Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto montirana na BMW i5 eDrive40 sa BMW krovnom kutijom, BMW nosačem za bicikle i BMW letnjim kompletom točkova

POŽELITE DOBRODOŠLICU SUNČANIM ZRACIMA.

UZ ORIGINALNU BMW DODATNU OPREMU, LETNJE TOČKOVE I SERVIS.

POŽELITE DOBRODOŠLICU SUNČANIM ZRACIMA.UZ ORIGINALNU BMW DODATNU OPREMU, LETNJE TOČKOVE I SERVIS.

STVORENI ZA ISTRAŽIVANJE. Toplina sunca na vašoj koži. Priroda u punom sjaju. Dani su dugi i ispunjeni trajnim uspomenama. Maksimalno iskoristite vaše vreme tokom proleća i leta. Originalna BMW dodatna oprema priprema vaš BMW za svaku situaciju. #Štagoddasedesi.

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA. SPOLJAŠNJOST.

Putovanja k nepoznatom su još zabavnija kada sunce sija. Fleksibilne opcije skladištenja i transporta omogućavaju vam da otkrivate i uživate tokom toplih perioda u godini svaki dan iznova.
BMW i5 eDrive40 sa krovnom kutijom i 21-inčnim M Performance točkovima od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M pod sunčanim nebom, parkiran na zelenoj livadi ispod drveta
BMW krovna kutija Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW krovna kutija sa 520 litara skadišnog prostora.

BMW krovna kutija crne/ titanijum sive boje, dostupna s obe strane, zapremine 520 litara, kompatibilna sa svim BMW sistemima krovnih nosača.

BMW zadnji nosač bicikla Pro 2.0 za 2 bicikla Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

Bezbedno transportujte svoje bicikle.

Lagani, stabilni BMW zadnji stalak za bicikle Pro 2.0. za dva bicikla/e-bicikla. Njegov maksimalni teret od 60 kg je moguće kompaktno sklopiti.

BMW podloga za prtljažni prostor Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW podloga za prtljažni prostor: dodatna zaštita.

Protivklizna, vodootporna podloga za zaštitu prtljažnjika od nečistića i vlage. Dizajnirana u crnoj boji sa umetkom od nerđajućeg čelika u stilu enterijera.

BMW zadnja kutija Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

300 litara aerodinamičnog skladišnog prostora.

Putujte udobnije sa BMW zadnjom kutijom: iskoristite tovarnu zapreminu od 300 litara koja vam olakšava utovar/istovar u poređenju sa krovnom kutijom.

ORIGINALNI BMW LETNJI KOMPLETI TOČKOVA I DODATNA OPREMA.

Putevi mogu postati klizavi nakon letnje nepogode. Originalni BMW letnji kompleti točkova se brzo montiraju i unapređuju vaše iskustvo vožnje, te osiguravaju bezbedan put do odredišta, bez obzira na vremenske prilike.
21-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M dvobojni (Jet crne, izglačani).

21-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M dvobojni.

21-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M dvobojne Jet crne boje, visokog sjaja. Letnji komplet guma sa sistemom za praćenje pritiska u gumama.

21-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M, Frozen Midnight sive boje, letnji komplet točkova

21-inčni M Performance točak od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M.

21-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku ukrštenih krakova 943 M Frozen Midnight sive boje. Letnji komplet guma sa sistemom za praćenje pritiska u gumama.

19-inčni M Performance točak od lakih legura u obliku Y-kraka 942 M, Jet crna mat boje, letnji komplet točkova

19-inčni M Performance točak od lakih legura u obliku Y-kraka 942 M.

19-inčni M Performance točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 942 M u Jet crnoj mat boji. Letnji komplet guma sa sistemom za praćenje pritiska u gumama.

BMW kapice ventila sa logom Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW kapice ventila sa logotipom.

Visokokvalitetni poklopci ventila od aluminijuma za efikasnu zaštitu TPMS aluminijumskih ventila. Sa BMW logotipom.

BMW fiksirane felne Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW fiksirane felne.

Fiksne felne se sastoje od BMW logotipa koji se više ne okreće sa točkom, već ostaje nepomičan.

BMW PROLEĆNI I LETNJI SERVIS.

Nema ničeg boljeg od odlaska na izlet ili putovanja tokom proleća i leta. Bez obzira da li planirate kratko putovanje ili porodični odmor – naši BMW servisni partneri će vam pomoći da na najbolji način pripremite vaš BMW i rešite sve važne stavke na zahtev.

Pročitajte više
BMW zamena točkova Servis točkova i guma Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW SERVIS TOČKOVA I GUMA.

Mi menjamo vaše točkove kako bismo osigurali da uvek vozite bezbedno. Brzo je, efikasno i po povoljnoj ceni. Provera gazećeg sloja guma i kočnica je naravno sve deo paketa. Šta ćete raditi sa vašim zimskim točkovima? Možemo pravilno da ih skladištimo na vaš zahtev. Ovo vam štedi vreme i dragoceni prostor.
Praznična provera originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW PRAZNIČNA PROVERA.

Dočekajte tople letnje dane potpuno pripremljeni: tokom odmora ćete se garantovano osećati opušteno na putu k odredištu nakon provere vašeg vozila BMW dijagnostičkim sistemima i opsežnog vizuelnog pregleda i provere funkcije.
Prolećna provera originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW PROLEĆNA PROVERA.

Naši stručnjaci u BMW servisima testiraju vaše vozilo pomoću BMW dijagnostičkog sistema. Karoserija, gume, kočnice, osvetljenje, sistem brisača vetrobranskog stakla i drugo biće pažljivo provereni i vraćeni u prvoklasno stanje, ukoliko je potrebno. Rezultat: vaš BMW je savršeno pripremljen za prolećni i letnji period.
Provera klimatizacije Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW PROVERA KLIMATIZACIJE.

BMW-ovi servisni stručnjaci će takođe proveriti sve važne komponente vašeg BMW-ovog sistema za klimatizaciju kako bi vam obezbedili prijatno putovanje tokom vrućih dana. Po potrebi će vam biti zamenjeni i svi delovi koji se troše. Tako će vaš sistem za klimatizaciju nastaviti da radi snažno i efikasno. I uvek ćete stići sveži i opušteni na svoje odredište.

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA. ENTERIJER.

Zlatni letnji dani – savršeni za otkrivanje novih odredišta. Gde će vas sledeće putovanje odvesti? Garantovano ćete putovati udobnije, bezbednije i individualizovano sa praktičnom originalnom BMW dodatnom opremom za unutrašnjost.
BMW Advanced Car Eye 2.0. Pro Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

Dodatan par očiju u vašem vozilu.

QHD i full HD kamere BMW Advanced Car Eye 2.0 Pro automatski beleži ono što se događa ispred i iza vozila kada se dogodi nezgoda.

BMW držač tableta Pro za „Travel & Comfort“ sistem Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW držač tableta Pro za „Travel & Comfort“ sistem.

Sigurno obezbeđeni tablet uređaji sa BMW sigurnosnom futrolom (zaštitna navlaka). Nosač, koji se može podesiti na različite položaje i uglove, pričvršćen je na opcionu opremu „Travel & Comfort“ ili na osnovni nosač.

BMW univerzalna kuka za „Travel & Comfort“ sistem Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW vešalice za odeću: vešanje odeće jednim klikom.

Vešalica za odeću se može dodati osnovnom nosaču ili dodatnu opremu „Travel & Comfort“, pri čemu se može koristiti i izvan automobila

BMW univerzalna kuka za „Travel & Comfort“ sistem Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW univerzalna kuka za Travel & Comfort sistem

Univerzalna kuka za transport odeće ili laganih torbi može se pričvrstiti na osnovni nosač ili na opcionu opremu „Travel & Comfort“.

BMW patosnice za sve vremenske uslove Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

Čisto i uredno: BMW patosnice za sve vremenske uslove.

Precizno postavljena zaštita od vlage i prljavštine u prednjem prostoru za noge. Sa crnim dizajnom sa umetkom od nerđajućeg čelika, savršeno se uklapa u unutrašnjost.

ORIGINALNI BMW PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE VOZILA.

Vreme je za prolećno čišćenje? Originalni BMW proizvodi za negu vozila dizajnirani su posebno za ovu svrhu. Napravljeni od visokokvalitetnih materijala, nežni, ali efikasni, održavaju vaš BMW u najboljem stanju i osiguravaju doteranost vašeg vozila pre leta.

Pročitajte više
Natural Air dopuna Tropical Forest, ograničeno izdanje Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW Natural Air dopuna Tropical Forest, ograničeno izdanje.

Sa dopunom BMW Natural Air ograničenog izdanja iz asortimana mirisa Tropical Forest možete uživati u prijatnom mirisu u enterijeru vozila tokom putovanja.

Pročitajte više
BMW Krpa za čiščenje ekrana Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

Savršeno za čišćenje osetljivih površina.

Sa BMW krpom za čišćenje ekrana, možete da čistite i održavate ekrane i površine visokog sjaja bez ikakve brige da će ostati neka ogrebotina, mrlja ili ostatak materijala.

Pročitajte više
BMW koncentrat za pranje stakla Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

Izvanredna vidljivost u svim vremenskim uslovima.

BMW koncentrat za pranje stakla deluje kao visoko koncentrisani aditiv za čišćenje u okviru sistema za pranje vetrobrana i farova.  

Pročitajte više
Originalna BMW dodatna oprema za punjenje

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA ZA PUNJENJE.

Napunite bateriju jednostavno, brzo i bezbedno. I krenite na letno putovanje k horizontu. BMW Charging (Punjenja) vam nudi niz fleksibilnih rešenja za punjenje koja će zadovoljiti vaše specifične potrebe. 
BMW Prodavnica Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

ORIGINALNA BMW DODATNA OPREMA. PUN OPSEG

Da li tražite određenu dodatnu opremu? U našoj radnji ćete naći širok asortiman originalne BMW dodatne opreme za svake vremenske prilike. Od točkova i transportnih rešenja do proizvoda za negu vozila. I još mnogo toga.

BMW USLUGE.

#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI).

S obzirom na to da se uvek može desiti nešto nepredviđeno, dobar je osećaj biti spreman. Gde god da vas vaša putovanja odvedu, BMW je tu da vas podrži u svakoj situaciji sa širokim spektrom usluga.
BMW Servisni centar Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

Pun opseg BMW Usluga (BMW Service).

Zahvaljujući BMW servisnim partnerima, Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama. Širok i raznovrstan asortiman uključuje dugoročne pakete usluga, atraktivne sveobuhvatne cene i mnoge druge individualne usluge.

Saznajte više
Točkovi i gume Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW točkovi i gume.

Glatki asfalt, šljunak ili mokri putevi nakon letnje oluje – originalni BMW točkovi pružaju maksimalno prianjanje i performanse.

Saznajte više
BMW Repair and Care (popravka i nega) Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto

BMW Repair and Care (popravka i nega).

Bilo da se radi o nesreći ili kozmetičkoj popravci, BMW sertifikovane radionice za karoseriju i farbanje popravljaju veća i manja oštećenja prema najvišim standardima kvaliteta, sa radom koji je optimalno prilagođen vašem BMW-u.

Saznajte više