BMW X1 je savršeno vozilo za one koji žele da tumače zadovoljstvo vožnje u skladu sa sopstvenim potrebama i željama. Njegove SAV proporcije demonstriraju impresivno samopouzdanje, njegov enterijer ogromnu fleksibilnost. Kroz BMW xLine, BMW Sport Line i Model M Sport on nudi tri sveta dizajna koji vam omogućavaju da odredite konkretne akcente u eksterijeru i enterijeru. Zahvaljujući kombinaciji mera BMW EfficientDynamics i efikasnih BMW TwinPower Turbo benzinskih i dizel motora, BMW X1 može da se pohvali zadivlkjujuće niskim vrednostima potrošnje i emisija u svim verzijama motora.

Kao prvo Sportsko Aktivno Vozilo, BMW X3 je svojevremeno bio osnivač sopstvene klase. Sad je aktuelna generacija ponovo pokretač inovacija u svom segmentu: sa progresivnim funkcijama poput delimično autonomne vožnje i inteligentnog pogona na sva četiri točka BMW xDrive, BMW X3 podiže zadovoljstvo vožnje na novi nivo. On to postiže ubedljivo izražajnom atletskom pojavom, ambijentom enterijera posebno visokog kvaliteta i dizel i benzinskim BMW TwinPower Turbo motorima sa visokim obrtnim momentom. Spreman za nove avanture – kad god ste za njih spremni vi. Sada, sa modelom BMW X3 xDrive30e, plug-in hibrid uvećava domet dostupnih pogona.

BMW X4 ima upečatljivu figuru, u svako doba i na svakom mestu. Sa ekstrovertnim dizajnom, on kombinuje životni stil i performanse i spaja dve stvari koje nikada ranije nisu bile spojene u ovom segmentu: tipičnu X snagu i estetiku klasičnog kupea. Sa BMW TwinPower Turbo motorima visokih performansi i standardnom opremom poput varijabilnog sportskog upravljanja i Kontrole performansi, BMW X4 demonstrira u potpunosti svoj impulsivni karakter.

U svojoj trećoj generaciji, BMW X5 još jednom prevazilazi sopstvene standarde – kao Sportsko Aktivno Vozilo (SAV) koje nudi izuzetan luksuz u svm oblastima u kojima se postavljaju najviši zahtevi. To je garantovano širokim rasponom inteligentnih tehnologija koje podižu efikasnost, dinamiku vožnje, komfor i svestranost na sasvim nov nivo – kako na putu, tako i van njega. Najbolje iz dva sveta, kombinovano u izuzeztno komfornom plug-in hibridu sa pogonom na sva četiri točka: BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Moćan i atletski. Sa pojavom X modela i sportskim karakterom kupea. BMW X6 prevazilazi sve granice. Njegovi BMW TwinPower Turbo motori su snažna mešavina dinamičnosti i efikasnosti, a BMW xDrive pomaže da se ta snaga prenese na ulicu. Izuzetna oprema poput paketa Design Pure Extravagance kao i materijali vrhunskog kvaliteta karakterišu vozilo koje će svakako zauzeti centar pozornice – dok je istovremeno zapanjujuće funkcionalna.

Spomenik sopstvene klase: BMW X7 predstavlja novu vrstu automobilskog luksuza. Kroz prvoklasnu eleganciju i izuzetnu pojavu on definiše novo doba čistog zadovoljstva vožnje. A revolucionarnim dizajnom obezbeđuje trajni utisak već posle prvog pogleda.

Bez obzira na to da li tragate za korišćenim ili novim modelom BMW X – ovde ćete naći sve informacije, izveštaje sa testiranja i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW X modela – i, naravno, prodavca koji će vam omogućiti probnu vožnju.

Pročitajte više