KAD SE PUTOVANJE PRETVORI U CILJ.

Vozne karakteristike modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

KAD SE PUTOVANJE PRETVORI U CILJ.Vozne karakteristike modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

Spreman za svako putovanje: BMW Serije 6 Gran Turismo je gospodar automobilske svestranosti. Visokoefikasni motori u kombinaciji sa inteligentnom aerodinamikom i lakom konstrukcijom donose doživljaj čiste dinamičnosti u vožnji. Istovremeno, inovativne tehnologije vešanja kao što je Executive Drive garantuju superiorni komfor u vožnji u svakoj situaciji. Kakvi god da su vam planovi – BMW Serije 6 Gran Turismo uvek je pravi saputnik.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,2–7,7
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 187–177

Read more

SAPUTNIK, SA STILOM.

Komfor putovanja u modelu BMW Serije 6 Gran Turismo.

SAPUTNIK, SA STILOM.

Komfor putovanja u modelu BMW Serije 6 Gran Turismo.

Kombinacija estetike, prostranosti i komfora od modela BMW Serije 6 Gran Turismo čine pionira vožnje sa stilom preko velikih udaljenosti. Tehnologije aktivnog vešanja u potpunosti koriste superiorne vozne karakteristike – za impresivnu agilnost pri svim brzinama.

Read more

CENTAR SNAGE.

Motori modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

CENTAR SNAGE.

Motori modela BMW Serije 6 Gran Turismo.

Motori modela BMW Serije 6 Gran Turismo prave su energane i izvori čistog zadovoljstva u vožnji. Opremljeni najsavremenijom tehnologijom, oni nude strahoviti potencijal snage zajedno sa sposobnošću za veliki broj obrtaja i karakteristike glatke vožnje. Inovativne tehnologije BMW EfficientDynamics takođe obezbeđuju vrhunske ocene za emisije CO2 i potrošnju goriva.

Read more

Tehnički podaci na prvi pogled.

AERODINAMIČNOST, U SVOM NAJLEPŠEM OBLIKU.

AERODINAMIČNOST, U SVOM NAJLEPŠEM OBLIKU.

Siluetu modela BMW Serije 6 Gran Turismo karakteriše sportska elegancija, vidljiva već na prvi pogled zahvaljujući specijalnooj aerodinamičnosti, koja se može doživeti u smislu svojstava vožnje, akustičnosti i efikasnosti. Među tim elementima je i aktivni zadnji spojler, koji se automatski izbacuje preko brzine od 110 km/h. Rezultat su manji otpor vazduha i značajno pojačana vuča.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight označava inteligentnu laku konstrukciju koja značajno doprinosi dinamičnosti i efikasnosti vožnje. Smanjenje težine je osnov najbolje vozne dinamičnosti i primerne efikasnosti. Materijali optimalizovane težine poput čelika visoke rastegljivosti, aluminijuma i magnezijuma koriste se u konstrukciji različitih komponenti.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Manja potrošnja goriva, veće zadovoljstvo u vožnji: BMW EfficientDynamics je naziv strategije za minimalizovanje potrošnje goriva i emisija CO2 uz istovremeno uvećanje dinamičnosti i zadovoljstva u vožnji. Paket funkcija pokriva pogonski sistem, upravljanje energijom i koncept vozila.

Read more

KONEKTIVNOST I POMOĆ VOZAČU.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se određuju u sladu sa ECE ciklusom vožnje.

    Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u 'Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila”, dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, and under http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.