SHOP THE LOOK

BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–6,0; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 148–136

UŽITAK VOŽNJE.

Novi BMW X2 – SUV koji nudi savršen balans luksuza, performansi i svestranosti. Otkrijte njegov prepoznatljiv dizajn, koji karakterišu moćne linije i sportsko prisustvo. Uronite u enterijer koji se može pohvaliti visokokvalitetnom opremom, inovativnom tehnologijom i ergonomskom udobnošću. Saznajte više o različitim varijantama modela sa benzinskim ili dizel motorima, opcijama opreme, cenama, pri čemu možete i da individualizujete svoj BMW X2 tako da odgovara vašem ličnom ukusu.

Tehnički podaci

VARIJANTE.

   {model.opis}
   BMW X2 sDrive18d

   Snaga[1]

   110 (150) kW (ks)

   Obrtni moment[1]

   360 Nm

   0-100 km/h

   8,9 s

   Vmax[1]

   210 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–6,0; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 148–136

    

   [1] Sastoji se od pogona motora sa unutrašnjim sagorevanjem i električnog pogona do 14 kW.

   Spoljašnji prikaz BMW-a X2 sDrive20i Capeyork zelene boje u urbanom okruženju ispred kancelarije

   PERFORMANSE I DIZAJN KOJI SE ISTIČU.

   Novi BMW X2 čini svakodnevni život uzbudljivijim, aktivnijim i udobnijim, naročito usleg njegovog ekstrovertnog dizajna i dinamične siluete kupea. Njegova elegantna unutrašnjost ima opcioni veliki električni stakleni krov i široki BMW-ov zakrivljeni displej. Benzinski model BMW X2 sDrive20i proizvodi impresivnih 125 kW (170 KS)[1] na putu sa maksimalnom brzinom od 213 km/h.

   KREIRAJTE

   VAŠ NOVI BMW X2.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    SPOLJAŠNJI DIZAJN

    EKSTROVERTNI X.

    INTELIGENTNA LED TEHNOLOGIJA.

    Zaslepljujuće svetle i prepoznatljive: najsavremenije LED diode u prednjim farovima, zadnjim svetlima, svetlima za dnevnu vožnju i pozicionim svetlima svetle kada vozilo miruje i kada se vozi.

    UNUTRAŠNJI DIZAJN

    IZVRSNO PERSONIFIKOVANA UDOBNOST.

    OSEĆAJ KAO DA SEDITE POD ZVEZDAMA.

    Panoramski stakleni krov čini unutrašnjost još većom. Više svetla ulazi i možete uživati u atmosferi otvorenog krova na svakom sedištu.

    VOZNA DINAMIKA

    JOŠ VIŠE ZADOVOLJSTVA PRILIKOM VOŽNJE. NA NEKONVENCIJALAN NAČIN.

    TEHNOLOGIJE

    INOVATIVNA ZABAVA.

    GEJMING U POKRETU.

    Bilo da igrate igricu za jednog ili više igrača, AirConsole igrice pretvaraju vaš BMW u gejming konzolu. Pobedite svoj najbolji rezultat ili izazovite ostale putnike preko BMW-ovog zakrivljenog ekrana dok vozilo nije u pokretu. Vaš pametni telefon je vaš kontroler. Jednostavno skenirajte QR kod na kontrolnom ekranu i igrajte se.

    BMW X2 Digital Premium funkcije

    BOLJA POVEZANOST.

    Doživite BMW Digital Premium paket[2] sa dodatnim digitalnim funkcijama - započnite sa besplatnom probnom verzijom:
     

    • Poboljšane funkcije BMW Mape omogućavaju pristup informacijama o saobraćaju u realnom vremenu na prikazanoj mapi (čak i kada navigacija rute nije aktivirana)
      
    • Pristup aplikacijama za audio, zabavu i vesti – uključujući obim podataka i stalna ažuriranja
      
    • Dodatne funkcije personalizacije pomažu BMW inteligentnom ličnom asistentu da nauči vaše rutine i omogućava mu da preuzme manje zadatke, ako je to potrebno

    INTELIGENTNA PODRŠKA.

    BMW X2 Finansijske ponude i opcije za finansiranje

    FINANSIRANJE I LIZING

    BMW FINANSIJSKE USLUGE ZA BMW X2.

    Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

    Konsultacije i usluge

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) ZA BMW X2.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA BMW-OM X2.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–6,0; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 148–136

     

    [1] Sastoji se od pogona motora sa unutrašnjim sagorevanjem 115 kW i električnog pogona do 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium je usluga plaćene pretplate, za neke funkcionalnosti je potrebna povezanost na interent. BMW Digital Premium ne uključuje kupovinu u aplikaciji.

     

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.