BMW Serije 1 sa troje vrata

ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.

BMW Serije 1 sa troja vrata.

 • ŽIVOT JE BOLJI KADA GA PODELITE.BMW Serije 1 sa troja vrata.

  Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (116 EffDyn Edition)

  3.8–3.4

  Emisija CO2 gasova u g/km (116 EffDyn Edition)

  101–89

  Maksimalni obrtni momenat u Nm pri obr/min (116 EffDyn Edition)

  270/1,750–2,250

  Odbacimo prozaično, prihvatimo izuzetno – u modelu BMW Serije 1 sa troja vrata. Za agilnu i kompaktnu vožnju sa sportskim, modernim izgledom. Redizajnirani prednji kraj, tipična BMW prednja rešetka i zavodljivi LED farovi naglašavaju sportsku stranu modela BMW Serije 1. Pozadi, pažnju privlače dvodelna LED svetla u obliku slova L. A ergonomični enterijer sa mnoštvom smeštajnih mogućnosti stvara prostor koji vam je potreban. Zabavu vožnje nadopunjuju BMW TwinPower Turbo motori najnovije generacije, istovremeno efikasni i uzbudljivi. Izbor za ovo svestrano vozilo sa troja vrata prostire se od ekonomičnog modela BMW 116d EfficientDynamics Edition do sportskog automobila BMW M140i. Sa paketima Urban Line, Sport Line i M Sport, garantovan je individualniji utisak. To je istinsko zadovoljstvo. To je BMW Serije 1.

  OTKRIJTE BMW SERIJE 1 SA TROJA VRATA.

  Dizajn spoljašnjosti

  Dizajn spoljašnjosti.

  Snažne linije i veliki usisnici vazduha ukazuju na to koliku snagu imate na raspolaganju za volanom BMW Serije 1. Ravna, fokusirana prednja svetla, dostupna u LED tehnologiji, ukazuju na srce prednjeg dela- duplu „bubreg“ masku okruženu hromom. Celokupan dinamičan utisak otvara apetit za čistim užitkom u vožnji. Na zadnjem delu, veliki lukovi točkova i široko rastojanje između točkova naglašava blizak kontakt sa površinom puta. LED zadnja svetla u „L“ obliku zarobljavaju pažnju i odmah pokazuju da se radi o tipčnom BMW automobilu koji osvaja ulice.
  Pročitajte više
  Dinamičnost vožnje i efikasnost

  Dinamičnost vožnje i efikasnost.

  Sa pokretnim i energetskim duhom, BMW Serija 1 je savršena za gradski saobraćaj. BMW TwinPower Turbo motori sa opcionalnim 8-stepenim Steptronic menjačem osiguravaju neverovatno ubrzanje. ECO PRO režim vožnje vam dopušta da u potpunosti iskoristite maksimalni domet automobila. Sve u svemu, idealan saputnik-neverovatno brz kada je u pitanju ubrzanje, opušten za vožnju kada je u pitanju potrošnja goriva.
  Pročitajte više