Priča o uspehu koja seže decenijama unazad i predstavlja ultimativno poslovno vozilo: BMW Serije 5 Sedan. Sportski, elegantan i pun samopouzdanja – i izuzetno orijentisan ka budućnosti. Sa brojnim tehničkim inovacijama ili opcionim sistemima za pomoć vozaču iz BMW ConnectedDrive, poput Driving Assistant Plus. Tu su, naravno, i efikasni benzinski motori u BMW 520i, BMW 528i, BMW 535i i BMW 550i modelima. Zatim, tu su najnoviji dizel motori, poput onih koji se koriste u izuzetno ekonomičnim modelima BMW 520d, BMW 525d, BMW 530d i BMW 535d i upečatljivo dinamičnom M550d. Uz sve to, inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka obezbeđuje uživanje u vožnji na svakom putu, u svakoj krivini i u svakoj situaciji tokom vožnje.


Dovoljno prostora čak i za najzahtevnije: BMW Serije 5 Touring poseduje brojne sisteme za pomoć vozaču, 8-stepeni Sport prenos, i paletu moćnih i ekonomičnih benzinskih i dizel motora. Takođe poseduje prtljažnik zapremine 560 litara, koji se može proširiti na ukupno 1.670 litara sa trodelnim sklopivim naslonom sedišta. Uz sve to, inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka obezbeđuje uživanje u vožnji na svakom putu, u svakoj krivini i u svakoj situaciji tokom vožnje.


BMW Serije 5 Gran Turismo kombinuje elegantnu pojavu sedana sa sportskom elegancijom kupea. Ispod linije krova u stilu kupea i dvodelnih vrata prtljažnika, putnici mogu uživati u povišenim sedištima, luksuznom okruženju i udobnosti na najvišem nivou.


Može li auto postajati sve efikasniji, dok u isto vreme postaje i sve dinamičniji? BMW ActiveHybrid 5 je dokaz da može. Posebna vrsta hibrida sa inteligentnim konceptom pogona koji nam nudi uvid šta možemo očekivati u sledećoj generaciji hibridne tehnologije. Pa tako ovaj automobil predstavlja korak ka budućnosti za čitavu flotu, kao sredstvo za značajno smanjenje potrošnje benzina i emisija CO2 – čime se osetno povećava uživanje u vožnji.


Bilo da tražite korišćeni ili novi BMW Serije 5 - ovde ćete naći sve informacije, testove i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW modela Serije 5 - i, naravno, lokaciju najbližeg dilera za probnu vožnju.