POGODNOSTI ZA BUDUĆNOST.

Mlada polovna vozila uključujući maksimalne pogodnosti.

Postoji mnogo dobrih razloga da izaberete vozilo iz BMW Premijum Selekcije.
Dobar osećaj je samo jedan od njih! Nakon svega, kada posetite partnera BMW Premijum Selekcije možete biti sigurni da će vaše vozilo biti u najboljem mogućem stanju. Potom kao ponosni vlasnik možete iskoristiti mnoge ekskluzivne BMW usluge.

Pročitajte više
Pogodnosti na prvi pogled

POGODNOSTI NA PRVI POGLED.

Ako izaberete polovno vozilo iz BMW Premijum Selekcije znači da ste doneli dobru odluku. Razlog za to je što je vozilo već prošlo temeljnu proveru pre nego što je primilo sertifikat BMW Premijum Selekcije. Vaše vozilo iz BMW Premijum Selekcije vam dopušta da uživate u sveobuhvatnoj garanciji i uslugama mobilnosti, koje najviše traju 5 godina ili maksimlano pređenih 120.000 km.

GARANCIJA NA POLOVNE AUTOMOBILE OD 12 MESECI.

Vozilo na koje se možete osloniti: sa vašim novim polovnim vozilom dobijate jednogodišnju garanciju koja pokriva sve mehaničke i elektronske delove. To znači da će proći puno vremena pre nego što pronađete da nešto ne valja na vašem vozilo sertifikovanom BMW Premijum Selekcijom.

Temeljna provera vozila

TEMELJNA PROVERA VOZILA.

Vozila iz BMW Premijum Selekcije su ekskluzivno dostupna kod partnera BMW Premijum Selekcije. Naša polovna vozila ispunjavaju najviše standardne, u pogledu vizuelnih ili tehnički detalja, unutra ili izvan vozila: svako vozilo iz BMW Premijum Selekcije je uspešno prošlo našu rigoriznu proveru i u potpunosti ispunjava sve precizno navedene standarde.

Sertifikovana istorija vozila

SERTIFIKOVANA ISTORIJA VOZILA.

Kada kupite polovno vozilo poželjno je da znate sve: sve o prethodnim vlasnicima, istoriju servisiranja, sve nezgode i popravke. Zbog toga sertifikovano polovno vozilo iz BMW takođe poseduje kompletnu, sertifikovanu istoriju vozila.

  • BMW Mobile Care usluga
  • Bez održavanja u toku od 12 meseci/ 10,000 km
  • Lizing i finansiranje
  • Test vožnja
  • Ponude zamene