BMW M440i xDrive kabriolet G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blau metalik pogled otpozadi

THE 4

BMW M

POTPUNO NOVI BMW M440i xDRIVE KABRIOLET: FINANSIRANJE & LIZING

Istražite ponudu i posebne usluge finansiranja i lizinga iz ponude BMW Financial Services. Zatražite detaljne informacije o prednostima pojedinih proizvoda i pronađite paket koji će vam omogućiti da stignete do svog novog BMW M440i xDrive kabrioleta.

Pročitajte više
THE 4POTPUNO NOVI BMW M440i xDRIVE KABRIOLET: FINANSIRANJE & LIZING

UPOREDITE FINANSIJSKE I LIZING PROIZVODE ZA BMW M440i xDRIVE KABRIOLET.

BMW KREDITIRANJE
BMW KREDITIRANJE SA OTKUPOM
BMW SELECT
OPERATIVNI LIZING

DODATNE INFORMACIJE O ODABRANIM PROIZVODIMA - BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW lizing ponuda

BMW LIZING.

Da li su vam potrebne dodatne informacije o ponudi BMW Leasing? Ispratite link u nastavku za sve dodatne informacije vezane za našu lizing ponudu i ostale usluge iz asortimana BMW Financial Services.
BMW krediti ponuda

BMW KREDITI.

Razmišljate o opcijama finansiranja vašeg novog BMW M440i xDrive kabrioleta ili ste u potrazi za dodatnim informacijama o proizvodu? Ispratite link u nastavku za sve dodatne atraktivne finansijske ponude i opcije iz palete BMW Financial Services.
BMW osiguranje ponuda

BMW OSIGURANJE.

Produžena garancija, osiguranje vozila ili lizing rata, BMW Financial Services nudi atraktivne proizvode i opcije osiguranja za vaš BMW M440i xDrive kabriolet.

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW M440i xDrive kabriolet.

BMW M440i xDrive kabriolet:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 7.4–6.9
CO2 emisija u g/km (prosečno): 169–159


Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i opcionu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model.


Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, dostupnim besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka i na https://www.dat.de/co2


Vrednosti se već zasnivaju na novim WLTP propisima i prevedene su ponovo na NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedila mogućnost poređenja različitih modela. Za poreze i druge namete vezane za vozila koji se zasnivaju na (između ostalog) emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.

 

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2 za BMW M440i xDrive kabriolet.

 • BMW M440i xDrive kabriolet:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 8.2
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 188

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji aktuelnoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani domet uzima u obzir i opcionu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u besplatnim „Smernicama za potrošnju goriva i emisiju CO2 za nova putnička vozila“, dostupnim na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrednosti se već zasnivaju na novim WLTP propisima i prevedene su ponovo na NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedila mogućnost poređenja različitih modela. Za poreze i druge namete vezane za vozila zasnovane na (između ostalog) emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.