BMW X1 je savršeno vozilo za one koji žele da prilagode uživanje u vožnji sopstvenim potrebama i željama. Njegove SAV proporcije pokazuju impresivno samopouzdanje, a njegova unutrašnjost ogromnu fleksibilnost. Preko BMW xLine i BMW Sport linije nudi dve varijante dizajna koje vam omogućavaju dodavanje određenih detalja eksterijeru i enterijeru. Zahvaljujući kombinaciji BMW EfficientDynamics mera i efikasnih BMW TwinPower Turbo benzinskih i dizel motora, BMW X1 se može pohvaliti impresivno malom potrošnjom i emisijama u svim verzijama motora.


Kao prvo Sports Activity Vehicle (SAV), BMW X3 je bio pionir u stvaranju nove klase vozila. Najnovija generacija ovog višenamenskog vozila nastavlja tradiciju. Veoma udoban i izuzetno fleksibilan, BMW X3 je idealan i za svakodnevne izazove i za duge vožnje. Dok se spoljašnjost odlikuje tipičnim BMW X karakterom, unutrašnjost je pozitivno inspirativna, sa pažljivo odabranim materijalima koji stvaraju atmosferu vrhunskog kvaliteta. BMW X3 je i ekonomičan, sa efikasnim dizel i benzinskim motorima.


BMW X4 ima upečatljivu pojavu, bilo kada i bilo gde. Sa svojim ekstrovertnim dizajnom, kombinuje životni stil i performanse i spaja dve stvari koje nikada ranije nisu bile povezane u ovom segmentu tržišta: snagu tipičnu za X Seriju i estetiku klasičnog kupea. Sa BMW TwinPower Turbo motorima visokih performansi i standardnom opremom, kao što su varijabilno sportsko upravljanje i Kontrola performansi, BMW X4 u potpunosti demonstrira svoj impulsivni karakter.


U svojoj trećoj generaciji, BMW X5 ponovo prevazilazi sopstvene standarde - kao Sports Activity Vehicle (SAV) koje nudi izvanredan luksuz u svim oblastima. Ovo omogućava širok spektar inteligentnih tehnologija koje podižu efikasnost, dinamiku vožnje, udobnost i svestranost na potpuno novi nivo – na putu i van njega.


Snažan i atletski. Sa izgledom X modela i sportskim duhom kupea. BMW X6 prevazilazi sve granice. Njegovi BMW TwinPower Turbo motori su moćna mešavina dinamike i efikasnosti, a BMW xDrive pomaže da se ta snaga prenese na ulicu. Izvanredna oprema poput Design Pure Extravagance paketa, kao i vrhunski materijali odlikuju vozilo koje će sigurno uvek biti u centru pažnje, ali je u isti mah i zapanjujuće funkcionalno.


Bilo da tražite korišćeni ili novi BMW Serije X - ovde ćete naći sve informacije, testove i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW modela Serije X - i, naravno, lokaciju najbližeg dilera za probnu vožnju.