Neobuzdan, buntovan, jedinstven. BMW Serije 2 Coupé ima sve što definiše sportski kupe. Njegov prepoznatljiv atletski dizajn naglašava dinamičnost vožnje koja ga čini najboljim u klasi. Savršeno uravnotežena distribucija težine 50:50, moćni BMW TwinPower Turbo motori i inteligentne BMW EfficientDynamics mere zajedno definišu kupe. Njegova dinamičnost kulminira u M240i, motoru sposobnom da ubrza od 0 do 100 km/h za tili čas. Veran svom sloganu: manje pravila. Više performansi.
 

Opušten izgled, kompaktne proporcije – prvi BMW Serije 2 kabriolet koji je ikada proizveden. Njegov ekstrovertan dizajnerski jezik sa kratkim ispustima, moćnim konturama i mišićavim zadnjim delom odražava samopouzdanu prirodu. Paketi Luxury Line, Sport Line i M Sport kao i iscrpni raspon Original BMW Aksesoara dodaje više začina njegovom karakteru. BMW Serije 2 kabriolet nikoga ne prati; bira sopstveni put. A BMW M240i je još impulsivniji. Sa M Performance TwinPower Turbo rednim 6-cilindarskim benzinskim motorom, on otkriva neodoljivu stranu modela BMW Serije 2 kabriolet i ne samo što ubrzava strujanje vazduha, već i uznosi zadovoljstvo u vožnji na sasvim nov nivo.

Prostran, svestran, dinamičan. Sa kompaktnim, moćnim porporcijama I izdućenim konturama, BMW Serije 2 Active Tourer zrači sportskim izgledom – iz kojg god ugla da ga pogledate. S obzirom na njegov kompaktan eksterijer, raspoloživi prostor unutra definitivno je neverovatan. Podesiva sedišta, prtljažnik sa podom koji se sklapa i naizgled bezbroj mogućnosti za odlaganje stvaraju mnogo prostora za puno funkcionalnosti. Sa svojom kombinacijom BMW eDrive pogona i benzinskog motora, BMW 225xe iPerformance Active Tourer nudi kako doživljaj električne vožnje, tako i bezgraničnu mobilnost.
 

Za uzbudljive svakodnevne aktivnosti kao i za komfor na dugim putovanjima: Sa velikodušno dimenzioniranim prtljažnikom, sedištima za do sedam putnika i bezbroj mogućnosti za odlaganje, BMW Serije 2 Gran Tourer stara se o svim vašim zahtevima u vezi sa komforom i fleksibilnošću. I nije samo inteligentan: sa svojim atletskim konturama i moćnim 3-cilindarskim i 4-cilindarskim motorima sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom, ima i sasvim sportsku figuru.

Atletski model za izuzetna iskustva: prvi BMW Serije 2 Gran Coupé uvodi novu formu autoriteta sa smelim karakterom u kompaktnu klasu. Raskošan, nekonvencionalan i individualan. On je iznad svega beskompromisno snažno autentičan što naglašava njegovu sportsku ličnost. U kombinaciji sa savršeno podešenim elementima dinamičnosti vožnje i najboljim mogućim tehnologijama, BMW Serije 2 Gran Coupé podiže puko uživanje u vožnji na sasvim nov nivo.

Pročitajte više