Muškarci pored BMW-a iX u snežnom pejzažu

STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE.

#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI). UŽIVAJTE U HLADNOJ SEZONI UZ BMW ORIGINALNE TOČKOVE I GUME, DODATNU OPREMU ZA JESEN I ZIMU, KAO I BMW SERVIS.

Kad se sezona menja, vreme je za istraživanje vaše okoline. Jer kišno i hladno vreme nije razlog da ostanete kod kuće. Odnosno, predstavlja priliku za otkrivanje čarobne strane našeg sveta. Nudimo savršenu opremu s kojom ćete biti sigurni na putu i uživati u svakom trenutku vašeg putovanja - bez obzira gde vas odvelo. Doživite BMW servis, BMW komplete zimskih točkova i BMW dodatke za jesen i zimu koji savršeno odgovaraju vašem BMW automobilu.

Pročitajte više
STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE.#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI). UŽIVAJTE U HLADNOJ SEZONI UZ BMW ORIGINALNE TOČKOVE I GUME, DODATNU OPREMU ZA JESEN I ZIMU, KAO I BMW SERVIS.

ORIGINALNI BMW TOČKOVI OD LAKIH LEGURA I DODATNA OPREMA.

Zadovoljstvo u vožnji ne poznaje vremenske uslove.

Za vozače koji žele da probaju nove šare gazećeg sloja i uživaju ​​u optimalnom prianjanju tokom jeseni i zime, stvorili smo posebne sezonske ponude za gume označene zvezdicom u saradnji s vrhunskim proizvođačima guma (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Gume s oznakom BMW zvezdice osiguravaju glatku vožnju, optimalno prianjanje i izuzetnu sigurnost. Dakle, jedno je jasno: originalni BMW zimski točkovi i gume nisu kompromis u stilu, već primer istog.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW lanci za sneg Comfort Plus

BMW lanci za sneg Comfort Plus.

BMW lanci za sneg Comfort Plus se lako i bezbedno montiraju zahvaljujući sistemu samozatezanja i obezbeđuju najbolju moguću vuču. S obzirom na to da su savršeno postavljene na gume, ne zahtevaju nikakvu dodatnu zaštitu točkova, dok ih integrisani čelični obruč sa oprugama čini veoma lakim za montažu.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW-ov komplet za mobilnost guma

BMW komplet za mobilnost guma.

Intuitivan BMW-ov komplet za mobilnost guma olakšava povratak na put u slučaju da pukne guma. Bez obzira na dimenzije guma, oštećenja na gaznom sloju gume manja od 4 mm mogu da se poprave, što omogućuje nastavak vožnje do sledećeg BMW servisnog partnera.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW plutajući poklopac felne

BMW plutajućI poklopac felne.

Plutajući poklopac felni sastoji se od BMW logotipa koji se ne okreće s točkom, već ostaje u istoj ravni sve vreme. Poklopac se može montirati na sve BMW felne lakih legura, sa prečnikom kruga od 112 mm.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW kapice ventila sa logotipom

BMW kapice ventila sa logotipom.

Kvalitetne BMW kapice ventila od aluminijuma efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Set od četiri kapice ventila. Sa BMW logotipom.

BMW SERVIS TOČKOVA I GUMA.

BMW Servis točkova i guma

Dobro je znati da su vam važne stvari u života u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: dođite u BMW-ov servis guma - nećemo samo da vam zamenimo gume, nego ćemo i proveriti i dubinu profila i kočnice. Naša ponuda za maksimalnu udobnost: možemo da očistimo vaše letne gume i da ih pričuvamo do sledećeg proleća.

ORIGINALNE BMW GUME S OZNAKOM ZVEZDICE.

Originalne BMW gume s oznakom zvezdice

Kvalitet, iskustvo i bezbednost su glavni prioriteti kada su u pitanju točkovi i gume.

Zvezda znači da je guma posebno proizvedena za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma takođe počinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a kulminira opsežnim testiranjem. Gume sa zvezdicom testirane su u pogledu šest opštih područja: sigurnost, trošenje, udobnost, efikasnost i - karakteristično za BMW - u dva segmenta povezana s uživanjem u vožnji: stilu vožnje i sportskom ponašanju. Osim toga, razvijene su u saradnji s odabranim vrhunskim proizvođačima (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Jednostavno pitajte svog BMW servisnog partnera za gume s oznakom zvezdice - precizno odgovaraju, te su proverene i sigurne.

ORIGINALNA BMW SPOLJNA DODATNA OPREMA ZA JESEN I ZIMU.

Inspiracija, gde god pogledate.

Ako želite da uživate u zimskom vremenu, trebalo biste biti dobro opremljeni. To nije problem s originalnim BMW dodacima. Obezbedite sebi veću udobnost u vožnji i otkrijte široki raspon opcija osmišljenih kako bi vaš BMW postao savršen partner za vaše zimske planove.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW krovna kutija 420 crna/ titanijum siva

BMW krovni kofer 420 crna / titanijum srebrna.

Moderna BMW-ova krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima stovarišni kapacitet od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW krovna kutija 520 crna/ titanijum siva

BMW krovni kofer 520 crna / titanijum srebrna.

Moderna krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW-ov nosač za skije i snowboard sa bočnim izvlačenjem

BMW nosač za skije i snowboard sa bočnim izvlačenjem.

BMW nosač za skije i snowboard koji se može zaključati i produžiti sa strane, pruža sigurno mesto za do pet pari skija ili snowboard-a i olakšava utovar na višim vozilima. Može da se kombinuje s bilo kojim BMW krovnim nosačem.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW LED projektori u vratima

BMW LED projektori u vratima

Novi BMW LED projektori za vrata sa poboljšanim kvalitetom projekcije i natprosečnim životnim vekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvetljuju ulazni prostor na potpuno individualan način projektujući sliku pored vozila. Vozač može lično da odabere sliku koja se projektuje pomoću zamenljivih slajdova i može da bira između BMW logotipa i BMW M logotipa.

ORIGINALNA BMW UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA ZA JESEN I ZIMU.

Izvanredan iznutra.

Verni svom nazivu, originalni BMW dodaci su dizajnirani s preciznošću i inspirirani čistim performansama. Proširite svoj prostor, svoj stil, svoju sigurnost - ili sve navedeno. Ovo je jednostavan način da kombinujete bezbednost i stil.

BMW dodaci za jesen i zimu BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnom futrolom za Travel & Comfort sistem

BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnom futrolom za Travel & Comfort sistem

Univerzalni nosač podesiv je u smislu veličine i postavlja se na zasebno dostupan osnovni nosač ili na opcionu opremu „Travel & Comfort“. Pruža sigurni oslonac širokom spektru Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnom futrolom od 7 do 11 inči. Može se okrenuti za 360 stepeni i zaključati u bilo kom željenom uglu.

BMW dodaci za jesen i zimu BMW osnovni nosač i univerzalna kuka za Travel & Comfort sistem

BMW univerzalna kuka za Travel & Comfort sistem

Univerzalna kuka sistema Travel & Comfort omogućava vešanje odeće ili laganih torbi preko naslona kako biste ih zaštitili od prljavštine na površini prostora za noge. Zahvaljujući spojnici, univerzalna kuka se može lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“

BMW dodaci za jesen i zimu BMW vešalica za odeću za Travel & Comfort sistem

BMW vešalica za odeću za Travel & Comfort sistem.

BMW vešalica za odeću omogućuje vešanje odeće na zadnjoj strani naslona. Zahvaljujući spojnici, može se lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“ Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica za odeću), vešalica se takođe može koristiti izvan vozila. 

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW patosnice za sve vremenske prilike, prednje

BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje.

Savršenog kroja, izdržljive BMW patosnice za sve vremenske prilike s podignutim ivicama, elegantnog dizajna, štite pod od prljavštine i vlage. Svojom crnom bojom i natpisom BMW, neprimetno se uklapaju u unutrašnjost.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW-ova prtljažna prostirka

BMW podloga za prtljažni prostor.

Neklizajuća, vodootporna i izdržljiva BMW podloga za prtljažnik sa izdignutim rubovima sa svih strana i elegantnim dizajnom štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajniran u crnoj boji i opremljen oznakom od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika sa BMW logoom, podloga se savršeno uklapa u unutrašnjost prtljažnog prostora.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW torba za zadnji naslon antracit/plave boje.

BMW torba za zadnji naslon anthracit / plava.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je visoko osetljiva full-HD kamera koja snima sve što se dešava ispred i iza vozila, čak i dok je vozilo parkirano. U slučaju bilo kakvog poremećaja i vanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi dokumentovale eventualne nezgode ili (pokušaji) provale.
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro se sastoji od visokokvalitetnih QHD i full HD kamera koje prate šta se dešava ispred i iza vozila čak i kada je parkirano. Ako sistem oseti vibracije i neuobičajeno kretanje van vozila, automatski memoriše događaj da dokumentuje moguće nesreće ili (pokušaj) provale.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW kožna futrola za ključ

BMW kožna futrola za ključ.

Visokokvalitetna BMW futrola za ključeve je zapravo zaštitna maska koja se oblikuje po potrebi namenjena za ključ za daljinsko upravljanje vozilom. Elegantna futrola od crne napa kože sa finim porama pouzdano štiti od prljavštine i ogrebotina. Posebno praktično: da biste upravljali funkcijskim tasterima, ključ ne mora da se vadi iz futrole.

Žena koja se naginje kroz prozor automobila

OTKRIJTE BMW DODATNU OPREMU ZA JESEN I ZIMU.

Za vas je sasvim u redu da se provozate planinskim prevojem, da ceo dan krstarite gradom ili spontano da krenete na putovanje. Otkrijte fascinantne trenutke koje ovo doba godine nudi sa originalnom BMW dodatnom opremom za jesen i zimu. Birajte među različitim opcijama kako biste dizajnirali sopstveni jesenji i zimski izgled za vašeg BMW-a. Dodajte elegantan izgled vašem vozila bez ugrožavanja sigurnosti.

PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE VAŠEG VOZILA.

Visokokvalitetna i nežna briga za vaš BMW.

Čuvajte svoj automobil. Nudimo vam prave alate za jasnu vidljivost i sjajan izgled u svakoj situaciji - uostalom, vaši točkovi nisu napravljeni da bi sjajili bez razloga.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW strugač leda sa četkom za sneg - teleskop

BMW strugač leda sa četkom za sneg - teleskop

Bez leda i snega. Strugač leda ima strugač za led kao i četku za sneg koji vam omogućava da bez napora uklonite led i sneg sa svih prozora vozila. Zahvaljujući beskonačno podesivoj dužini ručke (od 78 do 100 cm), možete lako doći do svakog dela prozora bilo kog velikog vozila.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW komplet za održavanje vozila, zimsko izdanje

BMW komplet za negu, zimsko izdanje

Savršeno pripremljeni za hladnu sezonu: BMW komplet za održavanje vozila, zimsko izdanje, savršeno je prilagođen potrebama zimskog održavanja vozila. Kombinacija tečnosti za čišćenje sa antifrizom, sredstvom za odleđivanje vetrobranskog stakla, sredstvom za čišćenje unutrašnjosti i strugačem leda može da se čuva u isporučenoj torbi za održavanje izrađene od cerade.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu Sredstvo za pranje vetrobranskog stakla s antifrizom

Sredstvo za pranje vetrobranskog stakla s antifrizom.

Sprečava smrzavanje sistema za pranje vetrobranskog stakla i osigurava savršenu, jasnu vidljivost tokom hladne sezone zahvaljujući visokokvalitetnim supstancama za čišćenje. S ugodnim tipičnim BMW mirisom Apricelle.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu BMW krpa od mikrovlakana za unutrašnjost automobila

Krpa od mikrovlakana za unutrašnjost automobila.

Optimalna briga za vaš enterijer: Zbog posebne tehnologije tkanja, BMV krpa od mikrovlakana je posebno nežna prema unutrašnjim površinama.

Pročitajte više

NAJBOLJI DELOVI ZA JESEN: M PERFORMANCE DELOVI.

Doživite uzbudljiv moto sport osećaj s ekskluzivnim BMW M Performance delovima.

Motorsport postaje sveprisutan. Svaki M Performance deo jedinstven je sam za sebe i daje vašem BMW-u istinski moto sport karakter. Na raspolaganju vam je širok izbor dodatne opreme iz kategorija aerodinamike, pogonskog sklopa, spoljnog dizajna, kabine, šasije i točkova. Da li ste spremni da doživite sportsku individualnost?

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu 19-inčni i 20-inčni M kovani točak u obliku Y-kraka 963 M Frozen Gunmetal sive boje

19-inčni i 20-inčni M kovani točak u obliku Y-kraka 963 M Frozen Gunmetal sive boje, zimski komplet točkova.

Visokokvalitetni 19-inčni i 20-inčni M kovani točak u obliku Y-kraka 963 M dizajniran je u Frozen Gunmetal sivoj boji sa glodanim M Performance natpisom, što daje vozilu veoma sportski i ekskluzivni izgled. Zimski komplet prednjih točkova sa nadzorom pritiska u gumama, veličina točka 9.5J x 19 sa veličinom guma 275/35 R19 100V XL i zimski komplet zadnjih točkova sa nadzorom pritiska u gumama, veličina točka 10,5J x 20 sa veličinom guma 285/30 R20 99V XL. 

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu M poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana

M poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana.

Detaljno ručno izrađeni od ugljeničnih vlakana, upečatljivi M poklopci bočnih spoljnih retrovizora podvlače visokotehnološki karakter vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualne sportske karakteristike.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance izduvni sistem od titanijuma

M Performance izduvni sistem od titanijuma.

Zvuk koji oduzima dah: Izduvni sistem M Performance impresionira beskompromisnom akustikom iz sveta moto sporta. Prigušivač zvuka i sportski modul izduvne cevi izrađeni su u potpunosti od trkačkog titanijuma.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance prekrivač naslona sedišta

M Performance prekrivač naslona sedišta od alkantare/vlažnih ugljeničnih vlakana.

M Performance nasloni sedišta daju sedištima visokokvalitetan trkački sportski izgled. Ukrasni elementi naslona za glavu od ugljeničnih vlakana su završeni poliuretanskom bojom i polirani do visokog sjaja. Preostala zadnja ploča se sastoji od fine alkantare. Sa integrisanom aluminijumskom M Performance oznakom.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance naslon za ruke

M Performance naslon za ruke od alkantare.

Budući da mali detalji čine veliku razliku: središnji naslon za ruke M Performance od alkantare dodaje završnu notu ekskluzivnom motosport izgledu u kabini. Sa privlačnim šavovima u M bojama i M Performance natpisom.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance traka za vuču

M Performance traka za vuču.

Crvena M Performance traka za vuču za upotrebu spreda i pozadi je predodređena za upotrebu na trkačkoj stazi. Crni M logo stvara vizuelni most ka motosportu. Kao i standardne ušice za vuču, traka za vuču se lako pričvršćuje. Praktično: Odobreno za javne puteve na mnogim modelima, isporučeno sa ukrasnom zaštitom ušica za vuču

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance igla za zaključavanje vrata

M Performansa igla za zaključavanje vrata.

Privlačnost koja odgovara ljubiteljima najmoćnijeg slova na svetu: M Performance igla za zaključavanje vrata zaokružuje svaki sportski enterijer. Napravljena od crnog eloksiranog aluminijuma, igla ima M logotip u boji i savršeno se uklapa sa izgledom ostalih M Performance komponenti. 

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW kapice ventila sa M logotipom

BMW kapice ventila sa M logotipom.

Kvalitetne BMW kapice ventila od aluminijuma efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Set od četiri kapice ventila. Sa M logotipom.  

Pročitajte više

BMW SERVIS IZRAĐEN PO MERI.

Računajte na nebrojene mogućnosti.

Uživajte maksimalno tokom hladnog vremena i iskoristite BMW Servis gde će se naši stručnjaci pobrinuti za vaš automobil. Naš je posao da se pobrinemo da vaš BMW uvek bude u savršenom stanju kako biste sigurno pregrmeli jesen i zimu s nesmanjenim zadovoljstvom vožnje.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu Žena sa zatvorenim očima u modelu BMW X1.
BMW Service Inclusive Čovek ispred modela BMW i4 (G26) pored obale mora

BMW Service Inclusive.

Jednostavno se opustite i koncentrišite se na ono što je zaista važno – čisto zadovoljstvo prilikom vožnje. BMW Service Inclusive vam to omogućava. Na kraju krajeva, samo jednom plaćate fiksnu sumu za sve uključene usluge i servise na period po vašem izboru. Istovremeno, vaš BMW je uvek u najboljim rukama i to se odnosi na sve BMW servisne partnere širom sveta.

BMW Value Service čovek i žena ispred garaže pored modela BMW X5

BMW Value Service

Nešto na šta možete da računate: BMW Value Service Bilo da se radi o kočnicama, ulju ili mikrofilteru, jedno je jasno: uz BMW Value Service, delovi i vreme servisiranja su uključeni u jednu atraktivnu i transparentnu cenu. Ova vrhunska ponuda je namenjena svim vlasnicima BMW-ovi modela koji su stariji od pet godina – što je vaše vozilo starije, to su naši uslovi servisiranja privlačniji.

BMW Service Žena i muškarav razgovaraju ispred modela BMW iX

Pun opseg opcije BMW Service.

Istražite naše druge atraktivne ponude usluga i pronađite savršenu uslugu – za vaš BMW model, za vaše individualne potrebe i za bezbrižno čisto zadovoljstvo u vožnji.

My BMW App BMW žena sa pametnim telefonom ispred BMW-a iX

My BMW App.

Pametna, ažurna i sofisticirana: sa svojim savremenim dizajnom i intuitivnim korisničkim upitima, MY BMW aplikacija vas prati kroz potpuno novo iskustvo mobilnosti. Imate mogućnost da isplanirate svoje sledeće putovanje, proverite status svog BMW-a, zakažete sledeći servis ili upotrebite jednu od brojnih funkcija daljinskog upravljanja - i sve to prikladno s vašeg pametnog telefona.