Izdužena siloueta, osobeni svodovi točkova i nabori, hromirane površine – BMW Serije 6 Gran Coupé smelo prikazuje sve što ima da ponudi: eleganciju, ekskluzivnost i duh. Kabina pruža pogled na odabrane materijale. Koža fine strukture i ergonomski aranžirani ekrani. Ekskluzivna oprema iz BMW Individual pomaže da vozilo bude apsolutno jedinstveno. Zaokruženo umetničko delo, zahvaljujući konceptu sedenja 4+1, nudi prostor za pet putnika na kraćim putovanjima. Idealno mesto za uživanje u svoj moći nagrađivanih BMW TwinPower Turbo motora iz BMW EfficientDynamics. Sveobuhvatni sistemi kamera i pomoći pružaju dodatnu podršku u svim situacijama vožnje. Rezultat: neograničeno zadovoljstvo u vožnji u prostranom, komfornom okruženju.

Na kratkim i dugim putovanjima podjednako, BMW Serije 6 kabriolet nudi najveći komfor, dinamičnost i efikasnost. Ovo je u mnogome zasluga BMW TwinPower Turbo motora iz BMW EfficientDynamics. Varijante opreme poput Design Pure Experience, Design Pure Excellence ili M Sport paketa omogućavaju vam da naglasite različita svojstva BMW Serije 6 kabriolet po sopstvenoj želji.

Duga hauba, kratki ispusti i linija krova koja se elegantno pruža sve do zadnjeg kraja – BMW Serije 6 Coupé sportista je sa dvoja vrata i neospornom aurom elegancije. Kvalitet koji eksterijer obećava prisutan je i unutra. Odabrani materijali kao što je Bicolour 'Nappa' koža sa dodatnim elementima, obrubima od finog drveta vrhunskog kvaliteta i prikladnim kontrastnim štepovima stvaraju vrhunski ambijent. Sa BMW TwinPower Turbo rednim 6-cilindarskim benzinskim motorom, BMW TwinPower Turbo 8-cilindarskim benzinskim motorom i BMW TwinPower Turbo rednim 6-cilindarskim dizel motorom, na raspolaganju su tri moćne varijante pogonskog sklopa iz BMW EfficientDynamics koji nesmetano funkcionišu.

BMW Serije 6 Gran Turismo zadivljuje svojom jedinstvenom estetikom kao i luksuznim enterijerom velikodušnih proporcija. Njegove superiorne vozne karakteristike garantuju sportaku dinamičnost – i maksimalni komfor na dužim putovanjima. Ovo vozilo je ekspresivan stav – modernog dizajna i radosti modela Gran Tour.

Zadivlljujuću dinamičnost automobilima BMW Serije 6 daje moćni 8-cilindarski benzinski motor u modelu BMW 650i kao i redni 6-cilindrski benzinski motor u modelu BMW 640i te redni 6-cilindarski dizel motor modela BMW 640d, dok elementi iz BMW EfficientDynamics poput direktnog ubrizgavanja benzina, sistema Optimum Shift Indicator i Brake Energy Regeneration donose malu potrošnju goriva. Inteligentni BMW xDrive sistem pogona na sva četiri točka obezbeđuje zadovoljstvo u vožnji na svakom putu, na svakoj krivini i u svakoj voznoj situaciji.

Bez obzira na to da li tražite korišćeni ili novi model vozila BMW Serije 6 – ovde ćete pronaći sve informacije, izveštaje sa testiranja i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih modela BMW Serije 6 – i, naravno, prodavca koji će vam obezbediti probnu vožnju.

Read more