BMW Serija 2 Gran Coupé F44
Potrošnja goriva, kombinovano7,8-6,5 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Potrošnja goriva, kombinovano7,8-6,5 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Prvi modela BMW Serije 2 Gran Coupé ikada uvodi novu formu autoriteta sa smelim karakterom u kompaktnu klasu. To je pre svega beskompromisna estetika orijentisana na performanse koja nepogrešivo otkriva svoje ambicije. U skladu sa vrhunskim tehnologijama i savršeno podešenim karakteristikama vozne dinamike, BMW Serija 2 Gran Coupé sa lakoćom se izdvaja iz gomile i sledi svoj sopstveni put.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,8-7,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 175–162

BMW 220i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,4-6,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 166-149

Pročitajte više

PREPORUČENE KONFIGURACIJE ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW 218i Gran kupe

ADVANTAGE

BMW 220i Gran kupe

SPORT LINE

BMW M135i xDrive

COLOR VISION IZDANJE

ELEMENTI DIZAJNA SPOLJAŠNJOSTI I UNUTRAŠNJOSTI MODELA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Prvi model BMW Serije 2 Gran Coupé krasi lagan izgled i autoritet, s točkovima veličine do 19 inči. Prepoznatljiva BMW prednja rešetka, LED prednja i zadnja svetla, vrata bez okvira, moćne bočne stranice i sportski zadnji deo – odražavaju čist autoritet koji se ogleda i u unutrašnjosti. S osvetljenim letvicama unutrašnjosti i opcionim sportskim sedištima, kabina orijentisana prema vozaču stvara ugođaj koji je u jednakoj meri ekskluzivan i dinamičan. Istovremeno, dva ekrana od 10,25 inča s Live Cockpit Professional i BMW Head-Up displejom vas uvek čine obaveštenim.

BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, tročetvrtinski prednji prikaz krova odozgo
BMW prednja rešetka mrežastog dizajna BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje bliži prednji prikaz

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna.

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna u potpunosti dovršena u Cerium sivoj boji ima detaljno dizajnirane rešetke iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirisana trkama, obezbeđuje dubinu i vrednost prednjoj strani i daje visokokvalitetan i dinamičan naglasak detaljima.
Vrata bez okvira BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, spoljašnjost

Vrata bez okvira.

Elegantna vrata bez okvira naglašavaju elegantne linije i sportski karakter vozila.

Obloge izduvne cevi BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, bliži prikaz otpozadi

Ukrasni elementi izduvne cevi.

Obloge izduvne cevi obezbeđuju izuzetan vizuelni utisak svojim promerom od 90 mm, što vozilu daje još sportskiji izgled.
Sportska sedišta BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Sportska sedišta za vozača i suvozača.

Sportska sedišta za vozača i suvozača karakteristična su zbog podupirača sedišta i naslona koji su veći od onih na standardnim sedištima, te zajedno s podesivom potporom za bedra, obezbeđuju izvrsnu ergonomiju i bolju bočnu podršku prilikom ulaska u oštru krivinu. Osim dubine sedišta (mehanički), širina naslona (električno) se takođe može podesiti i na sedištu vozača.
Unutrašnji ukrasni elementi „Illuminated Brooklyn“ BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Unutrašnji ukrasni elementi „Illuminated Brooklyn“.

Unutrašnje ukrasne lajsne „Illuminated Brooklyn'“ s „Trougao“ naglaskom na komandnoj tabli i ukrasnim elementima vrata obezbeđuju unutrašnjosti progresivan ambijent koji pruža osećaj velike vrednosti. Svetlucave šare koje diskretno osvetljavaju ukrasne elemente stvaraju privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
Panoramski stakleni krov BMW Serija 2 Grand Coupé F44 ptičija perspektiva

Panoramski stakleni krov.

Kada je otvoren, panoramski stakleni krov obezbeđuje puno svežeg vazduha. Zatvoren, stvara svetlu atmosferu u kabini. Otvara se i zatvara automatski klikom na dugme ili preko ključa vozila, te je opremljen sa funkcijama klizanja i podizanja i zaštitom od sunca i vetra.

NOVI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ - COLOR VISION IZDANJE.

ColorVision izdanje vam nudi između ostalog sledeće karakteristike:
 • M Sport paket sa M kožnim volanom
 • Visokokvalitetne završne boje
 • Dizajn izdanja na 18-inčnim felnama od lake legure
BMW Serije 2 Gran Coupé F44 tročetvrtinski prednji prikaz ColorVision izdanje Melbourne crvene metalik boje ispred zgrade
Dizajn prednjeg dela BMW Serije 2 Gran Coupé F44 ColorVision izdanje

Prednji dizajn.

Karakteristična BMW prednja rešetka u ColorVision izdanju stvara autoritativan izgled velikim kombinovanim elementom sa bočnih strana okrenutim prema legendarnim BMW farovima koji su odlučno fokusirani napred.

Dizajn zadnjeg dela BMW Serije 2 Gran Coupé F44 ColorVision izdanje

Dizajn zadnjeg dela vozila.

Zadnji deo ima prepoznatljiv i sportski izgled novog BMW-a Serije 2 Gran Coupé. U interakciji sa široko izvajanim stasom, ravna zadnja svetla u obliku slova L naglašavaju samouveren stav na putu.

18-inčni M točkovi od lakih legura, dvobojni BMW Serije 2 Gran Coupé F44 ColorVision izdanje

18-inčni M točkovi od lakih legura, dvobojni.

Svojim ekskluzivnim dvobojnim dizajnom, stilski sjajni 18-inčni M točkovi od lake legure u obliku Y-kraka 553 M, u dvobojnom stilu, obezbeđuju BMW-u Serije 2 Gran Coupé u ColorVision izdanju posebno dinamičan izgled.

M sportska sedišta sa dizajnom specifičnim za izdanje BMW Serije 2 Gran Coupé F44 ColorVision izdanje

M Sport sedišta sa dizajnom specifičnim za izdanje.

Svojim luksuznim materijalima i dvobojnim dizajnom, M sportska sedišta od Dakota kože Black/Magma crvene ili Crne/Ivory bele boje obezbeđuju svojevrsni pečat sportskog duha. Logotipi „Izdanja” izvezeni na naslonima za glavu naglašavaju ekskluzivnost i visok kvalitet završne obrade.

Patosnice specifične za izdanje BMW Serije 2 Gran Coupé F44 ColorVision izdanje

Patosnice specifične za izdanje.

Zadivljujuća estetika i visokokvalitetna završna obrada BMW-a Serije 2 Gran Coupé u ColorVision izdanju očigledna je do najsitnijih detalja. Patosnice specifične za izdanje sa luksuznim obrubom od sintetičke kože u crnoj boji naglašavaju ovaj pristup.

Ekskluzivni pragovi BMW-a Serije 2 Gran Coupé F44 ColorVision izdanje

Ekskluzivne završne obloge pragova vrata.

Sam ulazak u BMW Serije 2 Gran Coupé u ColorVision izdanju otkriva njegov ekskluzivni fokus. Ovaj efekat stvaraju završne obloge pragova sa integrisanim logotipom Izdanja i fluorescentnim efektom kada ih obasija svetlost.

VOZNA DINAMIKA MODELA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Motor, komponente pogona i šasije modela BMW Serije 2 Gran Coupé.

S dinamičnom opremom kao što je prilagodljivo oslanjanje, menjač s dvostrukim kvačilom i xDrive pogon na sve točkove, BMW Serija 2 Gran Coupé preuzima vodeću ulogu u svom segmentu u pogledu agilnosti. U kombinaciji sa snažnim i izuzetno efikasnim TwinPower Turbo benzinskim i dizel motorima, s lakoćom se izdvaja iz gomile i pruža izvanrednu samouverenost na svakom putu.

M Sportsko upravljanje Servotronic BMW Serija 2 Gran Coupé F44 kabina

M Sportsko upravljanje.

M sportsko upravljanje Servotronic obezbeđuje direktan i agilan odziv volana i smanjuje napor koji vozač treba da uloži prilikom upravljanja. Vaše vozilo se može preciznije usmeravati, te obezbeđuje izrazito sportske karakteristike, naročito na putevima s puno krivina.
8-stepeni sportski Steptronic sistem prenosa BMW Serija 2 Gran Coupé F44

8-stepeni sportski Steptronic sistem prenosa

8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Bilo da se radi o automatskom ili ručnom menjaču ili ručici menjača – za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U SPORT režimu rada i uz ručicu menjača sa leve strane u poziciji S/M, odnosi stepena prenosa konfigurišu se za maksimalne performanse.
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 s BMW xDrive-om, bliži zadnji prikaz

BMW xDrive.

Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.
M Sport oslanjanje BMW Serija 2 Gran Coupé F44

M Sport oslanjanje.

M Sport oslanjanje spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Takođe ima kraće opruge oslanjanja i čvršće podešavanje amortizera, kao i tvrde stabilizatore. U kombinaciji rezultiraju još izravnijim dizajnom oslanjanja, što omogućuje izrazito sportski stil vožnje.

SISTEMI ASISTENCIJE I POMOĆNE FUNKCIJE U MODELU BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW Serije 2 Gran Coupé ima tehnički progresivan izgled do najsitnijih detalja. Inovativni sistemi za pomoć vozaču kao što je pomoćnik za vožnju unazad podržavaju vas tokom putovanja, dok BMW inteligentni lični asistent podiže komunikaciju između vozača i vozila na viši nivo, a digitalni ključ pruža veću pogodnost omogućavajući zaključavanje i otključavanje vrata putem pametnog telefona.

Sigurnosni paket Driving Assistant BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Driving Assistant.

Sigurnosni paket Driving Assistant uključuje sisteme za upozorenje na prednji sudar s kamerom i funkcijom kočenja, pomoć pri ograničenju brzine, uključujući Informacije o ograničenju brzine s indikatorom zabrane preticanja sa pregledom i upozorenjem o napuštanju trake. Dodatno, oprema zasnovana na radaru uključuje zadnje upozorenje na ukrštanje saobraćaja, upozorenje na promenu trake i upozorenje na sudar otpozadi.
Parking Assistant BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Parking Assistant.

Parking Assistant olakšava parkiranje vozila. Kamera za vožnju unazad pruža jasniji pregled iza vozila. Active Park Distance Control obezbeđuje povećanu zaštitu od oštećenja prouzrokovanih parkiranjem. Parking Assistant automatski parkira vozilo, paralelno ili vertikalno u odnosu na ulicu, te se sam isparkirava iz paralelnih parking mesta. Pomoćnik za vožnju unazad vas podržava pri vožnji unazad, npr. u ulicama sa uskim trakama.
Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go BMW Serija 2 Gran Coupé F44

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat sa Stop&Go (kreni-stani) funkcijom održava brzinu u opsegu od 30 - 160 km/h na prethodnoj definisanoj udaljenosti od vozila ispred vas, uključujući zaustavljanje i ponovno kretanje kada se zaglavite u gustom saobraćaju. Asistent za ograničenje brzine omogućava preuzimanje ograničenja preko tempomata. Upozorenje na čeoni sudar sa intervencijom kočenja reaguje na stacionarna vozila, pešake ili bicikliste.
BMW Live Cockpit Professional BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sa funkcijom navigacije sačinjen je od dva veoma kvalitetna displeja visoke rezolucije, pri čemu je 10,25“ Kontrolni displej osetljiv na dodir, sa dijagonalom od 10,25“ potpuno digitalizovan. BMW Operativni sistem 7 može da se podesi preko iDrive Touch kontrolera.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Serije 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent).

Zar ne bi bilo neverovatno da je vaš BMW i vaš lični stručnjak za vozila? Komunicirajte s svojim vozilom pomoću sistema BMW Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent). Izgovorite naredbe prirodno da biste upravljali brojnim funkcijama u vašem vozilu. Ova funkcija vam obezbeđuje razne informacije o vašem vozilu i pomaže vam da se još bolje upoznate sa svojim BMW-om.
Daljinska nadogradnja softvera BMW Serija 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

Daljinska nadogradnja softvera.

Najnovija verzija softvera uvek u ponudi. Sa daljinskom nadogradnjom softvera, vaš BMW će uvek biti ažuriran. Nadogradnje možete jednostavno da preuzmete putem aplikacije My BMW ili putem SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim da ih instalirati. Na ovaj način se aktiviraju i druge dostupne funkcije u vašem BMW-u.
Integracija pametnog telefona u modelu BMW Serija 2 Gran Coupé F44

Integracija pametnog telefona.

Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Integracija pametnog telefona bežično povezuje vaš pametni telefon s vašim vozilom preko Apple CarPlay i Android Auto. Ovo vam omogućava da lako koristite funkcije i razne aplikacije direktno ili preko kontrolnog displeja.

BMW Serije 2 F44 BMW Digitalni ključ

BMW Digitalni ključ

BMW digitalni ključ pretvara vaš kompatibilan pametni telefon* u ključ kojim otvarate vaše vozilo. Da biste otključali, jednostavno držite pametni telefon pored ručke na vratima; pre nego što pokrenete svoj BMW, postavite ga na ležište za pametni telefon. Pored toga, možete da podelite digitalni ključ sa još pet prijatelja, pa čak i da ograničite maksimalnu brzinu - što je idealno za neiskusne vozače.

 

 

* BMW digitalni ključ je kompatibilan samo sa odabranim pametnim telefonima. Spisak kompatibilnih pametnih telefona dostupan je na bmw.com/digitalkey. Da biste koristili BMW digitalni ključ, potrebna je oprema za teleusluge.

MODELI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ:

Model Advantage.

Kada je reč o unutrašnjosti i spoljašnjosti, Model Advantage nudi različite funkcionalne opcije opreme koje povećavaju udobnost i sigurnost.
 • Parking Udaljenost Kontrola (Park Distance Control - PDC)
 • Paket za sitnice
 • Tempomat s funkcijom kočenja
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model Advantage Mineral bela boja tročetvrtinski prednji prikaz

Model Sport Line.

Model Sport Line čini izgled vozila još dinamičnijim. Upečatljivi elementi dizajna u crnoj boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sedišta za vozača i suvozača obezbeđuju maksimalnu udobnost i optimalnu potporu. Sadržaj modela Advantage i ambijentalno osvetljenje upotpunjuju ponudu.
 • BMW prednja rešetka s hromiranim okvirom visokog sjaja i ekskluzivno dizajniranim vertikalnim letvicama u crnoj boji visokog sjaja
 • M Shadow Line visokog sjaja
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača u kombinaciji antracit tkanina/sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake
 • Sportski kožni upravljač
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model Sport Line Melbourne crvena boja tročetvrtinski prednji prikaz

Model M Sport.

Model M Sport daje dodatnu sportsku notu vozilu. M Sport model je izoštrenog izgleda spoljašnjosti i enterijera, i garantuje i još veće zadovoljstvo u vožnji. M Sport oslanjanje, uključujući M Sport upravljanje i M Aerodynamics paket, značajno optimizuju voznu dinamiku. Sadržaj modela Advantage i LED svetla za maglu upotpunjuju ponudu.
 • 18-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 819 M Dvobojni; drugi naplatci su dostupni
 • M Sport vešanje uključuje M Sport upravljanje; druge vrste oslanjanja su takođe dostupne
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Trigon“ Sensatec crna; dostupne su i druge presvlake
 • M kožni volan.
BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Model M Sport Misano plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz
 • Model Advantage.
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA.

Dobar osećaj, poznat osećaj.

Svi BMW-ovi vozači uživaju u vožnji kao standard. Originalna BMV dodatna oprema postoji kako bi udovoljila vašim posebnim željama. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno prikladni za vaše vozilo, nudeći vam maksimalnu dodatu vrednost - što god imali na umu.
M Performance 19-inčni dvokraki točak od lakih legura 555 M dvobojni BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 spoljašnjost

M Performance 19-inčni dvokraki točak od lakih legura 555 M dvobojni.

Kvalitetni 19-inčni dvokraki točkovi od lakih legura M Performance 555 M s optimizovanom težinom dizajnirani su u dvobojnoj mat crnoj boji, s visokim sjajem i reverznim zaokretom na krakovima i naglašavaju sportski karakter do najmanjih detalja. Komplet TPMS letnjih točkova, dimenzija točkova 8 J x 19 sa dimenzijom guma 235/35 R 19 91Y XL.
Pogledajte proizvod
BMW nosač daske za surfovanje za krovni transport BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 spoljašnjost

BMW nosač daske za surfovanje za krovni transport.

Nosač bezbedno pričvršćuje dasku za surfovanje i jarbol na sve BMW sisteme krovnih nosača. Poseduje inovativan koncept pričvršćivanja i impresivan je jer je posebno lak za rukovanje.
Pogledajte proizvod
BMW LED projektori u vratima BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 spoljašnjost

BMW LED projektori za vrata.

Novi BMW LED projektori za vrata sa poboljšanim kvalitetom projekcije i natprosečnim životnim vekom čine ulazak i izlazak iz vozila jedinstvenim iskustvom. Oni se automatski aktiviraju kada se vrata otvore i osvetljuju ulazni prostor na potpuno individualan način projektujući sliku pored vozila. Vozač može lično da odabere sliku koja se projektuje pomoću zamenljivih slajdova i može da bira između BMW logotipa i BMW M logotipa.
Pogledajte proizvod
BMW prednje patosnice za sve vremenske uslove BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 unutrašnjost

BMW patosnice za sve vremenske uslove.

Skrojene po meri, izdržljive patosnice za sve vremenske uslove s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prostor za noge od vlage i nečistoće. One su dizajnirane u crnoj boji.
Pogledajte proizvod
BMW univerzalna bežična stanica za punjenje za BMW Seriju 2 Gran Coupé F44 unutrašnjost

BMW univerzalna bežična stanica za punjenje.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon se može napuniti brzo i efikasno bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se čuva na siguran način. Posebno korisno: Integrisani bežični punjač se može ukloniti i omogućava bežično punjenje izvan vozila.
Pogledajte proizvod
BMW prostirka prljažnika BMW Serija 2 Gran Coupé Snapper Rocks plave metalik boje F44 unutrašnjost

BMW prostirka prtljažnika.

Savršeno postavljena, otporna na klizanje, izdržljiva prostirka sa podignutim rubovima na svim stranama štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajnirana je u crnoj boji.
Pogledajte proizvod

TEHNIČKI PODACI ZA BMW SERIJU 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:  

131 (178)/4.750-5.500

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

7.1

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

7,4-6,5

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

166-149

BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave boje, prednji prikaz s otvorenim vratima i ljudima pored vozila

CENE, FINANSIRANJE I LIZING ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES (FINANSIJSKE USLUGE) ZA BMW SERIJU 2 GRAN COUPÉ.

BMW Serija 2 Gran Coupé F44 Snapper Rocks plave metalik boje, prikaz vozila otpozadi sa ženom ispred

Brz i fleksibilan proces ugovaranja kada je reč o financijskim proizvodima po meri iz BMW Financial Services. Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim rešenjima za finansiranje ili odgovarajućoj ponudi lizinga za vašeg novi BMW Serije 2 Gran Coupé.

BMW USLUGE.

Zaposleni u BMW-u se rukuje sa klijentom

BMW usluge vam garantuju da ćete ostati potpuno bezbrižni tokom vožnje:

  • Sa BMW Service Inclusive (inkluzivne usluge) uživaćete u 100% transparentnosti zahvaljujući uslugama kao što su provera vozila, mikrofiltera ili kočione tečnosti po fiksnoj ceni
  • Teleusluge iz BMW ConnectedDrive-a pružaju vašem BMW servisnom partneru sve relevantne informacije o vozilu kada je servis potreban
  • Pomoć koju pruža BMW Služba zadužena za kvarove i nesreće dostupna vam je besplatno, 24 sata dnevno i 365 dana u godini
  Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

  ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Seriju 2 Gran Coupé, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,8-7,2
  Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 175–162

  BMW 220i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,4-6,5
  Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 166-149

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dalje informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

   

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,8-7,2
   Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 175–162

   BMW 220i xDrive:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,4-6,5
   Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 166-149

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dalje informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp