Dizajn BMW Serije 1 sa troje vrata

PRIORITET: PRAVI UŽITAK.

Dizajn BMW Serije 1 sa troje vrata.

Urbani život nudi nova iznenađenja svaki dan. Sa savršenom mešavinom uzbudljive dinamike, dizajna koji zrači samopouzdanjem i vrhunskim materijalima, BMW Serije 1 je deo njih. Bez obzira da li ste na putu na posao, sportski klub ili provodite vreme sa prijateljima, opušteni karakter vozila povećava faktor zabave i garantuje kratko, brzo putovanje - bez slepih ulica.

PRIORITET: PRAVI UŽITAK.Dizajn BMW Serije 1 sa troje vrata.

Urbani život nudi nova iznenađenja svaki dan. Sa savršenom mešavinom uzbudljive dinamike, dizajna koji zrači samopouzdanjem i vrhunskim materijalima, BMW Serije 1 je deo njih. Bez obzira da li ste na putu na posao, sportski klub ili provodite vreme sa prijateljima, opušteni karakter vozila povećava faktor zabave i garantuje kratko, brzo putovanje - bez slepih ulica.

Pročitajte više

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Snažne linije i veliki usisnici vazduha ukazuju na to koliko snage imate na raspolaganju za volanom BMW Serije 1. Ravna, fokusirana prednja svetla, koja su dostupna u LED tehnologiji, ukazuju na srce prednjeg dela - duplu „bubreg“ masku okruženu hromom. Celokupan dinamičan utisak pojačava apetit za čistim užitkom u vožnji. Na zadnjem kraju, veliki lukovi točkova i široko rastojanje između točkova naglašava blizak kontakt sa površinom puta. LED zadnja svetla u „L“ obliku automatski privlače pažnju i odmah pokazuju da radi o tipičnom BMW automobilu koji osvaja ulice.

DIZAJN LED SVETALA.

Tačke privlačenja: Zadnja svetla u „L“ obliku, prednja svetla i svetla za maglu na BMW Seriji 1 su takođe dostupna u LED tehnologiji.

  • Adaptivna LED svetla

    Adaptivna LED svetla sa LED tehnologijom uključuju integrisane pokazivače pravca, kratka svetla, duga svetla kao i svetla za vožnju po danu i svetla za skretanje radi bezbednosti i optimalnog osvetljenja puta. Osam jakih LED sijalica se koriste za duga i kratka svetla. Dinamičnog izduženog izgleda, LED pokazivači pravca su upečatljivo postavljeni na bokove LED svetala za vožnju po danu. Automatska duga svetla i prilagođavajuća svetla sa varijabilnom kontrolom svetla radi vožnje unutar ili van grada, kao i na autoputevima pružaju značajna poboljšanja tokom noći - radi bezbedne i opuštene vožnje, skoro kao i po danu.

  • LED svetla za maglu

    LED svetla za maglu povećavaju vidljivost kratkog dometa po magli ili padavinama, što poboljšava bezbednost. Zajedno sa širokim uglom snopa, ona su takođe upadljiva zbog boje svoje svetlosti – jarka i veoma nalik na dnevno svetlo – te po dugom veku trajanja i niskoj potrošnji energije. Istovremeno, LED svetla za maglu ispod farova daju tehnički napredan, moderan ton ionako privlačnom prednjem kraju BMW vozila.

  • Zadnja svetla

    Zadnja svetla iz dva dela su karakterističnog „L“ oblika i bazirana su na LED tehnologiji. Sastoje se od jednog dela za osvetljenje u karoseriji automobila i drugog u vratima prtljažnika. Zahvaljujući dinamičnoj funkciji kočionog svetla, vozači automobila iza vas su upozoreni putem treptajućih kočionih svetala prilikom naglog i jakog kočenja u hitnim situacijama.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Svež, moderan i jednostavan - to je utisak koji unutrašnjost BMW Serije 1 ostavlja na prvi pogled. Isti utisak je potvrđen tokom i detaljnijeg uvida. Kokpit je, tipično za BMW, orijentisan ka vozaču i čitava unutrašnjost je okarakterisana vrhunskim kvalitetom do najsitnijih detalja. Standardna karakteristika BMW automobila, Professional radio uređaj, je propraćen raznim detaljima od hroma i maskama visokog sjaja u crnoj boji.
Prtaljžnik od 360 litara može da smesti vaše šoping torbe, rančeve i velike kofere zajedno sa naočarima za sunce, kamerama i ostalim malim objektima skladištenim u vratima i centralnoj konzoli. Ekskluzivne površine daju unutrašnjosti još moderniji izgled, vaš personalizovani dodir se može postići putem Urban Line, Sport Line i M Sport paketa. Gde god da ste se upitili automobilom BMW Serije 1, jedna stvar je garantovana: Nikada vam neće biti dosadno.