Punjenje kod kuće

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.Punjenje kod kuće.

Uzbudljivo iskustvo vožnje počinje čim krenete sa punjenjem vozila – na stanici za punjenje u vašem domu. Napunite vozilo za samo par sati uz pomoć standardnog kabla za punjenje i utičnice za struju u vašem domaćinstvu. Takođe možete koristiti BMW i Wallbox, koju ćemo rado instalirati u vašem domu. Otkrijte 360° ELECTRIC rešenja za punjenje u vašem domu.

Read more
Wallbox Pure
Wallbox Pure

BMW i WALLBOX.

Ako imate kod kuće svoj parking prostor, možete lako puniti svoj BMW sa eDrive pogonom korišćenjem zidnog punjača BMW i Wallbox. Ova stanica za punjenje, postavljena na zid kuće ili garaže, puni bateriju i do 30 % brže nego preko standardnog isporučenog kabla za punjenje – te tako „sasvim napuni“ BMW 330e iPerformance Sedan za manje od 2 sata i 30 minuta.

Potrošnja goriva i emisije CO2 za model BMW 330e iPerformance:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 2,1 do 1,9
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 49 do 44
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinovano): 11,9 do 11,0

BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro

WALLBOX PRO.

BMW i Wallbox Pro nudi još bolje punjenje od BMW i Wallbox Pure. Na primer, može napuniti bateriju BMW i8 modela do 80% kapaciteta za samo dva sata – u zavisnosti od dostupne električne infrastrukture. Osim toga, Wallbox Pro poseduje ekran u boji osetljiv na dodir radi intuitivnog upravljanja i može sačuvati nekoliko korisničkih profila. Wallbox Pro takođe omogućava punjenje električnom energijom koju sami generišete kod kuće (na primer putem solarnih ploča) i lako se može integrisati sa lokalnim sistemima za upravljanje energijom i sistem za pametne domove.
Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW i8:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 2.1
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 49
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinovano): 11.9

Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga

SLUŽBA ZA INSTALIRANJE ZIDNOG PUNJAČA BMW i WALLBOX.

Služba za instaliranje koju nudi BMW i rado će obaviti proveru na licu mesta kako bi se uverila da se BMW i Wallbox ili BMW i Wallbox Pro može postaviti na vašem kućnom zidu i povezati sa vašim izvorom električne energije. Kvalifikovani električari BMW i partnera za instaliranje pobrinuće se i za isporuku, instaliranje i puštanje u rad na vaš zahtev. Primenom prethodne provere preko interneta kojoj možete pristupiti preko niže navedenog linka, moći ćete unapred da saznate je li moguće instalirati BMW i Wallbox u vašem domu.

Zeleni elektricitet iz BMW
Zeleni elektricitet iz BMW

ZELENI ELEKTRICITET IZ BMW.

Napunite vaš BMW automobil – sa čistom savesti. U saradnji sa NATURSTROM i SOLARWATT, BMW Green Energy sam pruža dve prilike za uzimanje električne energije iz prirodnih izvora.

  • Green Energy.

    GREEN ENEGY U PONUDI OD NATURSTROM može pružiti ne samo vašem domu, već i vašem vozilu održiv izvor energije. Bez mnogo uloženog truda, svako putovanje i svako punjenje je potpuno bez emisije gasova. Prebacite se na održivu mobilnost danas – dobijanjem električne energije iz NATURSTROM.

  • My Green Energy.

    Uz pomoć MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT, utičete na to kako se vaš elektricitet generiše – na primer, sa solarnom garažom ili solarnim jedinicama napravljenim za vas. Možete skladištiti električnu energiju generisanu u vašem domu u jedinicu za skladišetenje i potom je koristiti za punjenje vašeg vozila u bilo kom trenutku. Informacije možete dobiti preko interneta ili kod vašeg BMW partnera i uživatu u najboljim rešenjima za održivu i sistematičnu mobilnost.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2 GASOVA.

Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 gasova i potrošnje električne energije zavise od veličine i tipa korišćenih pneumatika. Prikazane vrednosti su određene na osnovu ECE test ciklusa.
Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih automobila se mogu pronaći u uputstvima o potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih autombila, koja su besplatno dostupna na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand Gmbh, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Read more