BMW Serije 1 sa troje vrata

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.

BMW Serije 1 sa troje vrata.

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.

BMW Serije 1 sa troje vrata.

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.BMW Serije 1 sa troje vrata.

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (116 EffDyn Edition)

3.8–3.4

Emisija CO2 gasova u g/km (116 EffDyn Edition)

101–89

Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min (116 EffDyn Edition)

270/1,750–2,250

Izbaciti uobičajeno, ubaciti izvanredno - sa BMW Serijom 1 sa troje vrata. Za uzbudljivu i kompaktnu vožnju sa sportskim i modernim izgledom. Redizajnirani prednji deo, tipična BMW prednja maska i fantastična LED svetla naglašavaju sportsku stranu BMW Serije 1. Na zadnjem kraju pažnju vam privlače LED svetla u „L“ obliku iz dva dela. Ergonomski oblikovana unutrašnjost i mnoštvo prostora za odlaganje stvari vam pruža sav prostor koji vam može zatrebati. Zabava tokom vožnje je zagarantovana putem BMW TwinPower Turbo motora poslednje generacije, koji su podjednako uzbudljivi koliko su i ekonomični. Izbor motora za ovaj svestran automobil sa troje vrata se kreće od ekonomičnog BMW 116d EfficientDynamics Edition do sportskog BMW M135i. Sa paketima Urban Line, Sport Line i M Sport, vaš lični dodir je zagarantovan. Zahvaljujući BMW ConnectedDrive sistemu možete podeiliti sve sa vašom porodicom i prijateljima u toku vožnje. To je pravo uživanje. To je BMW Serije 1.

OTKRIJTE BMW SERIJE 1 SA TROJE VRATA.

Dizajn spoljašnjosti.

Snažne linije i veliki usisnici vazduha ukazuju na to koliku snagu imate na raspolaganju za volanom BMW Serije 1. Ravna, fokusirana prednja svetla, dostupna u LED tehnologiji, ukazuju na srce prednjeg dela- duplu „bubreg“ masku okruženu hromom. Celokupan dinamičan utisak otvara apetit za čistim užitkom u vožnji. Na zadnjem delu, veliki lukovi točkova i široko rastojanje između točkova naglašava blizak kontakt sa površinom puta. LED zadnja svetla u „L“ obliku zarobljavaju pažnju i odmah pokazuju da se radi o tipčnom BMW automobilu koji osvaja ulice.

Dinamičnost vožnje i efikasnost.

Sa pokretnim i energetskim duhom, BMW Serija 1 je savršena za gradski saobraćaj. BMW TwinPower Turbo motori sa opcionalnim 8-stepenim Steptronic menjačem osiguravaju neverovatno ubrzanje. ECO PRO režim vožnje vam dopušta da u potpunosti iskoristite maksimalni domet automobila. Sve u svemu, idealan saputnik-neverovatno brz kada je u pitanju ubrzanje, opušten za vožnju kada je u pitanju potrošnja goriva.