NAVIGACIONI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacioni sistem Professional, uključujući i mogućnost korišćenja hands-free usluge, USB interfejsa, 8.8" LCD ekranom u boji i radijem BMW Professional s DVD čitačem, dolazi sa prikazom trodimenzionalne karte i 20 GB memorije. Sistemom se intuitivno upravlja preko iDrive Touch Controllera. Ažuriranja karata su dostupna tri godine bez pretplate*.


* Ažuriranje se odnosi isključivo na podatke karata za Nemačku.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* u punoj boji projektuje informacije relevantne za putovanja direktno u vozačevo vidno polje, dopuštajući mu tako da se u potpunosti koncentriše na vožnju. Displej sadrži podatke kao što su trenutna brzina, smerovi navigacije, informacije o ograničenjima brzine s upozorenjem na zabrane preticanja, zajedno sa telefonskim adresarima i muzičkim listama.


* Dostupno po želji

Read more

VIŠENAMENSKI DISPLEJ S INSTRUMENTIMA.

Višenamenski displej s instrumentima* sa tehnologijom Black Panel i ekranom dijagonale od 8.8" daje vrlo impresivnu vizualizaciju iskustva vožnje. Tri različita načina i njihovi specifični ekrani - od kojih svaki ima vlastitu shemu boja i grafički stil - može biti prikazan na displeji s instrumentima: ECO PRO, COMFORT i SPORT.


* Dostupno po želji

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • BMW 440i Coupé:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.7-7.4
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 179-172

  Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva zavise od odabranog formata guma. Ilustrovani modeli uključuju dodatnu opremu.

  Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u "Vodiču za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila“), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko linka http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu deo ponude; oni su namenjeni samo kao osnova za upoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tokom proizvodnje i dopreme goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.