Razni modeli BMW M u različitim bojama u V formaciji

BMW INDIVIDUAL.

STIL UMESTO OBIČNOG.

Vi birate stil, a ne konvencije. Takođe volite neočekivano koliko i jedinstveno. Zašto to ne pokazati navedeno? I to sa BMW-om koji potpuno odgovara vašim željama. Sa BMW Individual naglašavate svoj karakter na ekskluzivan način. Bilo da se radi o fascinantnoj boji karoserije, impresivnom kožnom tapacirungu ili savršeno usklađenim, visokokvalitetnim detaljima. Istaknite se iz gomile svojim ličnim stilom i dajte lični akcenat spoljašnjosti i u unutrašnjosti koji odmah upada u oči. Na kraju krajeva, stil je takođe pitanje karaktera.

Pročitajte više
BMW INDIVIDUAL.STIL UMESTO OBIČNOG.

SLOBODA DIZAJNA IMA IME.

Ekskluzivni način iskrazivanja karaktera: doživite fascinantna umetnička dela, savršena izdanja i inspirativne karakteristike opreme BMW Individual - te istražite i mnoge druge različite mogućnosti BMW Individual-a kroz odabrane primere.

Pročitajte više
BMW M3 Limuzina G80 2021 BMW Individual Verde Mantis tročetvrtinski i BMV M3 Limuzina G80 2021 BMW Individual Mint Zeleno okrenuti jedan prema drugom bliži prikaz iz ptičije perspektive

BMW INDIVIDUAL BOJE KAROSERIJE: SVESTRAN IZRAZ VAŠE LIČNOSTI.

Dajte svojoj kreativnosti slobodu: uz BMW Individual, imate izbor od preko 100 fascinantnih boja karoserije - za ekskluzivni dizajn vašeg ličnog BMW-a. Od Macao plave do Lime Rock sive boje. Od Fire narandžaste do Frozen crne. Bez obzira da li je mat ili metalik, impresivan ili blistav - sve završne boje inspirišu svojim savršenim sjajem i spektakularnom dubinom boja. Rezultat je da će prvoklasni kvalitet boja naših karoserija privući pažnju na vaše vozilo iz svakog ugla. Bez obzira da li se nalazite ispred vašeg doma, na krivudavom putu u Alpama ili bulevaru obloženom palmama na rivijeri. U svakom slučaju, stil i obilje karaktera su zagarantovani.

BRILIJANTAN METALIK STIL

BMW M4 Competition Coupe G82 2021 BMW Individual Thundernight metalik boja tročetvrtinski bliži prednji prikaz segmenta parkiranog vozila odozgo

Sjajni izgled za moćne performanse. Metalik boje koje nudi BMW Individual savršeno dopunjavaju prepoznatljive konture vašeg BMV-a prelamanjem svetlosti, posebno na suncu. Takođe se možete diviti jedinstvenim svetlucavim efektima koje stvara promenljiva upadna svetlost u kombinaciji sa spektakularnim dubokim sjajem. Brojne izražajne boje daju vašem BMW-u posebnost - u skladu sa vašim ličnim stilom.

FASCINANTAN MAT IZGLED.

BMW M4 Competition Coupe G82 2021 Frozen tamna siva metalik boja bliži prednji prikaz segmenta vozila odozgo

Učinite vaš BMW još privlačnijim: sa mat bojama BMW Individual. Oni naglašavaju atletski i moćan jezik dizajna vašeg vozila sa autoritetom, a istovremeno mu daju ultra moderan izgled. A najbolji deo svega: mat boje ukazuju na uzbudljivu interakciju između precizno oblikovanih površina u gotovo svim uslovima osvetljenja - i pritom su izuzetno izražajni u svakom detalju.

BMW Individual je ekskluzivni asortiman individualizacije iz BMW-a M koji vam omogućava da postignete iznenađujuće nezavisan efekat i da se istovremeno maksimalno izrazite
Markus Flasch, Glavni izvršni direktor, BMW M GmbH

BMW INDIVIDUAL BOJE KAROSERIJE ZA BMW X MODELE.

Četiri različita modela BMW X u formaciji na seoskom putu

Sa ekskluzivnim i visoko kvalitetnim BMW Individual bojama, vašem modelu X dajete poseban izgled. Bilo da su posebno svetle u bojama Atlantis, Le Mans plava ili Java zelena ili po želji fascinantno mat u Frozen crnoj ili Frozen Marina Bay plavoj boji, jednostavno prilagodite sportski eksterijer vašim individualnim željama - i priuštite svom SAC-u ili SAV -u još ličniji, dinamičniji ili ekskluzivniji izgled. Zainteresovani? BMW Individual vizualizator omogućava vam da steknete prvi informativni utisak.

 BMW M4 Competition Edition x KITH sa BMV Individual komplet Merino kožnom presvlakom u crnoj i M Carbon sedištima/kadicama u trobojnoj M varijanti.

BMV INDIVIDUALNE KOŽNE PRESVLAKE: IZVANREDNE UNUTRAŠNJE VREDNOSTI.

Izrazite svoj stil. I uradite to sa finesom. Odaberite besprekornu Merino kožu BMW Individual sa finim zrnom. Unutrašnjost vašeg BMW-a pretvara u ekskluzivnu i podjednako ličnu izjavu. A najbolji deo svega je to što vam BMW Individual nudi impresivno veliki izbor materijala, boja i kombinacija.
Od posebno sportskog, kao i sportski elegantnog i luksuznog preko jednobojnih ili dvobojnih, sa diskretnim kontrastnim šavovima ili ekskluzivnim kontrastnim šavovima do kombinacija sa najfinijom alkantarom. Ovaj raznovrstan izbor ekskluzivnih opcija presvlaka od kože omogućava vam da dizajnirate svoj BMW do najsitnijih detalja u potpunosti u skladu sa vašim željama.

BMW Individual omogućava našim klijentima da plivaju protiv plime sa apsolutnim stilom, da se uzdižu iznad trenutnih standarda, a istovremeno da potpuno izraze svoj karakter.
Lothar Schupet, Šef korisničkog saveta, BMW M Brend menadžment
BMW Individual obloga od finog drveta „Fineline“ crna sa aluminijumskim umecima bliži prikaz

BMW INDIVIDUAL UNUTRAŠNJI UKRASNI ELEMENTI: SAVRŠENA OBRADA.

Vozilo koje privlači pažnju ispod površine: sa impresivnim unutrašnjim ukrasnim elementima BMW Individual, ugrađujete posebno ekskluzivne, sportske ili luksuzne akcente u unutrašnjost vašeg BMW-a. Potpuno u skladu sa vašim ukusom i u skladu sa karakterom vašeg vozila. Istovremeno, svi ukrasni elementi imaju jednu zajedničku stvar: Svi su izrađeni od najboljih materijala, podvrgavaju se savršenoj daljnjoj obradi i inspirišu odličnom površinskom obradom. Bilo da je od aluminijumske mreže, ugljeničnih vlakana ili finog drveta - postavljate intrigantne kontraste u unutrašnjost svog BMW-a ili postižete efekte podudaranja između unutrašnjosti i naglašenih ukrasnih elemenata i kožne presvlake.

BMW M4 Competition Coupe G82 2021 BMW Individual Signal zelena boja prednji prikaz vozila parkiranog ispred kapije

DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL S BMW INDIVIDUAL OPREMOM SADA.

Pomoću BMW Individual vizualizatora stvarate tačnu sliku o tome kako će izgledati BMW koji ste zamislili. Napravite svoj lični dizajn iz snova, uključujući boju, tapacirung, ukrasne lajsne i felne od lakih legura. Nadahnite sebe - BMW Individual to omogućava
BMW Individual M Shadow Line bliži prikaz farova
BMW Individual ukrasni elementi preko pragova BMW M Town bliži prikaz
BMW M5 Limuzina M prednje rešetke M Shadow Line visokog sjaja

SAVRŠENO KOORDINISANI FAROVI.

Dajte svom BMW-u svoj lični pečat. Sa ekskluzivnim elementima dizajna BMW Individual. Sa ekspresivnim felnama od lake legure u raznim bojama, na primer, ili individualnim završnim ukrasnim elementima pragova vrata i vezenim naslonom za glavu, luksuznim presvlakama u dvobojnoj ili trobojnoj boji ili volanom od alkantare sa čvrstim prianjanjem i elegantnim izgledom. Ili možete izabrati detalje u crnoj boji visokog sjaja savršeno usklađene sa bojom karoserije vozila iz M Shadow Line linije visokog sjaja -kao što su okvir prednje rešetke, poklopci spoljnih retrovizora ili zadnji spojler. Spektakularne i nepogrešive su M svetla Shadow Line sa crnom završnom obradom za sve hromirane delove glavnih farova. Kako god da se odlučite, visokokvalitetne opcije posebne opreme BMW Individual obezbeđuju vozilu posebne akcente i idealno zaokružuju izgled vašeg BMW-a po meri.

EKSKLUZIVNA SPECIJALNA IZDANJA BMW M.

BMW M4 Competition x KITH i BMW M2 Edition koje je dizajnirala FUTURA 2000 predstavljaju dva posebna modela BMW M stvorena u strogo ograničenom izdanju koji su podjednako impresionirali i međunarodne stručnjake i širu javnost. Iako su oba izdanja rasprodata u rekordnom roku, ipak vredi istražiti ulogu koju je BMW Individual odigrao u njihovom stvaranju.

Pročitajte više
BMW M4 Competition Edition x KITH G82 2020 Individual Frozen crna prikaz odozgo naspram sive pozadine

EDITION x KITH - VLADAJTE ULICAMA.

Moda se susreće sa visokim performansama. Saradnja njujorška modna marka Kith i BMW M. Impresivan rezultat je BMW M4 Competition x KITH. Nezaobilazno vozilo koje kombinuje dizajn i dinamiku, ulični kredibilitet i snagu, kao i strast i visoke performanse do najboljeg mogućeg efekta. Poseban akcenat spoljašnjosti je istaknuti Kith logotip, kao i tri BMW Individual boje karoserije koje su dostupne za vozilo: Frozen crna, Frozen tamno srebrna i Frozen Brilliant bela. Unutrašnjost koja privlači pažnju su ekskluzivno stilizovana M Carbon trobojna sedišta/kadice sa tipičnom kombinacijom M crne, svetlo plave i crvene boje.
BMW M2 Edition dizajn FUTURA 2000 F87 2020 BMW Individual Frozen crna tročetvrtinski prednji prikaz, ručno oslikan donji deo prednjeg branika izbliza

EDITION FUTURA 2000 – STREET. ART.

Snažna umetnost koja se kreće: BMW M2 Edition koje je dizajnirala FUTURA 2000 je strogo ograničeno vozilo i ističe se prvenstveno zahvaljujući mogućnostima opreme koje je ručno dizajnirao umetnik. Umetnik FUTURA 2000 iz Njujorka poznat je po tipičnoj upotrebi boja, koncentričnih oblika i kinetičkih kompozicija. Za ovo izdanje, međunarodno renomirani ulični umetnik je opsežno stilizovao kompaktni sportski automobil i spolja i iznutra - i na taj način, na jedinstven način, istakao njegov buntovni karakter. Posebnu pažnju ovde zaslužuju BMW Individual lajsne na instrument tabli i centralnoj konzoli. Umetnik ih je ručno oslikao, čineći svako vozilo jedinstvenom kreacijom.
BMW M3 Competition Limuzina G80 2021 BMW Individual Isle of Man zelena metalik boja tročetvrtinski prikaz vozila u krivini

ISTRAŽITE MOĆNE MODELE BMW M.

Dinamika napunjena adrenalinom u vrhunskoj formi: automobili visokih performansi iz BMW-a M. Po meri napravljeni za individualni izgled sa ekskluzivnim elementima dizajna iz BMW Individual. Neka vas inspiriše bogatstvo fascinantnog sportskog duha.
BMW M4 CS G82 2021 bočni prikaz sa M Performance delovima

ASORTIMAN BMW M PERFORMANCE DELOVA.

Maksimalna količina sportske individualnosti: proizvodi iz BMW M Performance delova izvedeni su iz moto sporta bez izuzetka i nude vam beskompromisan kvalitet, posebnu estetiku i savršenu dinamiku. Omogućavaju vam da svom BMW-u dodate autentičan trkački karakter.
BMW M760Li xDrive Limuzina G11 G12 2019 Frozen Dark srebrna metalik tročetvrtinski bočni prikaz u urbanom okruženju

UNIKATNO: BMW LUKSUZNA KLASA.

Doživite ekskluzivne automobile do savršenstva - s progresivnim dizajnom, izražajnim performansama i agilnom dinamikom vožnje u sportskom i elegantnom ambijentu. Istražite BMW luksuznu klasu.
BMW M2 Edition dizajniran od strane FUTURA 2000 F87 2020 prikaz dva modela u V formaciji odozgo na sivom tlu

MODERAN NAČIN PROMOVISANJA UMETNOSTI.

Saznajte sve o velikom kulturnom angažovanju BMW Grupe u oblasti moderne i savremene umetnosti, džeza i klasične muzike, kao i arhitekture i dizajna.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M2 Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): ---
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): ---


BMW M3 Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 224-223

BMW M3 Competition Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,2-10,0
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 231-227

BMW M4 Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,1-9,9
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 230-226

BMW M4 Competition Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 224-223

BMW M5 Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11,3-11,1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 259-253

BMW M4 Competition Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11,4-11,0
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 260-251

BMW M4 Competition kabriolet:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11,6-11,2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 264-255

BMW X6 M:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 13,3-13,1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 305-299

BMW X6 M Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 13,3-13,1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 305-299

BMW M340i xDrive Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,2-7,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 188-172

BMW Z4 M40i Roadster:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,0-7,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 182-177

BMW M760Li xDrive Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12,5-12,4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 285-282

BMW M850i xDrive Coupe:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,8-10,6
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 247-242

BMW M850i xDrive kabriolet:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10,9-10,8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 248-246

BMW X7 M50i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12,8-12,3
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 292-280

Zvanični podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 utvrđeni su u skladu sa obaveznom procedurom merenja i u skladu su sa Uredbom (EU) 715/2007 koja je važila u vreme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP -u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Kada su pitanju nedavno testirana vozila od 01.01.2021. godine, službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o postupcima merenja WLTP i NEDC pogledajte sledeći link: www.bmw.de/wltp.

Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila, pogledajte „Vodič za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan besplatno na svim prodajnim mestima, od Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, kao i na adresi https://www.dat.de/co2/.

Pročitajte više