Tročetvrtinski bočni prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje u pokretu
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)8.1–1.7 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hybrid

BMW X2

NOVI BMW X2.

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)8.1–1.7 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hybrid
 • BMW X2NOVI BMW X2.

  Apsolutno jedinstven. Ekstremno izuzetan. BMW X2 svoje sportske ambicije jasno iskazuje već na prvi pogled. Zahvaljujući svom hrabrom atletizmu, osigurava dinamične i okretne performanse bez premca u ovoj klasi. Zajedno s visokokvalitetnim enterijerom i brojnim inovativnim tehnologijama, ovo vozilo je ekstrovertni protagonista nove ere. Jeste li spremni?

  Pročitajte više

  GLAVNE KARAKTERISTIKE DIZAJNA BMW X2.

  Tročetvrtinski prednji prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje
  Prednji prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

  Ekstrovertni prednji deo.

  Na prvi pogled oduzima dah: samouveren prednji deo s snažnim branikom i velikim otvorima za vazduh koji osiguravaju još bolje hlađenje kočnica i motora.

  Bočni prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

  Tečan, snažan bočni izgled.

  Upečatljiv kao X, agilan kao kupe – atletska linija ramena novog BMW X2 kombinuje moćan donji deo vozila sa sportskom siluetom i uskim prozorima.

  Zadnji prikaz BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

  Upadljiv zadnji dizajn.

  Jedinstveni jezik dizajna naglašava široku poziciju novog BMW X2. Njegovu estetiku naglašavaju vrata prtljažnika koja se zatvaraju u ravni sa donjim delom branika i ručka vrata prtljažnika integrisana u BMW amblem.

  NOVI BMW X2 GOLDPLAY IZDANJE.

  Izaberite zlato: bilo kao posebno efikasan BMW X2 xDrive25e sa inovativnim hibridnim pogonom, kao BMW X2 M35i koji povećava adrenalin ili kao model sa nekom od drugih opcija motora – ekskluzivni detalji kao što je omotač folije u Galvanic zlatnoj boji osiguravaju da BMW X2 u izdanju GoldPlay privlači punu pažnju na bilo kom putu.
  Prednji prikaz vozila tokom napajanje sa modelom na levoj strani BMW-a X2 F39 Sanremo zelene metalik boje
  Okvir prednje rešetke Krupni plan BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

  Okvir prednje rešetke u Galvanic zlatnoj boji.

  Zahvaljujući svom okviru Galvanic zlatne boje, velika, uspravna M prednja rešetka daje ekskluzivan izgled prednjoj strani vozila.

  Točak od lakih legura Krupni plan BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

  M Aero Performance točkovi sa umecima Galvanic zlatne boje.

  Simbol atletskog sportskog duha: umetci sa naglascima u ekskluzivnom tonu Galvanic zlatne boje zadivljuju i skreću pažnju na M aerodinamične točkove.

  Grafika na prozoru Krupni plan BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje

  M Shadow Line visokog sjaja.

  Oduzimajući dah do najsitnijih detalja, M Shadow Line visokog sjaja dodaje elegantne naglaske u crnoj boji visokog sjaja na razne elemente, kao što su prozori i okvirima ogledala.

  Komandna tabla Suvozačeva strana Krupni plan BMW X2 F39

  Grafika „Goldplay“ i unutrašnji ukrasni elementi „Dark Graphite“ mat boje

  Zahvaljujući grafici „GoldPlay“ na komandnoj tabli sa suvozačeve strane zajedno sa unutrašnjim ukrasnim trakama u Dark Graphite boji, kabina obezbeđuje atmosferu sofisticirane elegancije.

  M Sport sedišta Bliži prikaz BMW X2 F39

  M Sport sedišta.

  Ergonomska M Sport sedišta od crne kože imaju ekskluzivan, elegantan izgled zbog šavova i cevi u zlatnoj boji. Perforacija naslona obezbeđuje optimalnu ventilaciju.

  Ulazni prag Bliži prikaz BMW X2 F39

  Ulazni prag s natpisom „Izdanje“ (Eng: Edition) u Galvanic zlatnoj boji.

  Čim se vrata otvore, pažnju skreće završna obrada pragova za „Izdanje“ (Eng: Edition) i posebno luksuzan efekt u kontrastnoj Galvanic zlatnoj boji.

  BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HIBRID.

  Otkrijte više o prednostima i tehničkim karakteristikama modela BMW X2 xDrive25e sa inovativnim hibridnim pogonom.

  Najbolje iz oba sveta: s modelom BMW X2 xDrive25e** možete sebi da obezbedite održivu mobilnost i efikasnu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, te BMW napajanju vozila.
  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 prednji prikaz vozila i modela ispred garaže

  Plug-in hybridna tehnologija BMW X2 xDrive25.

  The BMW X2 xDrive25e** plug-in hibrid kombinuje tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim BMW motorom sa unutrašnjem sagorevanjem. Zajedno dve pogonske jedinice proizvode efikasno i jedinstveno iskustvo vožnje. Sistem pogona na sva četiri točka BMW eDrive, jedinstven za plug-in hibride u ovom segmentu, dodatna je garancija optimalne dinamike i vuče.

  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski bočni prikaz vozila na ulici

  Režimi vožnje BMW X2 xDrive25e.

  Čisto električni i bez štetnih emisija na putu do posla ili snažni dinamični i s dovoljnim dometom za vikend izlet - uz BMW X2 xDrive25e** na hibridni pogon, sve opcije su na raspolaganju. Iskoristite inteligentne režime vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i elektromotora u svakoj situaciji.

  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski zadnji prikaz vozila prilikom punjenja s modelom

  Punjenje BMW X2 xDrive25e.

  BMW napajanje vam nudi prilagođena rešenja za punjenje vašeg plug-in hibrida. Pored standardnog kabla za punjenje za kućne utičnice, s isporukom BMW X2 xDrive25e** takođe dobijate kabl za punjenje (režim 3) za javno punjenje kao
  * ponuda specifična za tržište

  VOZNA DINAMIKA BMW X2.

  Tehnologije pogona i šasije BMW X2 na prvi pogled.

  Snažni motori. Direktno upravljanje. Opciono M sportsko vešanje. Izuzetno precizno rukovanje koje postavlja standarde u klasi. Za živahnu dinamiku i agilnost – bilo za sprint ubrzanje ili duge staze, gradsku vožnju ili krivudave seoske puteve. A sve se to može dodatno poboljšati s opcionim sistemom pogona na sve točkove BMW xDrive. Omogućuje BMW-u X2 izvanrednu vuču i stabilnost, omogućujući mu da prođe i najuže krivine kao da je vođen prugama. Trkački puls je uključen - za sve one koji su spremni.
  Ručica menjača BMW X2 F39 unutrašnjost

  Sportski sistem prenosa sa duplim kvačilom.

  7-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa sa duplim kvačilom osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Birajte prenos - automatski ili manuelni sa polugama na upravljaču i dobićete komforno krstarenje ili neverovatno dinamičnu vožnju. U režimu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.

  BMW X2 xDrive F39 Sanremo zelene metalik boje zadnji prikaz oznake

  BMW xDrive.

  Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.

  Prilagodljivo oslanjanje BMW X2 F39

  Adaptivno oslanjanje.

  Prilagodljivo oslanjanje s spuštanjem od deset milimetara omogućuje podešavanje karakteristika amortizera u skladu s situacijom na putu, te kombinuje udobnost i izuzetnu bezbednost prilikom vožnje. Putem kontrole doživljaja vožnje, vozač može da izabere standardni režim rada COMFORT, odnosno SPORT režim rada.

  SISTEMI PODRŠKE VOZAČU U MODELU BMW X2.

  Driving Assistant Plus BMW X2 F39 2020 unutrašnjost kontrolni displej

  Driving Assistant Plus.

  Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pešake s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje saobraćajne trake, pomoćnikom za duga svetla, informacijama o ograničenju brzine i tempomat zasnovan na kameri s funkcijom Stop&Go.

  Head-Up displej BMW X2 F39 2020 unutrašnjost kontrolni displej

  BMW Head-Up Displej.

  BMW-ov Head-Up displej u boji projektuje informacije relevantne za putovanje direktno u vidno polje vozača, čime se omogućava potpuna koncentracija prilikom vožnje. Displej prikazuje informacije kao što su trenutna brzina, navigacioni smerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući upozorenja o nepreticanju, zajedno s spiskom telefona i zabavnim sadržajem.

  Kabina Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go BMW X2 F39 unutrašnjost

  Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go.

  Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go, uključujući upozorenje kontrole pristupa s funkcijom kočenja, održava vašu unapred odabranu brzinu, kao i udaljenost do vozila ispred vas. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje, te zadržava unapred određenu udaljenost do automobila ispred, čak i pri malim brzinama i tokom potpunog kolapsa zbog gustog saobraćaja.

  Navigation Plus BMW X2 F39 unutrašnjost

  Navigation Plus.

  Navigation Plus ima BMW Head-Up displej, iDrive Touch Controller, ugrađeni 8,8-inčni ekran osetljiv na dodir i instrument tablu s 5,7-inčnim TFT displejom visoke rezolucije. Sistemom se upravlja intuitivno pomoću iDrive Touch Controller-a, dugmića za direktnu kontrolu funkcija i osam funkcionalnih oznaka, glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir s interaktivnim pločicama.

  Integracija pametnog telefona BMW X2 F39

  Integracija pametnog telefona.

  Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

  MODELI BMW SERIJE X2:

  Model Advantage.

  • Automatski rad prtljažnih vrata
  • Park Distance Control (Kontrola razdaljine pri parkiranju - PDC) pozadi; opciono Park Distance Control napred i nazad uklj. pomoćnik pri parkiranju (funkcije ovde nisu ilustrovane)
  • Automatska klima, 2-zonska kontrola.
  • Tempomat s funkcijom kočenja
  BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Advantage Mediterranean plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz

  Model M Sport.

  • M Aerodynamics paket spreda uključuje donji deo branika sa umetkom u Dark Shadow metalik boji, specijalno dizajnirane otvore za vazduh i bočne pragove u boji karoserije sa umetcima u Dark Shadow metalik boji, ukrasne elemente oko lukova točkova i obloge u boji karoserije, te donji deo branika pozadi sa umetkom difuzora u Dark Shadow metalik boji
  • 19-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 715 M s run-flat gumama; drugi naplatci su dostupni
  • M Sport oslanjanje
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna ili antracit tkanina/Sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake
  • M kožni upravljač.
  BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Sport Misano plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz

  Model M Sport X.

  • M Sport X spoljni paket napred uključuje donji deo branika sa umetkom u Frozen sivoj metalik boji, posebno dizajnirane otvore za vazduh i bočne pragove u Frozen sivoj metalik boji sa umetcima u boji karoserije, obloge oko lukova točkova, kao obloge i umetak difuzora na donjem delo branika pozadi u metalik Frozen sivoj boji
  • 19-inčni M točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 722 M s run-flat gumama; drugi naplatci su dostupni
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna, s žutim naglascima; dostupne su i druge presvlake
  • M kožni upravljač.
  BMW X2 sDrive20i F39 2018 model M Sport X Sparkling Storm boja sa svetlećim efektom tročetvrtinski zadnji prikaz
  • Model Advantage.
  • Model M Sport.
  • Model M Sport X.

  TEHNIČKI PODACI ZA BMW X2.

  BMW X2 xDrive25e.

  Snaga sistema u kW (KS) pri 1/min:

  162 (220)

  Električni domet (WLTP) u km:

  49-53

  Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

  2.0-1.7

  Emisija CO2 u g/km (WLTP):

  44-38

  Potrošnja električne energije kombinovana u kWh/100 km (WLTP):

  15.4-14.9

  BMW X2 F39 Sanremo zelene metalik boje Tročetvrtinski bočni prikaz sa modelom

  BMW USLUGE.

  SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X2.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga.

  Sadržaj paketa usluga:

  • Usluga provere vozila
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti
  Saznajte više o BMW Service Inclusive
  BMW Roadside Assistance

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.

  Saznajte više o BMW Roadside Assistance
  Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

  ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X2, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • BMW X2 xDrive20i:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.6-9.6
   Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 174-156

   BMW X2 sDrive20i:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.2-6.4
   Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 164-145

   BMW X2 xDrive25e**:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 2.0-1.7
   Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 44-38
   Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 15.4-14.9

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

   ** Na temperaturama ispod 0 stepeni Celzijusa, čisto električni režim vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagreje do radnog stanja nakon što vozilo pređe nekoliko kilometara.