavaju sportski karakter vozila.
Obloge izduvne cevi BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, bliži prikaz otpozadi

Ukrasni elementi izduvne cevi, vidljivo.

Obloge izduvne cevi obezbeđuju izuzetan vizuelni utisak svojim promerom od 90 mm, što vozilu daje još sportskiji izgled.
Zadnja LED svetla BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, bliži prikaz

Zadnja LED svetla.

Zadnja LED svetla ističu dinamičan zadnji deo vozila i osiguravaju optimalno osvetljenje puta, kao i bolju vidljivost i prepoznatljivost u mraku.
Sportska sedišta BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Sportska sedišta za vozača i suvozača.

Sportska sedišta za vozača i suvozača karakteristična su zbog podupirača sedišta i naslona koji su veći od onih na standardnim sedištima, te zajedno s podesivom potporom za bedra, obezbeđuju izvrsnu ergonomiju i bolju bočnu podršku prilikom ulaska u oštru krivinu. Osim dubine sedišta (mehanički), širina naslona (električno) se takođe može podesiti i na sedištu vozača.
Unutrašnji ukrasni elementi „Illuminated Brooklyn“ BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Unutrašnji ukrasni elementi „Illuminated Brooklyn“.

Unutrašnje ukrasne lajsne „Illuminated Brooklyn'“ s „Trougao“ naglaskom na komandnoj tabli i ukrasnim elementima vrata obezbeđuju unutrašnjosti progresivan ambijent koji pruža osećaj velike vrednosti. Svetlucave šare koje diskretno osvetljavaju ukrasne elemente stvaraju privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
Panoramski stakleni krov BMW Serija 2 Grand Coupé F44 ptičija perspektiva

Panoramski stakleni krov.

Kada je otvoren, panoramski stakleni krov obezbeđuje puno svežeg vazduha. Zatvoren, stvara svetlu atmosferu u kabini. Otvara se i zatvara automatski klikom na dugme ili preko ključa vozila, te je opremljen sa funkcijama klizanja i podizanja i zaštitom od sunca i vetra.

VOZNA DINAMIKA MODELA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Motor, komponente pogona i šasije modela BMW Serije 2 Gran Coupé.

S dinamičnom opremom kao što je prilagodljivo oslanjanje, menjač s dvostrukim kvačilom i xDrive pogon na sve točkove, BMW Serije 2 Gran Coupé preuzima vodeću ulogu u svom segmentu u pogledu agilnosti. U kombinaciji sa snažnim i izuzetno efikasnim TwinPower Turbo benzinskim i dizel motorima, s lakoćom se izdvaja iz gomile i pruža izvanrednu samouverenost na svakom putu.
M Sportsko upravljanje Servotronic BMW Serija 2 Gran Coupé F44 kabina

M Sportsko upravljanje.

M sportsko upravljanje Servotronic obezbeđuje direktan i agilan odziv volana i smanjuje napor koji vozač treba da uloži prilikom upravljanja. Vaše vozilo se može preciznije usmeravati, te obezbeđuje izrazito sportske karakteristike, naročito na putevima s puno krivina.
8-stepeni sportski Steptronic sistem prenosa BMW Serija 2 Gran Coupé F44

8-stepeni sportski Steptronic sistem prenosa.

8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Bilo da se radi o automatskom ili ručnom menjaču ili ručici menjača – za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U režimu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 s BMW xDrive-om, bliži zadnji prikaz

BMW xDrive.

Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.
M Sport oslanjanje BMW Serija 2 Gran Coupé F44

M Sport oslanjanje.

M Sport oslanjanje spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Takođe ima kraće opruge oslanjanja i čvršće podešavanje amortizera, kao i tvrde stabilizatore. U kombinaciji rezultiraju još izravnijim dizajnom oslanjanja, što omogućuje izrazito sportski stil vožnje.

SISTEMI POMOĆI I KOMFORNE FUNKCIJE U MODELU BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW Serije 2 Gran Coupé ima tehnički progresivan izgled do najsitnijih detalja. Inovativni sistemi podrške vozaču, kao što je pomoć pri vožnji unazad, pružaju podršku tokom vašeg putovanja
Sigurnosni paket Driving Assistant BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje sisteme za upozorenje na prednji sudar s kamerom i funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine, uključujući Informacije o ograničenju brzine s indikatorom zabrane preticanja sa pregledom i upozorenjem o napuštanju trake. Dodatno, oprema zasnovana na radaru uključuje zadnje upozorenje na ukrštanje saobraćaja, upozorenje na promenu trake i upozorenje na sudar otpozadi.
Parking Assistant BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Parking Assistant.

Parking Assistant olakšava parkiranje vozila. Kamera za vožnju unazad pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control obezbeđuje povećanu zaštitu od oštećenja prouzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili vertikalno u odnosu na ulicu, te se sam isparkirava iz paralelnih parking mesta. Pomoćnik za vožnju unazad vas podržava pri vožnji unazad, npr. u ulicama sa uskim trakama.
Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go BMW Serija 2 Gran Coupé F44

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat sa Stop&Go (kreni-stani) funkcijom održava brzinu u opsegu od 30 - 160 km/h na prethodnoj definisanoj udaljenosti od vozila ispred vas, uključujući zaustavljanje i ponovno kretanje kada se zaglavite u gustom saobraćaju. Asistent za ograničenje brzine omogućava preuzimanje ograničenja preko tempomata. Upozorenje na čeoni sudar sa intervencijom kočenja reaguje na stacionarna vozila, pešake ili bicikliste.
BMW Live Cockpit Professional BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije, pri čemu je 10,25“ Kontrolni displej osetljiv na dodir, sa dijagonalom od 10,25“ potpuno digitalizovan. BMW Operativni sistem 7 može da se podesi preko iDrive Touch kontrolera.
Daljinska nadogradnja softvera BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Daljinska nadogradnja softvera.

Najnovija verzija softvera uvek u ponudi. Sa daljinskom nadogradnjom softvera, vaš BMW će uvek biti ažuriran. Nadogradnje možete jednostavno da preuzmete putem aplikacije My BMW ili putem SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim da ih instalirati. Na ovaj način se aktiviraju i druge dostupne funkcije u vašem BMW-u.
Integracija pametnog telefona u modelu BMW Serija 2 Gran Coupé F44

Integracija pametnog telefona.

Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

MODELI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ:

Model Advantage

Kada je reč o unutrašnjosti i spoljašnjosti, Model Advantage nudi različite funkcionalne opcije opreme koje povećavaju udobnost i sigurnost.
 • Senzori za parkiranje (Park Distance Control - PDC)
 • Paket za sitnice
 • Tempomat s funkcijom kočenja
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model Advantage Mineral bela boja tročetvrtinski prednji prikaz

Model Luxury Line

Model Luxury Line prikazuje elegantnu stranu vozila. Elegantni elementi dizajna izrađeni od satiniranog aluminujuma obezbeđuju spoljašnjosti vozila ekskluzivan izgled. Prvoklasne kožne presvlake i visokokvalitetne završne obloge enterijera odaju utisak luksuza u unutrašnjosti vozila. Sadržaj modela Advantage i ambijentalno osvetljenje upotpunjuju ponudu.
 • 17-inčni višekraki točkovi od lakih legura 547; drugi naplatci su dostupni
 • BMW Individual spoljašnja linija satinirani aluminijum
 • Sport kožni upravljač
 • Unutrašnji ukrasni elementi „Illuminated Berlin“; dostupni su drugi ukrasni elementi
BMW prednja rešetka BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model Luxury Line Storm Bay metalik boje tročetvrtinski prednji prikaz

Model Sport Line

Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Upečatljivi elementi dizajna u crnoj boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sedišta za vozača i suvozača obezbeđuju maksimalnu udobnost i optimalnu potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalno osvetljenje upotpunjuju ponudu.
 • BMW prednja rešetka s hromiranim okvirom visokog sjaja i ekskluzivno dizajniranim uzdužnim podupiračima u crnoj boji visokog sjaja
 • M Shadow Line visokog sjaja
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača u kombinaciji antracit tkanina/sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake
 • Sportski kožni upravljač
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model Sport Line Melbourne crvena boja tročetvrtinski prednji prikaz

Model M Sport

Model M Sport daje dodatnu sportsku notu vozilu. M Sport model je izoštrenog izgleda spoljašnjosti i enterijera, i garantuje i još veće zadovoljstvo u vožnji. M Sport oslanjanje, uključujući M Sport upravljanje i M Aerodynamics paket, značajno optimizuju voznu dinamiku. Sadržaj modela Advantage i LED svetla za maglu upotpunjuju ponudu.
 • 18-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 819 M dvobojni; drugi naplatci su dostupni
 • M Sport vešanje uključuje M Sport upravljanje; druge vrste oslanjanja su takođe dostupne
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača, od Trigon tkanine/ Crni sensatec; dostupne su i druge presvlake
 • M kožni upravljač.
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model M Sport Misano plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz
 • Model Advantage
 • Model Luxury Line
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

Dobar osećaj, poznat osećaj.

Svi BMW-ovi vozači uživaju u vožnji kao standard. Originalna BMV dodatna oprema postoji kako bi udovoljila vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno prikladni za vaše vozilo, nudeći vam maksimalnu dodatu vrednost - što god imali na umu.
M Performance 19-inčni dvokraki točak od lakih legura 555 M dvobojni BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 spoljašnjost

M Performance 19-inčni dvokraki točak od lakih legura 555 M dvobojni

Kvalitetni 19-inčni dvokraki točkovi od lakih legura M Performance 555 M s optimizovanom težinom dizajnirani su u dvobojnoj mat crnoj boji, s visokim sjajem i reverznim zaokretom na krakovima i naglašavaju sportski karakter do najmanjih detalja. Komplet TPMS letnjih točkova, dimenzija točkova 8 J x 19 sa dimenzijom guma 235/35 R 19 91Y XL.
BMW nosač daske za surfovanje za krovni transport BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 spoljašnjost

BMW nosač daske za surfovanje za krovni transport.

Nosač se može koristiti za bezbedno montiranje daske za surfovanje i jarbola na bilo koji od BMW sistema krovnih nosača. Poseduje inovativni sistem pričvršćivanja koji čini rukovanje posebno lakim.
BMW LED projektori u vratima BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 spoljašnjost

BMW LED projektori u vratima

Inovativni BMW LED projektori za vrata automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projektuju sliku na zemlju pored vozila putem izmenjivog slajdera. Dostupno je nekoliko motiva kako bi prostor oko vrata bio savršeno osvetljen u individualnom stilu.
BMW prednje patosnice za sve vremenske uslove BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 unutrašnjost

BMW patosnice za sve vremenske uslove.

Skrojene po meri, izdržljive patosnice za sve vremenske uslove s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prostor za noge od vlage i nečistoće. One su dizajnirane u crnoj boji.
BMW univerzalna bežična stanica za punjenje za BMW Seriju 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon se može napuniti brzo i efikasno bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se čuva na siguran način. Posebno korisno: Integrisani bežični punjač se može ukloniti i omogućava bežično punjenje izvan vozila.
BMW prostirka prljažnika BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 unutrašnjost

BMW prostirka prtljažnika.

Savršeno postavljena, otporna na klizanje, izdržljiva prostirka sa podignutim rubovima na svim stranama štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajnirana je u crnoj boji.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJU 2 GRAN KUPE.

BMW 220i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

131 (178)/5,000-5,500

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

7.1

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

7.3-6.5

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

166-149

BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave boje, prednji prikaz s otvorenim vratima i ljudima pored vozila

BMW USLUGE.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW SERIJU 2 GRAN KUPE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
 • Usluga provere vozila
 • Zamena polen filtera
 • Zamena kočione tečnosti
Saznajte više o BMW Service Inclusive.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 2 Gran Coupé, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW M235i xDrive Gran kupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,8-7,1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 177-162


BMW 220i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,3-6,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 166-149
 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW 220i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,3-6,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 166-149

 

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja evropske Uredbe (EZ) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

 

Specifikacije efikasnosti CO2 određene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Evropskom uredbom u njenoj važećoj verziji. Prikazane vrednosti se zasnivaju na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

 

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila možete naći u „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Pročitajte više

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

 • BMW 220i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.3-6.5
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 166-149

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja evropske Uredbe (EZ) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Specifikacije efikasnosti CO2 određene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Evropskom uredbom u njenoj važećoj verziji. Prikazane vrednosti se zasnivaju na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila možete naći u „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.