BMW Value Service čovek i žena ispred garaže pored modela BMW X5

ATRAKTIVNE SERVISNE PONUDE ZA VAŠ MODEL BMW NA 5 GODINA I DUŽE.

#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI). BMW VALUE SERVICE.

ATRAKTIVNE SERVISNE PONUDE ZA VAŠ MODEL BMW NA 5 GODINA I DUŽE.#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI). BMW VALUE SERVICE.


Da li je vaš BMW star 5 godina ili više? Ako jeste, BMW Value Service vam nudi idealno rešenje za bezbednost i održavanje vrednosti vašeg BMW-a. Iskoristite atraktivne uslove i prijatan osećaj kada ste sigurni da je vaš BMW u najboljim mogućim rukama. #whateverhappens (#štagoddasedesi)

Pročitajte više
Including of /content/bmw/marketB4R1/master/en_BQ/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/bmw-service-hub/jcr:content/par-4col/wideteaser_611463166 failed

EKSKLUZIVNE PREDNOSTI BMW VALUE SERVICE.

  • 01 „Atraktivna ušteda za modele starije od 5 godina“
  • 02 „Najviši nivo kvaliteta usluge zahvaljujući BMW stručnjacima“
  • 03 „Upotreba originalnih BMW delova“

ŠTA JE BMW SERVICE?

BMW Value Service je ekskluzivna ponuda za BMW modele starije od 5 godina. Bilo da vam je potrebna zamena ulja, servis kočnica tokom provere vozila: naše atraktivne cene uključuju vreme servisa kao i sve potrebne originalne BMW delove.

Pročitajte više

BMW VALUE SERVICE NA DLANU.

Mi smo idealan partner koji će vam pomoći i osigurati da još dugo uživati u čistom užitku vožnje svojim BMW-om. Sa BMW Value Service, nudimo vam uslugu koja je podjednako kvalitetna koliko i isplativa, zahvaljujući stručnosti BMW stručnjaka i korišćenju originalnih BMW delova.

Član osoblja radionice BMW Value Service razgleda unutrašnjost vozila

PROVERA VOZILA.

Sa našim inovativnim tehnologijama za dijagnostiku i programiranje mi proveravamo važne funkcije vašeg BMW-a i odmah otklanjamo sve nedostatke vezane za starenje – ključni faktor u obezbeđivanju sigurnosti vašeg vozila i održavanje vrednosti istog.
Član osoblja radionice BMW Value Service popravlja vozilo

HABANJE.

Čak i visokokvalitetni delovi se vremenom troše. Zbog toga proveravamo vaše kočnice, mikrofiltere i metlice brisača – i zamenjujemo ih, ako je potrebno, isključivo originalnim BMW delovima.
Zaposleni u radionici BMW Value Service drži alternator

VALUE REPAIR (POVOLJNE POPRAVKE).

U slučaju BMW modela starijih od 5 godina koristimo pažljivo prerađene originalne BMW delove koji podležu potpuno istim BMW-ovim zahtevima u pogledu kvaliteta kao i novi delovi. Uz našu uslugu Value Repair Service, staramo se da popravke ostanu održive i po atraktivnim cenama.

  • Detaljna provera vozila
  • Habanje - detaljno.
  • Value Repair - detaljno

BMW Value Service je dostupan odabranim BMW modelima starijim od 5 godina (mereno od početne registracije ili termina za servisiranje). Saznajte koje serije modela su uključene u našu ekskluzivnu ponudu:

Pročitajte više
  • Proverite sad
BMW Service Inclusive čovek ispred BMW-a i4 na obali

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Zar ne biste voleli da uživate u potpuno bezbrižnoj vožnji automobila? Zahvaljujući opciji BMW Service Inclusive, možemo vam pružiti prilagođene ponude kako bismo vam dugoročno uštedeli troškove održavanja. Proširivanje paketa na BMW Service Inclusive Plus dodatno pokriva troškove habanja. I uz pogodnu jednokratnu uplatu koja obuhvata sve za šta ste pokriveni tokom trajanja odabranog perioda važenja ili kilometraže.
BMW Service Muškarac i žena ispred BMW iX-a kod BMW-vog servisnog partnera

PUN OPSEG OPCIJE BMW SERVICE.

Istražite naše druge atraktivne ponude usluga i pronađite savršenu uslugu – za vaš BMW model, za vaše individualne potrebe i za bezbrižno čisto zadovoljstvo u vožnji.

BMW VALUE SERVICE: NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI.

  • Šta je BMW Value Service?
  • Osim BMW Value Service-a, koje još opcije postoje za polovna vozila u okviru BMW-ovog servisa?
  • Zašto je važno da BMW Value Service paketi koriste originalne BMW delove umesto generičkih delova?