Izdužena silueta, karakteristični lukovi točkova i brazde duž strana, okruženi hromom - BMW Serije 6 Gran Coupé se ne boji da pokaže šta ima da ponudi: eleganciju, ekskluzivnost i duh. Kokpit pruža uvid u korišćene materijale. Fino strukturirana koža i ergonomski raspoređeni displeji. Ekskluzivna oprema iz BMW Individual ponude pomaže vam da ovo vozilo učinite jedinstvenim. Pravo umetničko delo koje, zahvaljujući 4+1 konceptu sedišta, nudi prostor za pet putnika na kratkim putovanjima. Idealno mesto za uživanje u punoj snazi nagrađivanih BMW TwinPower Turbo motora iz BMW EfficientDynamics. Ekstenzivni sistemi kamera i asistencije pružaju dodatnu podršku u svim situacijama tokom vožnje. Rezultat: neograničeno uživanje u vožnji u prostranom, ugodnom ambijentu.


Na kratkim ili dugim putovanjima podjednako, BMW Serije 6 Convertible nudi najveći stepen komfora, dinamike i efikasnosti. Najvećim delom za to su zaslužni BMW TwinPower Turbo motori iz BMW EfficientDynamics. Varijante opreme kao što su Design Pure Experience, Design Pure Excellence ili M Sport paket omogućavaju vam da naglasite različite aspekte BMW Serije 6 Convertible kako god želite. Pridružuju im se BMW ConnectedDrive inovacije kao što BMW Head-Up displej, Konsijerž usluge ili Driving Assistant Plus. Sportski, elegantni ili ekstravagantni detalji mogu biti dodati u vidu felni, uključujući i 20-inčne aluminijumske felne sa više krakova 616.


Duga hauba, kratki prepusti i linija krova koja se elegantno proteže sve do zadnjeg dela - BMW Serije 6 Coupé je sportista sa dvoje vrata i neospornom aurom elegancije. Kvalitet koji obećava eksterijer se nalazi i unutar vozila. Odabrani materijali kao što su dvobojna 'Nappa' koža, ukrasne lajsne od kvalitetnog drveta i suptilni kontrastni šavovi stvaraju vrhunski ambijent. Sa BMW TwinPower Turbo rednim 6-cilindričnim benzinskim motorom, BMW TwinPower Turbo 8-cilindričnim benzinskim motorom i BMW TwinPower Turbo rednim 6-cilindričnim dizel motorom, tri moćne varijante pogonskog sklopa su dostupne iz BMW EfficientDynamics ponude. BMW ConnectedDrive inovacije kao što BMW Head-Up displej ili Driving Assistant Plus postavljaju nove standarde čak i u segmentu tržišta ovih ekskluzivnih automobila.


Impresivnu dinamiku BMW modela Serije 6 omogućavaju moćni 8-cilindrični benzinski motor u BMW 650i, kao i redni 6-cilindrični benzinski motor u BMW 640i i redni 6-cilindrični dizel motor u BMW 640d, dok BMW EfficientDynamics mere kao što su direktno ubrizgavanje benzina, Indikator stepena prenosa i Regeneracija kočione energije omogućavaju malu potrošnju goriva. Inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka obezbeđuje uživanje u vožnji na svakom putu, u svakoj krivini i u svakoj situaciji tokom vožnje.


Bilo da tražite korišćeni ili novi BMW Serije 6 - ovde ćete naći sve informacije, testove i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW modela Serije 6 - i, naravno, lokaciju najbližeg dilera za probnu vožnju.