Punjenje kod kuće

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.Punjenje kod kuće.

Uzbudljivo iskustvo vožnje počinje čim krenete sa punjenjem vozila – na stanici za punjenje u vašem domu. Napunite vozilo za samo par sati uz pomoć standardnog kabla za punjenje i utičnice za struju u vašem domaćinstvu. Takođe možete koristiti BMW i Wallbox, koju ćemo rado instalirati u vašem domu. Otkrijte 360° ELECTRIC rešenja za punjenje u vašem domu.

Read more
Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga

SLUŽBA ZA INSTALIRANJE ZIDNOG PUNJAČA BMW i WALLBOX.

Služba ugradnje koju nudi BMW i rado će obaviti proveru na licu mesta kako bi ustanovila da li se zidni punjač BMW i Wallbox može postaviti na zid vaše kuće i povezati sa vašim izvorom elektriciteta. Kvalifikovani električari BMW i partnera za ugradnju takođe će se postarati za ugradnju i puštanje u rad na vaš zahtev.

Zeleni elektricitet iz BMW
Zeleni elektricitet iz BMW

ZELENI ELEKTRICITET IZ BMW.

Napunite vaš BMW automobil – sa čistom savesti. U saradnji sa NATURSTROM i SOLARWATT, BMW Green Energy sam pruža dve prilike za uzimanje električne energije iz prirodnih izvora.

  • Green Energy.

    GREEN ENEGY U PONUDI OD NATURSTROM može pružiti ne samo vašem domu, već i vašem vozilu održiv izvor energije. Bez mnogo uloženog truda, svako putovanje i svako punjenje je potpuno bez emisije gasova. Prebacite se na održivu mobilnost danas – dobijanjem električne energije iz NATURSTROM.

  • My Green Energy.

    Uz pomoć MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT, utičete na to kako se vaš elektricitet generiše – na primer, sa solarnom garažom ili solarnim jedinicama napravljenim za vas. Možete skladištiti električnu energiju generisanu u vašem domu u jedinicu za skladišetenje i potom je koristiti za punjenje vašeg vozila u bilo kom trenutku. Informacije možete dobiti preko interneta ili kod vašeg BMW partnera i uživatu u najboljim rešenjima za održivu i sistematičnu mobilnost.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2 GASOVA.

Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 gasova i potrošnje električne energije zavise od veličine i tipa korišćenih pneumatika. Prikazane vrednosti su određene na osnovu ECE test ciklusa.
Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih automobila se mogu pronaći u uputstvima o potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih autombila, koja su besplatno dostupna na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand Gmbh, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Read more