SHOP THE LOOK

NOVI

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ELEKTRIČNI.

BMW i5 M60 xDrive: Potrošnja električne energije kombinovana prema WLTP-u u kWh/100 km: 20,6–18,2;  Električni domet, WLTP u km: 455–516

Pridružite nam se i istražite svet BMW električnih automobila i plug-in hibrida.

Uz svako kupljeno BMW električno vozilo dobijate:

 • BMW Wallbox
 • 4 godine garancije*
 • 4 godine redovnog servisa

*važi do 200.000 pređenih kilometara.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

Modeli

M modeli

BMW M
{model.opis}

Snaga

442 kW (601 ks) [1]

0-100 km/h

3,8 s

Vmax

0 km/h

Domet (do)

516 km

BMW i5 M60 xDrive: Potrošnja električne energije kombinovana prema WLTP-u u kWh/100 km: 20,6–18,2; Električni domet, WLTP u km: 455–516

[1]Privremeno podizanje za <10 sekundi dodatno od navedene nominalne vrednosti

KREIRAJTE

BMW i5 M60 xDRIVE LIMUZINA.

  InfoI content placeholder

  [2] Fire Red (Vatrena crvena) boja će biti dostupna od novembra 2023. godine.

  PERFORMANSE.

  VOZI SE KAO SERIJA M.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Snažan motor i sportska dinamika vožnje: novi BMW i5 M60 xDrive pruža performanse tipične za BMW M – potpuno električno. Video ne prikazuje precizne vrednosti.

  DIZAJN.

  IZGLEDA KAO SERIJA M.

  PODSEĆA NA SERIJU M.

  DOMET I PUNJENJE

  POTPUNO ELEKTRIČNI.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Lako napajanje. Bilo kad, bilo gde. Uz rešenja usluge BMW Charging (Napajanja) za novi BMW i5 M60 xDrive.

  STIGNITE DO VAŠEG ODREDIŠTA SA LAKOĆOM: VOŽNJA I NAPAJANJE - BMW i5 M60 xDRIVE.

  Saznajte više

  Vreme punjenja za

  Javno punjenje

  Stanica za punjenje velike snage

  Svoje vozilo možete posebno brzo napuniti na stanici za punjenje velike snage (npr. kao što su one u IONITY mreži). Jednosmerna struja (DC) koja se obezbeđuje na ovim stanicama nudi znatno veće kapacitete punjenja nego kod naizmenične struje (AC), kao što je ona koja se napaja iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za punjenje velike snage poput ovih posebno pogodne za punjenje tokom putovanja.

  Na displeju možete videti minimalno vreme potrebno za punjenje od 10% do 80% nivoa napunjenosti baterije sa maksimalnim kapacitetom punjenja vozila.

  Pogled na mapu pokazuje vam sve stanice za punjenje velike snage u okviru mreže BMW Charging. (Važi od 22.03.2023.)

  Stanica za brzo punjenje

  Ako treba da reagujete brzo u gradu ili na putovanju, stanica za brzo punjenje je pravi izbor. To je zato što jednosmerna struja (DC) koja se obezbeđuje na ovim stanicama nudi veće kapacitete punjenja nego kod naizmenične struje (AC), kao što je ona koja se napaja iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za brzo punjenje poput ovih posebno pogodne za punjenje kada putujete.

  Na displeju možete videti minimalno vreme potrebno za punjenje od 10 do 80% nivoa napunjenosti baterije sa izlaznom snagom do 50 kW.

  Pogled na mapu pokazuje sve stanice za brzo punjenje unutar mreže za punjenje BMW-a. (Važi od 22.03.2023.)

  AC stanica za punjenje

  Gotovo svuda ćete naći javne stanice za punjenje sa naizmeničnom strujom (AC). Posebno su pogodni za redovno punjenje tokom dužih vremenskih perioda – na primer preko noći ili dok ste na poslu. Na displeju ćete pronaći minimalno vreme za punjenje od 0-100% nivoa napunjenosti baterije sa maksimalnom snagom od 22 kW. Performanse punjenja zavise od opreme za vozilo.


  Pogledajte mapu i otkrijte sve stanice za punjenje sa naizmeničnom strujom u BMW Charging mreži. (Važi od 22.03.2023.)

  Punjenje kod kuće

  Wallbox / Fleksibilni brzi punjač

  Kod kuće možete puniti svoje vozilo Wallbox-om ili fleksibilnim brzim punjačem.

  Za oba se koristi naizmenična struja (AC). U zavisnosti od vozila, posebne opreme i tržišta, Wallbox obezbeđuje maksimalnu snagu punjenja od 22 kW, a Fleksibilni brzi punjač maksimalno 11 kW.

  Na displeju ćete videti minimalno vreme za punjenje od 0-100% nivoa napunjenosti baterije sa izlaznom snagom od 11 kW.

  Kućna utičnica

  Pogodno punite svoje vozilo u bilo kom trenutku iz kućne utičnice. Na displeju ćete videti minimalno vreme za punjenje od 0-100% nivoa napunjenosti baterije sa izlaznom snagom od 2,3 kW. Koristite BMW Wallbox da napunite svoje vozilo kod kuće brzo, bezbedno i zgodno kad god poželite.

  Kapacitet punjenja zavisi od nivoa napunjenosti, temperature okoline, individualnog profila vožnje i upotrebe pomoćnih uređaja, kao i od odabranog vozila. Vremena punjenja se primenjuju na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i mogu da odstupaju u zavisnosti od načina korišćenja.

   

  Koristite My BMW aplikaciju da pronađete stanice za punjenje, kao i da planirate, proveravate i upravljate operacijama punjenja – i kod kuće i na putovanju. Iskusite čitav niz funkcija iz aplikacije My BMW u demo režimu.

  OPCIJE U POGLEDU NAPAJANJA.

  0:00
  0:00 /  0:00

  ODRŽIVOST - BMW i5 M60 xDRIVE.

  BMW i5 M60 xDrive takođe daje doprinos na putu ka održivijoj budućnosti. Korišćenjem sekundarnih materijala i zelene električne energije u procesu proizvodnje, mi već optimizujemo CO2 otisak BMW-a i5 M60 xDrive čak i pre nego što vam ga isporučimo. Tokom putovanja, inovativne tehnologije EfficientDynamics osiguravaju savršen balans između efikasnosti i performansi. Štaviše, BMW i5 M60 xDrive po prvi put nudi opciju veganskog enterijera.

  Tehnologije

  INTELIGENTNO.

  Uvek u pravoj traci i na pravom rastojanju.

  Driving Assistant Professional drži vaše vozilo bezbedno u svojoj traci i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna prednost – posebno u zagušenom saobraćaju. U hitnom slučaju, vaš BMW će zakočiti do i automatski će ponovo krenuti kada proceni da je bezbedno.

  Vaš BMW brine o parkingu umesto vas.

  Parkirajte bez da ste u vozilu. Parking Assistant Professional automatski parkira i otparkira vaš BMW. Jednom izvršite manevar do 200 m, a zatim ga sačuvajte.

  Vidite više od onoga što je pred vama.

  BMW Live Cockpit Professional projektuje najvažnije informacije direktn, bez potrebe da skidate pogled sa puta. Prošireni prikaz obogaćuje put ispred vas obezbeđujući grafičke signale koji olakšavaju navigaciju.

  Više od običnog ključa.

  Sa BMW Digital Key Plus, koristite svoj mobilni telefon kao ključ za vozilo i delite ga sa do 5 osoba. Čim priđete svom BMW-u, on se automatski otvara uz svetlosni signal. U zavisnosti od izabranog ličnog profila, unutrašnjost se prilagođava vašim željama.

  FINANSIRANJE I LIZING

  BMW FINANSIJSKE USLUGE - BMW i5 M60 xDrive.

  Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

  KONSULTACIJE I USLUGE

  PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) - BMW i5 M60 xDRIVE.

  Servis – upravo kada vam je potreban.

  Uvek korak ispred. Bilo da je dospeo servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. A onda se opustite dok nastavljate svoje putovanje.

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA MODELOM BMW i5 M60 xDRIVE.