Originalna BMW oprema za proleće i leto prikaz 2 osobe pored BMW-a X1 U11 parkiranog na pesku ispred obale

„STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE.“

#štagoddasedesi. Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto.

„STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE.“#štagoddasedesi. Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto.

Neka ovo leto bude vaše. Sa originalnom BMW dodatnom opremom, letnjim točkovima i gumama, BMW servisom i BMW napajanjem.

Leto je stiglo i sa sunčanim vremenom dolaze nove mogućnosti za istraživanje Samo čeka da ga vi otkrijete. Uživajte u krivinama puta, svežem vazduhu i pogledu na zelenilo uz originalnu BMW dodatnu opremu. BMW točkovi i gume osiguravaju optimalno iskustvo vožnje. Zajedno sa BMW servisom i BMW punjenjem, vode vas u punoj sigurnosti do vaših letnjih destinacija. Jer u svakom trenutku leta bi trebalo uživati u potpunosti, bez ikakvih prekida, tako da možete imati savršen ugođaj.

Pročitajte više

ORIGINALNA BMW LETNJA DODATNA OPREMA I PROIZVODI ZA NEGU VOZILA.

„Uvek smo spremni za sunce“

Ako želite da ovo bude vaše leto, trebalo bi da se dobro pripremite. Planiranje putovanja i dovoljno prostora za opremu za omiljene letnje aktivnosti. Uživajte u velikom izboru originalne BMW opreme za enterijer i eksterijer, koja savršeno odgovara vašem BMW-u, kako bi ovo leto bilo vaše.
Originalna BMW letnja dodatna oprema i proizvodi za negu vozila prikaz 3 žene i BMW-a X1 U11 tokom sunčanog dana
BMW unutrašnjost G07 BMW držač tableta Pro za „Travel & Comfort“ sistem

BMW držač tableta Pro za „Travel & Comfort“ sistem.

BMW držač tableta Pro je pričvršćen na opcionu opremu „Travel & Comfort“ ili na posebno dostupan osnovni nosač. Može se fleksibilno poravnati u različitim položajima, nagnuti i rotirati za 360°. Držač je opremljen stezaljkom koja se može produžiti za sigurno držanje tableta sa BMW sigurnosnom futrolom od 7 do 13 inča.

BMW unutrašnjost U11 BMW 11-inčna Apple iPad Pro sigurnosna futrola za Travel & Comfort sistem

BMW 11-inčna Apple iPad Pro sigurnosna futrola za Travel & Comfort sistem.

BMW sigurnosna futrola nudi optimalnu zaštitu za sve Apple iPad™ Pro veličine 11 inča. Crni silikonski poklopac pouzdano štiti tablet od ogrebotina i udaraca, a kada se koristi sa priloženim filmom za display, takođe štiti tablet od prskanja vode. Koristi se zajedno sa univerzalnim držačem Travel & Comfort sistema (isporučuje se odvojeno), a može da se pričvrsti na prilagodljiv i prikladan način u automobilu tako da obezbeđuje izuzetnu siguranost u slučaju sudara.

BMW unutrašnjost U11 BMW vešalica za odeću za „Travel & Comfort“ sistem

BMW vešalica za odeću za Travel & Comfort sistem.

BMW vešalica za odeću omogućuje vešanje odeće na zadnjoj strani naslona. Zahvaljujući spojnici, može se lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“ Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica za odeću), vešalica se takođe može koristiti izvan vozila.

BMW unutrašnjost U11 BMW sklopivi sto za Travel & Comfort sistem

BMW sklopivi sto za Travel & Comfort sistem.

Sklopivi sto Travel & Comfort sistema, koji je opremljen zaštitom od preopterećenja, može lako da se pričvrsti radi zaštite od sudara na posebno dostupan osnovni nosač ili na opcionu opremu „Travel & Comfort“ na naslonima prednjih sedišta pomoću utičnih spojnica. Njegova visina i ugao su podesivi i pružaju sklopivi držač za čaše.

BMW unutrašnjost U11 BMW patosnice za sve vremenske uslove

BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje.

Savršenog kroja, izdržljive BMW patosnice za sve vremenske uslove sa podignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. Savršeno postavljene BMW-ove podne prostirke za sve vremenske uslove štite prednji prostor za noge od vlade i prljavštine. U crnoj boji s natpisom BMW.

BMW unutrašnjost U11 BMW reverzibilna prostirka za prtljažnik sa tačkama za pričvršćivanje prtljaga

BMW reverzibilna prostirka za prtljažnik sa tačkama za pričvršćivanje prtljaga.

BMW reverzibilna prostirka za prtljažnik sa tačkama za pričvršćivanje prtljaga može se koristiti kako god vam je potrebno. Možete pričvrstiti predmete na gornji tepih, a prljavština je na prvi pogled gotovo nevidljiva. Druga strana prostirke je, s druge strane, pogodna za transport mokrog i prljavog tereta. Kao takav, dizajniran je za lako čišćenje vodom.

BMW unutrašnjost BMW Crystal Clarity futrola za ključeve

BMW Crystal Clarity futrola za ključeve.

Visokokvalitetna BMW futrola za ključeve napravljena od nappa kože sa svetlucavim kristalima pretvara vaš BMW ključ u privlačan dodatak. Svi funkcioni tasteri ostaju lako dostupni. Ako treba da uklonite ključ iz bilo kog razloga, kao što je zamena baterije, to se lako može uraditi zahvaljujući praktičnom kaišu za pričvršćivanje.

BMW unutrašnjost BMW dugme za zaključavanje Crystal Clarity

BMW dugme za zaključavanje Crystal Clarity.

Dugme za zaključavanje Crystal Clarity dodaje završni dodir visokokvalitetnoj unutrašnjosti vašeg vozila. Integrisani Swarovski kristal se takođe može videti izvan vozila, što čini dugme za zaključavanje izuzetno privlačnim na prvi pogled. Visokokvalitetna komponenta od tamnosivog eloksiranog aluminijuma montira se u samo nekoliko jednostavnih koraka.

BMW spoljašnjost U11 ICE BMW krovna kutija 520 crna/ titanijum srebrna

BMW krovni kofer 520 crna / titanijum srebrna.

Moderna krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.

BMW spoljašnjost G20 BMW krovna kutija 420 crna/ titanijum srebrna

BMW krovni kofer 420 crna / titanijum srebrna.

Moderna BMW-ova krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima stovarišni kapacitet od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.

BMW spoljašnjost G20 BMW LED projektori u vratima

BMW LED projektori u vratima

Inovativni BMW LED projektori za vrata automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projektuju sliku na zemlju pored vozila putem izmenjivog slajdera. Dostupno je nekoliko motiva kako bi prostor oko vrata bio savršeno osvetljen u individualnom stilu.

BMW spoljašnjost U11 BMW Pro 2.0 nosač za bicikle

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0.

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za rukovanje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikle (može se proširiti za smeštaj tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućava lak pristup prtljažnom prostoru u bilo kom trenutku.

BMW spoljašnjost BMW set za proširenje zadnjeg nosača za bicikle Pro 2.0. namenjen za treći bicikl

BMW set za proširenje zadnjeg nosača za bicikle Pro 2.0. namenjen za treći bicikl.

BMW set za proširenje dopunjuje zadnji nosač za bicikle Pro 2.0 za vuču prikolice i olakšava transport trećeg bicikla. Transportni sistem se sastoji od dodatne šine za bicikle, zajedno sa potpornom rukom koja povezuje ramove drugog i trećeg bicikla.

BMW Elektronika BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro prednja kamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro prednja kamera.

BMW Advanced Car Eye 3.0. Obezbeđuje visokokvalitetne QHD kamere koja prati šta se dešava ispred vozila čak i kada je parkirano. Ako sistem oseti vibracije i neuobičajeno kretanje van vozila, automatski memoriše događaj da dokumentuje moguće nesreće ili (pokušaj) provale.

BMW Elektronika BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 prednja kamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 prednja kamera.

BMW Advanced Car Eye 3.0. Se sastoji od visokokvalitetne QHD kamere koja prati šta se dešava ispred vozila čak i kada je parkirano. Ako sistem oseti vibracije van vozila, automatski memoriše događaj u svrhe evidentiranja eventualne nesreće ili (pokušaja) provale.

BMW Elektronika BMW Advanced Car Eye 3.0 zadnja kamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 zadnja kamera.

Visokokvalitetna full HD kamera dopunjuje BMW Advanced Car Eye 3.0 i beleži šta se dešava iza vozila ako se detektuju vibracije – čak i kada je vozilo parkirano. Ako sistem oseti vibracije van vozila, automatski memoriše događaj u svrhe evidentiranja eventualne nesreće ili (pokušaja) provale.

BMW Elektronika adapterski kabl za Apple iPhone / iPod.

BMW adapterski kabl za Apple iPhone / iPod.

Za individualizovano zadovoljstvo slušanja, kompatibilni Apple iPod™ ili iPhone™ se mogu integrisati u operativni sistem automobila i istovremeno puniti pomoću BMW adapterskog kabla. Uređajem se može upravljati preko iDrive kontrolera, višenamenskih tastera na upravljaču ili radija.

BMW Elektronika BMW dvostruki USB adapter za punjenje za tip A i C.

BMW dvostruki USB adapter za punjenje za tip A i C.

Dvostruki USB adapter za punjenje jednostavno se ubacuje u upaljač za cigarete. Ovo omogućava istovremeno punjenje dva mobilna uređaja na jednostavan i prikladan način. Visokonaponska struja omogućava da se uređaji, kao što su pametni telefoni i tableti, vrlo brzo pune.

BMW proizvodi za održavanje vašeg vozila BMW Natural Air dopuna Relaxing Ocean

BMW Natural Air dopuna Relaxing Ocean.

Sa dopunom BMW Natural Air iz asortimana mirisa Relaxing Ocean možete uživati u prijatnom mirisu u unutrašnjosti vozila u bilo kom trenutku tokom putovanja. Miris Relaxing Ocean zrači harmonijom umirujućeg zvučnog pejzaža okeana i osvežavajućih, citrusnih aspekata. Pakovanje uključuje tri pojedinačno upakovana mirisna štapića koji se dopunjuju.

BMW proizvodi za održavanje vašeg vozila BMW krpa za čišćenje ekrana

BMW krpa za čišćenje ekrana.

Savršena nega vašeg enterijera: Sa specijalno razvijenom BMW krpom za čišćenje ekrana, možete da očistite ekrane i površine visokog sjaja bez brige da će ostati neka ogrebotina, mrlja ili materijal. Prljavština i otisci prstiju mogu nežno da se uklone bez upotrebe sredstava za čišćenje. Vizuelno upečatljivo: BMW logo na tkanini i praktična torba za odlaganje.

BMW proizvodi za održavanje vašeg vozila BMW koncentrat za pranje prozora

BMW koncentrat za pranje prozora.

BMW koncentrat za pranje prozora deluje kao visoko koncentrisani aditiv za čišćenje u okviru sistema za pranje vetrobrana i farova. Pouzdano i bez razmazivanja, uklanja prljavštinu, ostatke insekata, vosak za pranje automobila i masnu prljavštinu.

BMW Natural Air osnovni paket stene i talasi

BMW NATURAL AIR (PRIRODNI VAZDUH) OSNOVNI KOMPLET.

Sa osnovnim kompletom BMW Natural Air možete uživati u prijatnom mirisu u unutrašnjosti vozila u bilo kom trenutku tokom putovanja. Komplet se sastoji od podesivog držača mirisa i zamenljivog štapića za miris iz osvežavajuće palete mirisa Mountain View. Jednostavno pričvrstite držač mirisa na ventilacionu rešetku vašeg vozila.

ORIGINALNI BMW LETNJI TOČKOVI, GUME I DODATNA OPREMA.

„Moji točkovi: prilagođeni za leto.”

Baš onako kako ti se sviđa: Naš širok asortiman originalnih BMW letnjih kompletnih točkova nudi ekskluzivne mogućnosti dizajna u svim veličinama. Vaš BMW ne samo da će dobiti izvanrednu vizuelnu nadogradnju, već će takođe imati koristi od veće vrednosti prilikom preprodaje. U zavisnosti od volana, uživaćete u poboljšanju dinamičkog odziva zahvaljujući najsavremenijim proizvodnim procesima, smanjenju težine i sprovedenim testovima za bezbednost i dinamiku vožnje specifičnim za model.
Originalni BMW letnji točkovi i gume i dodatna oprema Žena sa psom naslonjena na BMW-u na plaži
BMW G20 19-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 898 M, Frozen Gunmetal sive boje, letnji komplet točkova

19-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 898 M, Frozen Gunmetal sive boje, letnji komplet točkova.

Visokokvalitetni 19-inčni M točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka u stilu 898 M isporučuju se u Frozen Gunmetal Grey s natpisom M Performance. Komplet letnjih točkova sa kontrolom pritiska i run-flat gumama, dimenzija točkova 8J x 19 sa dimenzijom guma 225/40 R19 93Y XL napred i 8,5J x 19 sa dimenzijom guma 255/35 R19 96Y XL pozadi.

BMW G20 19-inčni BMW dvokraki točkovi od lakih legura 793 dvobojni (Night Gold, visokog sjaja), letnji komplet točkova

19-inčni BMW dvokraki točkovi od lakih legura 793 dvobojni (Night Gold, visokog sjaja), letnji komplet točkova.

Kvalitetni 19“ BMW točkovi od lakih legura 793, u Double-spoke stilu, dizajnirani su u Bicolor Night Gold, sa sjajem. Letnji komplet točkova sa kontrolom pritiska u gumama i sa run-flat gumama, veličina točkova 8J x 19 sa dimezijom gume 225/40 R19 93Y XL RSC napred i 8.5J x 19 sa dimezijom gume 255/35 R19 96Y XL RSC pozadi .

BMW G20 18-inčni M Performance dvokraki točkovi od lakih legura 796 M Jet crne mat boje, letnji komplet točkova

Vrhunski lagani alu točkovi od 18" M Performance Double-spoke style 796 M, Jet crna mat boje, letnji komplet točkova.

Vrhunski lagani alu točkovi od 18" M Performance Double-spoke style 796 M dizajnirani su u nijansi Jet Black mat sa kolor M oznakom. Komplet letnjih točkova sa kontrolom pritiska i run-flat gumama, dimenzija točkova 7,5J x 18 sa dimenzijom guma 225/45 R18 95Y napred i 8,5J x 18 sa dimenzijom guma 255/40 R18 99Y pozadi.

BMW U11 21-inčni M Performance dvokraki točkovi od lakih legura 877 M dvobojni (Jet crne mat boje, visokog sjaja), letnji komplet točkova

21-inčni M Performance dvokraki točkovi od lakih legura 877 M dvobojni (Jet crne mat boje, visokog sjaja), letnji komplet točkova.

Visokokvalitetni 21-inčni M Performance dvokraki točkovi od lakih legura 877 M su dizajnirani u dvobojno Jet crnoj uni boji, visokog sjaja. Komplet letnjih guma s kontrolom pritiska, dimenzija naplatka 8J x 21 sa dimenzijama guma 245/35 R21 96Y XL.

BMW G70 20-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 911 M, Jet crne mat boje, letnji komplet točkova

20-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 911 M, Jet crna mat boje, letnji komplet točkova.

Visokokvalitetni 20-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 911 su dizajnirani u jet mat crnoj boji. Letnji komplet točkova sa kontrolom pritiska u gumama, veličina točkova 9J x 20 sa dimezijom gume 255/45 R20 105Y XL spreda i 10,5J x 20 sa dimenzijom gume 285/40 R20 108Y XL pozadi.

BMW Točkovi Gume Dodaci BMW plutajućI poklopac felne.

BMW plutajućI poklopac felne.

BMW plutajući poklopac felne se sastoji od BMW logotipa koji se ne okreće sa točkom, već ostaje u sopstvenoj ravni. Poklopac se može montirati na sve BMW felne lakih legura, sa prečnikom kruga od 112 mm.

BMW Točkovi Gume Dodaci M Performance torbe za gume

Torbe za gume M Performance.

Ekskluzivan osećaj trke u garaži: M Performance torbe za gume štite i vozača i vozilo od prljanja. Jače prianjanje osigurava udoban transport naplataka. Zahvaljujući posebnim oznakama, pojedinačne gume se mogu brzo uskladiti u bilo kom trenutku. U sportskom M Performance dizajnu.

BMW Točkovi Gume Dodaci BMW kapice ventila sa logotipom

BMW kapice ventila sa logotipom.

Kvalitetne BMW kapice ventila od aluminijuma efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Set od četiri kapice ventila. Sa BMW logotipom.

BMW Točkovi Gume Dodaci BMW kapice ventila sa M logotipom

BMW kapice ventila sa M logotipom.

Kvalitetne BMW kapice ventila od aluminijuma efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Set od četiri kapice ventila. Sa M logotipom.

BMV servis točkova i guma BMW X1 U11 dve osobe u BMW vozilu sa suncem u pozadini

BMW SERVIS TOČKOVA I GUMA.

Ne samo da menjamo vaše zimske i letnje gume, već proveravamo i dubinu profila i kočnice. Nudimo promene točkova i guma (uključujući balansiranje) i prvoklasnu vrednost za novac. Inspekciju i održavanje vršimo s najvećom pažnjom i najvišom stručnošću. A našim profesionalnim skladištenjem točkova (uključujući pranje i balansiranje) izbegavate stres i štedite prostor.

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA ZA NAPAJANJE.

„Nabijen letnjim osećanjima: moje putovanje.“

Ako želite da budete spremni za leto, ne treba razmišljati samo o aksesoarima, već i o punjenju. Pogledajte našu originalnu BMW dodatnu opremu za punjenje koja se savršeno uklapa u potrebe vašeg električnog automobila. Tako da možete da provedete bezbrižno leto.

Pročitajte više
Originalna BMW dodatna oprema za punjenje BMW G20 BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Kao stanica za punjenje kod kuće. Instaliranim BMW Wallbox-om, BMW se puni brzo, pouzdano i lako sa do 22 kW. Takođe imate opciju da upravljate pristupom BMW Wallbox-u preko My BMW aplikacije.

Pročitajte više
Originalna BMW dodatna oprema za punjenje BMW G20 osnovni paket BMW-ovog fleksibilnog brzog punjača

Osnovni komplet - BMW Fleksibilni brzi punjač.

BMW fleksibilni brzi punjač je mobilni kućni punjač za sva električna vozila. Ovim setom na domaćim utičnicama može se postići maksimalni kapacitet punjenja do 2,3 kW (tip E+F, šuko, 10 A). Brzo punjenje omogućavaju opcionalno dostupni adapterski kablovi koji se mogu koristiti za punjenje u industrijskim utičnicama do 11 kW.

Pročitajte više
Originalna BMW dodatna oprema za punjenje BMW U11 BMW kabl za punjenje (režim 3, jednofazan)

BMW kabl za punjenje (režim 3, jednofazan).

BMW kabl za punjenje dugačak je 5 m i omogućava brzo i jednostavno punjenje na javnim stanicama za punjenje koje podržavaju režim 3. BMW električna i hibridna vozila mogu da se pune jednofazno, što je znatno brže nego sa isporučenim standardnim kablom za punjenje. To je moguće u celoj Evropi zahvaljujući ECE standardnom utikaču.

Pročitajte više

BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA PROLEĆE I LETO.

„Moj poseban naglasak tokom leta.”

Ovo je vaše leto i vaše vreme da zablistate. Sa BMW M Performance delovima[1] dajete svom BMW-u maksimalan nivo individualnosti i istinski karakter visokih performansi. Dakle, obezbedite vašem BMW-u puno pažnju prolaznika tokom vožnje i učinite ovo leto vašim - bez ikakvih kompromisa.

Pročitajte više
BMW M Performance delovi BMW G87 M Performance prednji razdelnik, od ugljeničnih vlakana, levi

M Performance prednji razdelnik, od ugljeničnih vlakana, levi.

Pošaljite snažnu poruku: M Performance prednji razdelnik od ugljeničnih vlakana ističe upečatljiv izgled vozila na posebno ekskluzivan način.

Pročitajte više
BMW M Performance delovi BMW G87 M Performance izduvni sistem, od titanijuma

M Performance izduvni sistem od titanijuma.

Izduvni sistem M Performance fascinira beskompromisnim zvukom iz sveta moto sporta. Prigušivač zvuka i sportski modul izduvne cevi izrađeni su u potpunosti od trkačkog titanijuma.

Pročitajte više
BMW M Performance delovi BMW G87 M Performance produžetak bočnih pragova, od ugljeničnih vlakana, desni

M Performance produžetak bočnog praga, od ugljeničnih vlakana, desni.

Dinamična elegancija susreće individualizovanu atletiku: M Performance produžetak bočnih pragova od ugljeničnih vlakana izrazito naglašava sportski izgled vozila. Takođe se može pohvaliti malom težinom, velikom stabilnošću dimenzija i savršenim pristajanjem.

Pročitajte više
BMW M Performance delovi BMW G87 M Performance Volan Pro

M Performance volan Pro.

Bez obzira na ugao gledanja, sve je savršeno zaokruženo. M Performance Pro upravljač za jedinstveni motosport osećaj u kabini. Upečatljivi oblik i prepoznatljive zone hvata presvučene alkantara kožom nisu tek vizuelni detalji; tu su da pruže direktnije iskustvo upravljanja. Sa svetlo plavom kožnom motosport trakom.

Pročitajte više

BMW SERVIS.

PUN OPSEG OPCIJE BMW SERVICE.

BMW servis Zaposleni u BMW-u savetuje klijenta

Istražite naše druge atraktivne ponude usluga i pronađite savršenu uslugu – za vaš BMW model, za vaše individualne potrebe i za bezbrižno čisto zadovoljstvo u vožnji.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMV Service Inclusive BMW G26 Čovek stoji na ivici stene sa BMW vozilom u pozadini

Posebne ponude za dugoročne usluge održavanja po fiksnoj ceni.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Value Service BMW X2 G05 Muškarac i žena stoje pored BMW vozila na prilazu garaže

Atraktivne ponude za BMW-ove modele starije od 5 godina.

BMW prolećni i letnji aksesoari BMW vozila ispred zgrade sa BMW servisnim konsaltingom

BMW SERVIS.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama kod vašeg BMW Sevisnog partnera. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko atraktivnih all-inclusive cena BMW Value Service, naših beskontaktnih usluga ili originalnog BMW motornog ulja i mnogih drugih pojedinačnih usluga, uvek imamo optimalno rešenje za vas - za svaki BMW model, za sve vaše individualne potrebe i za mnogo bezbrižnih kilometara koji su još uvek pred vama.

IMAMO ODGOVORE NA VAŠA PITANJA O GUMAMA.

  • Koji je pravi pritisak u gumama?
  • Kada i koliko često treba da proveravam pritisak u gumama?
  • Šta su gume označene BMW zvezdicom?
  • Kako da pronađem prave gume za moje vozilo?
  • Kada je vreme za letnje gume?
  • Da li bi trebalo da zadržim ili zamenim gume?