BMW na šumskom putu sa muškarcem i devojkom

„PO KIŠI ILI SUNCU: NAŠE GUME SU NAJBOLJE.”

Preuzmite kontrolu. Originalni BMW točkovi i gume sa oznakom zvezdice.

Na putu, dok muzika trešti iz zvučnika, najednom kreće pljusak. Preuzmite kontrolu i odaberite Originalne BMW točkove i gume sa oznakom zvezdice. Apsolutno pouzdani – sa više bezbednosti po lošem vremenu, u svakoj voznoj situaciji i na svakoj putnoj površini. Zadovoljstvo i bezbednost vožnje – za sveukupan dobar osećaj.

Pročitajte više
„PO KIŠI ILI SUNCU: NAŠE GUME SU NAJBOLJE.”Preuzmite kontrolu. Originalni BMW točkovi i gume sa oznakom zvezdice.

TRI UBEDLJIVA RAZLOGA.

Na putu sa više lakoće: BMW točkovi i gume sa oznakom zvezdice.

Felna u okretanju sa blatobranom, BMW M
Felna u okretanju sa blatobranom, BMW M
Krupni snimak oznake zvezdice, BMW točak
Krupni snimak oznake zvezdice, BMW točak
Zarotirana BMW felna sa BMW logom.
Zarotirana BMW felna sa BMW logom.

„MI TESTIRAMO SVE, KAKO VI NE BISTE MORALI DA TESTIRATE KOLIKO SREĆE IMATE.“

Originalni BMW točkovi i gume sa oznakom zvezdice.

Oznaka zvezdicew ukazuje na to da je guma specijalno proizvedena za BMW – i u skladu sa najvišim BMW standardima. Razvoj guma takođe počinje u ranim fazama razvoja vozila i može potrajati i do tri godine, kulminirajući iscrpnim testiranjem. Gume sa oznakom zvezdice testirane su u šest opštih oblasti: bezbednosti, habanju, komforu, efikasnosti i – karakteristično za BMW – u dve oblsti zadovoljstva vožnje: stilu vožnje i sportskom ponašanju. Pored toga, one su razvijene u saradnji sa odabranim vrhunskim proizvođačima (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Jednostavno pitajte svog BMW Servisnog Partnera za gume sa oznakom zvezdice – precizno nameštene, testirane i bezbedne.

BMW točak sa oznakom zvezdice, pogled izbliza
Muškarac i devojčica u šumi sa podignutim rukama

Skrojeni po meri.

Svi originalni BMW točkovi i gume individualno su razvijeni za dinamičnost vožnje i dizajnerski jezik za specifični BMW model.
Snimak s leđa muškarca i devojčice u šumi

Testirani.

Svaka guma je prošla strogo testiranje sa do 50 različitih kriterijuma kvaliteta (EU oznaka na gumi zahteva ispunjenje samo tri kriterijuma).
Nasmejana devojčica ispred planinskog predela.

Bezbedno.

Gume sa oznakom zvezdice ubedljive su svojim posebno dugim vekom, vrhunskim rejtingom bezbednosti i najsavremenijom run-flat tehnologijom.

BEZBEDNI, SA MNOGO STILA.

Originalni BMW kompletni točkovi.

Zašto birati kada možete imati sve? Sa originalnim BMW kompletnim točkovima, sigurnost ide ruku pod ruku sa savršenim stilom. Kada se testiraju originalni BMW kompletni točkovi, ništa se ne zadržava. U opsežnim simulacijama i u najtežim situacijama praktične upotrebe, oni moraju dokazati da su stekli titulu "Original BMW" u svim uslovima vožnje. Dizajn različitih stilova nudi svakom kupcu pravi kompletan točak.
BMW felna, pogled izbliza
20'' M Performance kovani točkovi u stilu Y-spoke 795 M

795 M.

Visoko kvalitetni 20'' M Performance kovani toćkovi u stilu Y-spoke 795 M u boji Jet Black mat. TPMS kompletni letnji točkovi sa run-flat mešanim gumama.
20" BMW M Performance aluminijumski točak

624 M.

20" BMW M Performance aluminijumski w624 M. kovani, bikolorni mat crni, mašinski obrađeni. Sa BMW M logom. Kompletni točkovi sa run-flat mešanim gumama.
20" BMW M Performance aluminijumski točak

669 M.

20" BMW M Performance aluminijumski točkovi, kovani, u bikoloru mat crni, mašinski obrađeni i uglačani na vidljivoj strani. Kompletni točkovisa run-flat mešanim gumama.
20" M Performance kovani točkovi u stilu Multi-spoke 732 M

732 M.

Visoko kvalitetni 20" M Performance kovani točkovi u stilu Multi-spoke 732 M u boji Bicolor Night Gold, uglačani. TPMS kompletni letnji točkovisa run-flat mešanim gumama.
22'' M Performance aluminijumski točak u stilu Star-spoke 749 M

749 M.

Težinski optimalizovani 22'' M Performance aluminijumski točkovi u stilu Star-spoke 749 M u boji Bicolor Jet Black, uglačani. TPMS kompletni letnji točkovisa mešanim gumama.
18'' M Performance aluminijumski točak u stilu Double-spoke 796 M

796 M.

18'' M Performance aluminijumski točak u stilu Double-spoke 796 M u boji Jet Black mat, kompatibilan sa lancima za sneg. TPMS kompletni zimski točak sa run-flat mešanim gumama.
20'' M aluminijumski točak u stilu Double-spoke 648 M

648 M.

Visoko kvalitetni 20'' M aluminijumski točak u stilu Double-spoke 648 M u boji Bicolor Orbit Grey, uglačani. TPMS kompletni zimski točak sa run-flat mešanim gumama.
19" M Performance kovani točkovi u stilu Double-spoke 786 M

786 M.

19'' M Performance kovani točak u stilu Double-spoke 786 M u boji Jet Black mat sa run-flat gumom, kmpatibilan sa lancima za sneg. TPMS kompletan zimski točak.
19'' M light aluminijumski točak u stilu Double-spoke 727 M

727 M.

Visoko kvalitetni 19'' M aluminijumski točak u stilu Double-spoke 727 M u boji Bicolor Orbit Grey, uglačan. TPMS kompletan zimski točak sa run-flat mešanim gumama.
20'' M aluminijumski točak u stilu Star-spoke 748 M

748 M.

Visoko kvalitetni 20'' M aluminijumski točak u stilu Star-spoke 748 M u boji Jet Black mat, kompatibilan sa lancima za sneg. TPMS kompletan zimski točak sa run-flat gumom.
BMW kape ventila od aluminijuma

Kape ventila.

Visoko kvalitetne kape ventila od aluminijuma za efikasnu zaštitu TPMS aluminijumskih ventila. Sa BMW logom.
Radkapna.

Radkapna.

Plutajuća radkapna sadrži BMW logo koji se više ne okreće sa točkom već umesto toga ostaje ravan.
Sistem zaključavanja zavrtnjem točka.

Sistem zaključavanja zavrtnjem točka.

Vrhunskog kvaliteta, ekstremno pouzdan sistem zaključavanja zavrtnjem točka sadrži ćetiri brave sa specijalno izrađenim BMW kodiranjem.
Lanci za sneg

Lanci za sneg.

Lanci za sneg „Disc“ mogu se postaviti ekstremno brzo i lako zahvaljujući fleksibilnom čeličnom obruču i bravi koja se lako prilvršćuje.
  • Prednosti kompletnog točka
  • Prednosti aluminijumskog točka

KAKO ŽELIŠ.

Beskonačne mogućnosti: odlučite se za pravi točak i gume i učinite vaš BMW jedinstvenim.

Pročitajte više
Muškarac i devojčica skakuću na livadi u planinskoj dolini, otpozadi

SIGURNOST ZAJEDNO SA DINAMIKOM.

Originalni BMW kompletni točkovi i gume.

Kad je reč o upravljanju na svim putnim površinama, svi su saglasni da je najvažnije maksimalno prianjanje. Ali ne postoji univerzalno rešenje. Svaki model se ponaša drugačije i, stoga, zahteva nijansirani pristup. Samo BMW poznaje jedinstvenu fiziku vožnje i dizajnerski jezik svakog BMW modela do detalja pa u skladu s tim prilagođava i razvoj svojih guma. Ono što možete: menjajte redovno gume. Vaš BMW Servisni Partner uvek je na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i posavetuje vas o odgovarajućim uslugama.

Pročitajte više

SIGURNOST ZAJEDNO SA DINAMIKOM.

Originalni BMW kompletni točkovi i gume.

Šare letnjih guma, pogled izbliza

Letnji točkovi.

Idealna guma za tople mesece u godini: letnje gume predstavljaju optimalni komfor, akustiku i otpor kotrljanju. Specijalna struktura njihove šare ima gumenu smesu koja ne omekša čak ni pri veoma visokim temperaturama. Sa većim blokovima šara u manjom strukturom lamele, one pouzdano sprečavaju klizanje po vodi i nude veću stabilnost pravca i preciznost upravljanja čak i pri visokim brzinama. Ne samo što to vašu vožnju čini bezbednijom, već takođe isporučuje superiorni komfor i upravljanje čak i pri visokim brzinama. Dobro je znati: kad temperature pređu 7 °C, vaše gume treba zameniti letnjim.

Pročitajte više
Putna skica zimskih i letnjih guma

Zimski točkovi.

Savršene za zimske putne uslove. Zahvaljujući specijalnoj mešavini kaučuka, zimske gume su sigurnije na putu pri temperaturama ispod 7 °C. Ujedno su opremljene podužnim i horizontalnim rebrima koja se otvaraju pri kotrljanju. To stvara ivice za prianjanje koje obezbeđuju jaku vuču i stabilnost pravca na snegu i blatu – što je odlučujući bezbednosni faktor. Dodatna bezbednosna korist je kraća udaljenost kočenja u poređenju sa letnjim gumama, do 10% manje u vlažnim uslovima i do 50% manje po ledu i snegu.

Pročitajte više
Skice daljine kočenja za različite profile guma

Daljina kočenja.

Znatne razlike u daljini kočenja na istom modelu rezultat su ne samo svojstava proizvoda već i stanja puta – to može i deset puta uvećati daljinu kočenja, npr. na klizavim putevima. Da bi daljina kočenja ostala što kraća, preporučujemo sezonske Originalne BMW kompletne točkove i gume sa oznakom zvezdice, koje se idealno uklapaju u BMW. Dubina šare je naročito važna za podobnost gume: stručnjaci preporučuju promenu guma ako je dubina šare manja od 4mm.

Pročitajte više

BMW TOČKOVI I GUME: REČNIK.

Rečnik daje definicije za sve u vezi sa točkovima i gumama.

  • Komponente guma
  • Zid gume
  • RDC senzori
  • Gume za sve vremenske uslove
  • Dubina šare
  • Run-flat
  • Tipovi guma