Paketi i oprema za BMW Seriju 1 sa troje vrata

UPALITE STIL.

Paketi i oprema za BMW Seriju 1 sa troje vrata.

UPALITE STIL.

Paketi i oprema za BMW Seriju 1 sa troje vrata.

Trendovi su za svakog. Međutim, stil je lična stvar, koja se može u potpunosti izraziti uz pomoć BMW Serije1. Sa BMW paketima u Sport i Urban varijantama. Sa atletskim M Sport paketom i orginalnim BWM dodacima radi individualnijeg izgleda.

UPALITE STIL.Paketi i oprema za BMW Seriju 1 sa troje vrata.

Trendovi su za svakog. Međutim, stil je lična stvar, koja se može u potpunosti izraziti uz pomoć BMW Serije1. Sa BMW paketima u Sport i Urban varijantama. Sa atletskim M Sport paketom i orginalnim BWM dodacima radi individualnijeg izgleda.

URBAN LINE.

Svežiji, moderniji i ekskluzivniji - sa Urban Line paketom opreme možete vašem BMW Serije 1 sa troje vrata pružiti nešto što se retko viđa na ulicama: vaš lični dodir.

 • Spoljašnjost

  Urban Line paket dolazi sa aluminijumskim felnama od 16 inča sa krakovima u „V“ stilu 411. Prepoznatljiva BMW maska, sa lajsnama urađenim u Oxide Silver mat boji sa ramom napravljenim od visoko poliranog hroma, naglašava prednji deo vozila. Prednji usisnici vazduha su urađeni u sjajnoj crnoj boji i – isto kao i zadnji branik - dolaze sa naglašenom linijom urađenom u mat Oxide Silvermatt boji koja naglašava prednji i zadnji kraj. Linija se nalazi na sredini usisnika za vazduh na prednjem braniku i ofarbana je u sjajnu crnu boju. „Urban Line“ natpis se može pronaći na prednjim bočnim panelima.
  Aluminijumske felne sa krakovima u „V“ stilu 412 od 17 inča, u Bicolour Silver boji su dostupni kao ekskluzivna alternativa za Urban Line paket opreme. Ostale felne su takođe dostupne.

 • Unutrašnjost

  Čak i pre ulaska u vozilo, daljinski upravljač sa elegantnim detaljima urađenim u Pearl Chrome boji vam nudi uvid u uzbuđenje koje sledi. Kada su prednja vrata otvorena pažnja vam automatski odlazi ka pragovima sa aluminijumskim detaljima i „BMW Urban“ natpisu.
  Putnici se mogu udobno smestiti na elegantnim sedištima presvučenim kombinacijom kože/tkanine u Path Silver/Pearl Grey dizajnu. Crni detalji unutrašnjosti napravljeni od akrilnog stakla sa Oxide Silver mat bojom, zajedno sa opuštajućom mešavinom direktnog i indirektnog osvetljenja - kao što je ambijentalno svetlo, osvetljenje ručki vrata i osvetljenje patosnica - stvaraju luksuzni ambijent u kabini. Boja svetla se može menjati iz plave u narandžastu. Naslon za ruke sa klizajućim podešavanjem takođe doprinosi odličnom nivou udobnosti za vozača i suvozača. Sportski, kožni volan je odličan i omogućava vozaču da potpuno uživa u preciznosti BMW suspenzije.
  Sedišta presvučena kombinacijom kože i tkanine u dizajnu Path Black/Silver, zajedno sa unutrašnjim ukrasima napravljenim od belog akrilnog stakla i matiranim ukrasima koji su takođe dostupni kao alternativa.

SPORT LINE.

Sa Sport Line paketom opreme dinamični BMW Seriije 1 sa troje vrata izgleda još više sportski i atletski. To je posledica mnogih izmena na spoljašnjosti i unutrašnjosti vozila.

 • Spoljašnjost

  Sport Line model se vozi na aluminijumskim felnama od 16 inča sa krakovima u zvezdastom stilu 376. Svetla za maglu, BMW prednja maska sa hromiranim okvirom, dok rebra maske i ostali upečatljivi detalji – kao što je ukrasna lajsna na zadnjem braniku ili usisnici vazduha na prednjem kraju – su urađeni u crnoj boji visokog sjaja.
  Vrhovi izduvnih cevi urađenu u Black Chrome boji, zajedno sa „Sport“ natpisom na prednjim bočnim panelima takođe pružaju uvid u sportski pedigre Sport Line modela.
  Aluminijumske felne od 17 inča sa krakovima u zvezdastom stilu 379 su ekskluzivna alternativa za Sport Line model. Ostale felne su takođe dostupne.

 • Unutrašnjost

  Kada otvorite prednja vrata, aluminijumski detalji na pragovima vrata sa logom „BMW Sport“ vam pružaju uvid u dinamični predigre modela Sport Line. Vozač i suvozač imaju optimalnu podršku na sportskim seditšima, koja su presvučena tkaninom „Corner“ Anthracite sa crvenim detaljima. Unutrašnji ukrasni delovi u crnoj boji visokog sjaja sa Coral Red matiranim detaljima, zajedno sa opuštenom mešavinom direktnog ili indirektnog osvetljenja - kao što je ambijentalno osvetljenje, osvetljenje kabine i patosnica – stvaraju dinamično i ugodno okruženje. Boje se može promeniti iz bele u naradžastu.
  Naslon za ruke sa klizajućim podešavanjem takođe doprinosi odličnom nivou udobnosti vozača i suvozača. Sportski, kožni volan sa crvenim šavovima omogućava vozaču da uvek održi savršenu kontrolu nad vozilom. Instrument tabla sa specijalnim dizajnom kazaljki, crvenim detaljima i instrumentima sa preciznim oznakama takođe doprinose atletskom izgledu. Daljinski upravljač sa crvenim detaljima upotpunjuje sportski izgled.
  Sportska sedišta sa tkaninom „Corner“ Anthracite sa sivim detaljima i unutrašnjim ukrasnim detaljima u crnoj boji visokog sjaja sa Oxide Silver matiranim ukrasima su dostupni kao alternativa.

M SPORT PAKET OPREME.

Ekstremni sportski automobil za ulice: Sa M Sport paketom opreme možete prikazati sportski karakter BMW Serije 1 sa troje vrata - unutra i spolja. Dizajnerski detalji M Aerodynamics paketa i M Sport suspenzije (deo paketa) daju vozilu neodoljivo atletsko prisustvo.

 • Spoljašnjost

  Zahvaljujući M Sport suspenziji i aluminijumskim felnama od 17 inča sa duplim kracima u stilu 383 M, M Sport paket je idealno skrojen da ispuni zahteve vozača željnih dinamične vožnje. M Aerodynamic paket sa branicima i bočnim pragovima u boji karoserije, zajedno sa zadnjim difuzorom u Dark Shadow metalik boji, naglašavaju atletski izgled automobila. Svaki segment BMW prednje maske sa hromiranim okvirom sadrži devet rebara sa mat crnim rebrima. Sportski izgled je upotpunjen BMW individualnim Shadow Line karakteristikama kao što su ukrasne trake, bočni ramovi, okviri prozora i spoljašnji retrovizori u crnoj boji visokog sjaja. Vrh izduvnog sistem je hromiran. M logo na prednjim bočnim panelima ukazuje na dinamične ambicije automobila. Estoril Blue metalna boja je ekskluzivno dostupna u M Sport paketu opreme.
  M Sport paket je takođe dostupan sa standardnom suspenzijom ili Adaptivnom M suspenzijom, zajedno sa aluminijumskim felnama od 18 inča sa duplim kracima u stilu 461 u Silver ili Ferric Grey metalnim bojama sa mešanim pneumaticima.

 • Unutrašnjost

  Sportska sedišta iz M Sport paketa, presvučena tkaninom/Alkantarom u Hexagon Anthracite dizajnu sa kontrastnim šavovima u Royal Blue boji i ekskluzivnom M stilu. Sedišta nude vozaču i suvozaču optimalnu podršku dok nasloni za ruke sa klizajućim podešavanjem pružaju još veću udobnost. BMW Individualni tapacirung krova od Anthracite i unutrašnji detalji u Aluminium Hexagon kombinaciji sa mat plavim ukrasima naglašavaju dinamične performanse vozila. Vozač uvek održava savršenu kontrolu nad vozilom zahvaljujući M sportskom volanu presvučenom kožom sa tri kraka, konturisanim mestima za palčeve i multifunkcionalnim tasterima. Sa prečnikom od 373 mm i „M“ znakom, volan dolazi obmotan u „Walknappa“ crnu kožu sa crnim šavovima. Instrument tabla, sa brojčanicima sa detaljnim merenjima, naglašava atletski pedigre vozila, dok ključ vozila sa Estoril Blue detaljima naglašava vozačevu želju za dinamičnom vožnjom.
  Mešavina direktnog i indirektnog svetla, kao što je osvetljenje unutrašnjosti i patosnica, dodaje upečatljiv dodir unutrašnjosti. Boja svetla se može promeniti iz bele u narandžaste.
  Unutrašnji detalji su takođe dostupni u Aluminium Hexagon kombinaciji sa naglašenim detaljima u crnoj boji visokog sjaja. Dodatni unutrašnji ukrasi su distupni.

Paketi

PAKETI.

BMW paketi opreme su prvi izbor koji se tiče specijalne dodatne opreme vašeg BMW automobila Serije 1. Raspitajte se kod vašeg BMW zastupnika koji su paketi dostupni u vašoj zemlji ili saznajte putem konfiguratora vozila na nacionalnoj BMW internet stranici.

ORGINALNI BMW DODACI.

Uz pomoć orginalnih BMW dodataka možete naglasiti individualni stil vašeg BMW automobila Serije 1 i dodatno povećati svestranost i fleksibilnost vozila. Ovde možete pronaći selekciju kvalitetnih i praktičnih proizvoda.

 • Prevoz prtljaga

  Moderni BMW krovni nosač 320 u beloj i anthracite boji omogućava prostor za pet pari skija dužine 185 cm i kompatibilan je sa svim BMW krovnim koferima. Zbog činjenice da se može otvoriti sa obe strane i ima trostruko centralno zaključavanje sa svake strane, skije se lako utovaraju i zaštićene su od krađe.
  Univerzalni držač je idealan za prevoz svih vrsta stvari. Zahvaljujući četiri potpuno podesiva držača, četiri tačke vezivanja i dva španera, čak i velike i glomazne stvari se mogu bezbedno prevoziti.
  BMW sedište za dete „Junior Seat Group 2/3“ u crnoj/plavoj kombinaciji boja „raste“ zajedno sa detetom i može se koristiti veoma dugo, za decu od približno tri do dvanaest godina (približno 15-36 kg). Pričvrsti se uz pomoć sigurnosnog pojasa u tri tačke i takođe se može povezati putem ISOFIX tačaka kačenja. To znači da sedište nudi povećanu stabilnost. U isto vreme, patentirani vazdušni jastučići i bočne potpore osiguravaju optimalnu zaštitu od bočnih udaraca. Osim toga, sedište za dete se savršeno uklapa u sedište bilo kog vozila zahvaljujući podesivom nagibu naslona za leđa. Funkcija preklapanja naslona za leđa osigurava lako prenošenje van vozila.
  Držač za Apple iPad 2, 3 ili 4 uključuje utičnicu za USB/punjenje uređaja. Lako se može prikačiti na osnovni nosač (opcionalno) i skinuti pritiskom na dugme. Apple iPad se lako može montirati na ram koji se rotira za 360°. Činjenica da se može postaviti u razne položaje osigurava da putnici na zadnjem sedištu imaju udoban ugao čitanja, gledanja video snimaka ili se mogu upustiti u komunikaciju preko interneta (samo u kombinaciji sa BMW priključnom tačkom). Zahvaljujući integrisanom potporom na zadnjoj strani, držač se takože može postaviti izvan vozila.
  Nosač za bicikle/e-bicikle koji se montira na kuku vozila je lagan ali stabilan i nosivosti je do 60 kg. Neverovatno jednostavan za korišćenje, može prevoziti do dva bicikla ili e-bicikla (može se proširiti kako bi smestio tri bicikla). Funkcija naginjanja osigurava pritstup prtljažniku u bilo kom trenutku.

 • Aluminijumske felne

  Kvalitetne aluminijumske felne u veličini od 19 inča sa dizajnom krakova „Star-spoke 660“ su urađene u dvobojnoj Orbit Grey boji, sa sjajnim naglašenim detaljima. TPMS (Sistem za praćenje pritiska u pneumaticima) komplet sa „run-flat“ pneumaticima dolazi sa prednjim točkovima veličine od 7.5J x 19 sa 225/35 R19 88Y XL RSC pneumaticima i veličinom zadnjih točkova od 8J x 19 sa 245/30 R19 89Y XL RSC pneumaticima.
  Felne od 19 inča napravljene od aluminijuma, vrhunskog kvaliteta, sa duplim kracima i stilom 361 su urađene u dve boje, crna sa crvenim prstenom i daju automobilu sportski izgled. Kompet točkova sa „run-flat“ pneumaticima dolazi sa točkovima veličine prednjih točka 7.5j x 19 sa 225/35 R 19 88Y XL RSC pneumaticima i veličinom zadnjih točkova od 8J x 19 sa 245/30 R19 89Y XL RSC pneumaticima.

 • Dodaci za unutrašnjost i spoljašnjost

  Savršeno skrojene, dugotrajne patosnice sa izdignutom ivicom i elegantnim dizajnom ne samo da štite pod od vlage i blata, nego vam održavaju stopala suvim. Crne patsnice za prednja sedišta se savršeno dopunjuju unutrašnjost.
  BMW LED ukrasni detalji za pragove vrata ne zahtevaju dodatno napajanje i koriste baterije i magnetne prekidače. „BMW“ natpis svetli belom bojom, sa okolnim delom urađenim od brušenog nerđajućeg čelika.
  Inovativni „Heads-up“ sistem prikazuje navigaciona uputstva i trenutne informacije o vozilu na transparentni sloj u vidnom polju vozača. Veoma se lako čita, čak i po direktnom sunčevom svetlu. Informacije o vozilu – kao što je nivo goriva, kruz kontrola, organičenja brzina i upozorenje o ledu na putu – su prikazane. To omogućava vozaču da se u potpunosti koncentriše na vožnju. Time se povećava bezbedost i udobnost. „Heads-up“ sistem se lako može montirati u garaži putem kabla koji je jedva vidljiv i takođe se može skinuti u bilo kom trenutku. Sva podešavanja ekrana i prikazane informacije se mogu kontrolisati putem specijalno razvijene BWM Heads Up aplikacije. BMW „Heads-up“ ekran prima navigacione podakte putem WiFi signala koristeći aplikacija koja je razvijena u od strane Gramin i BMW kompanija, koja se mora instalirati na pametnom telefonu korisnika. Besplatna ažuriranja navigacione aplikacije su dostupna jednom godišnje. Obe aplikacije su besplatne i dostupne za Andrioid i iOS pametne telefone.
  Elegantnim i lakim za korišćenje BMW Bluetooth slušalicama se može upravljati putem tastera ili glasovne kontrole u saradnji sa kompatibilnim mobilnim telefonom, garantujući najviši nivo bezbednosti. Silikonske slušalice dolaze u tri veličine i opcionim kukama oko ušiju radi veće udobnosti tokom korišćenja.
  BMW Natural Air proizvodu su najbolji način da uvek imate svežu unutrašnjost automobila. Mirišljavi štapici se mogu staviti u specijalni nosač koji se lako i brzo kači na bilo koji BMW ventilacioni otvor. Stapići se mogu menjati i intenzitet njihovog mirisa se može ručno podesiti. BMW Natural Air početni komplet se sastoji od držača koji se uklapa sa bojom unutrašnjosti vašeg automobila i jednog štapića od svake od sledećih aroma: Purifying Green Tea, Energizing Tonic, Balancing Amber, Harmonizing Flowers, Sparkling Raindrops i Vitalizing Woods. Napravite spokojnu atmosferu sa mirisima izvučenim iz esencijalnih prirodnih ulja napravljenih isključivo za BMW.
  BMW Urban kućište za ključeve kombinuje kvalitetnu kožu sa inovativnim metalnim detaljima i savršeno dopunjuje dinamičan karakter vozila. Ključ bezbedno leži unutar kućišta, zaštićen je od ogrebotina i lako se može otvoriti. Dolazi u crnoj/svetlo sivoj boji u savršeno se uklapa sa Urban Line paketom opreme.