Prednji prikaz BMW-a X2 F39 2020 Brooklyn sive boje
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)7.6–6.9 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel

THE X2

NOVI BMW X2

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano)7.6–6.9 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel
 • THE X2NOVI BMW X2  Apsolutno jedinstven. Ekstremno izuzetan. BMW X2 svoje sportske ambicije jasno iskazuje već na prvi pogled. Zahvaljujući svom hrabrom atletizmu, osigurava dinamične i okretne performanse bez premca u ovoj klasi. Zajedno s visokokvalitetnim enterijerom i brojnim inovativnim tehnologijama, ovo vozilo je ekstrovertni protagonista nove ere. Jeste li spremni?

  DIZAJN BMW-A X2.

  Svojim ekstrovertiranim dizajnom i kupe karakterom, BMW X2 redefiniše upečatljivo sportski, pak ulični izgled. Istovremeno, jedinstveni elementi dizajna Edition M Mesh daju mu izrazito izražajan izgled. Predvođen impresivnom BMW Mesh prednjom rešetkom u crnoj boji visokog sjaja, estetski dizajn nastavlja se spolja preko X2 folije na poklopcu motora i bočnih strana vozila do privlačnih M aerodinamičkih točkova. Unutrašnjost BMW-a X2 svojim putnicima obezbeđuje jednaku meru sportskog duha i stila: vrhunske karakteristike dizajna poput ekskluzivnih završnih obrada pragova vrata s ​​natpisom 'Edition' ili M Sport sedišta u kombinaciji kože 'Dakota'/Alkantra svedoče o sportskim premijum ambicijama.

  Pročitajte više

  .DINAMIČAN DO NAJSITNIJEG DETALJA.

  Tročetvrtinski prednji prikaz BMW X2 F39 2020 Brooklyn sive boje
  Ventilacioni otvori BMW X2 F39 20202 Brooklyn sive boje prednji prikaz

  Ventilacioni otvori.

  Na prvi pogled oduzima dah: samouveren prednji deo s snažnim branikom i velikim trodelnim otvorima za vazduh koji osiguravaju još bolje hlađenje kočnica i motora. Vazdušne zavese integrisane u otvore za vazduh dodatno doprinose smanjenju otpora.
  Lukovi točkova BMW X2 F39 20202 Brooklyn sive boje bočni prikaz

  Lukovi točkova.

  Sveukupni sportski izgled: istaknuti lukovi točkova u Frozen sivoj boji iz paketa M Sport X obezbeđuju posebno dinamičan okvir spektakularnim točkovima. Baš kao i prepoznatljivi bočni pragovi, koji su nepogrešiv pokazatelj da je BMW X2 punopravni član X porodice.
  Bočni pragovi BMW X2 F39 2020 Brooklyn siva boja tročetvrtinski bočni prikaz

  Bočni pragovi.

  BMW X2 uvek sprovede ono što je započeto. Između ostalog, nove ploče iznad bočnih pragova u Frozen sivoj boji to dokazuju. One čine besprekornu vezu između lukova točkova, koji su takođe obojeni u Frozen sivoj boji, i sistemski nastavljaju snažnu interakciju između završne obrade i dekorativnih elemenata sve do zadnjeg dela vozila.
  Zadnji prikaz BMW-a X2 F39 2020 Brooklyn sive boje

  Dizan zadnjeg kraja.

  Sistematski promišljeno: jedinstveni jezik dizajna proteže se do zadnjeg dela automobila. Vrata prtljažnika su u ravni s branikom, stvarajući izuzetnu estetiku. Povrh svega, ručka vrata prtljažnika diskretno je integrisana u BMW znak.
  Kabina BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

  Kabina orijentisana prema vozaču.

  Sofisticarana atmosfera enterijera inspiriše svojom ergonomskom kabinom tipičnom za BMW X modele, koja je sistematski prilagođena vozaču. Posledično, svi instrumenti i funkcije su na dohvat ruke i intiutivni za rukovanje. Posebno spotska odlika: opcioni M kožni volan s višenamenksim ručicama menjača savršeno leži u ruci i pruža neometan pogled na dva jasno raspoređena okrugla merača.
  Kontroni displej BMW-a X2 F39 2020 unutrašnjost

  Progresivni koncept rada.

  Zona udobnosti dobrodošlice: inovativni koncept rada postavlja standard u ovoj klasi i podiže komunikaciju na novi nivo. Intuitivan je, jednostavan i praktičan za korišćenje - putem iDrive Controller-a ili dodirom, odnosno glasovnim komandama. Bez obzira da li se radilo o navigaciji, povezivanju ili zabavi, raspored šest pločica može se slobodno izabrati, pri čemu se informacije takođe primaju u stvarnom vremenu.
  Kožni dizajn BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

  Visokokvalitetne presvlake.

  U skladu s enterijerom, brojne presvlake su izrađene od visokokvalitetnih materijala i obezbeđuju sedištima izuzetan komfor. Ilustrovana opcija od tkanine, 'Micro Hexagon'/Alkantra, s žutim kontrastnim šavovima, isključivo je rezervisana za M Sport paket ili M Sport X paket modela BMW X2. Kao posebna odlika, postavljena je i na naslonu za ruke, središnjoj konzoli i instrument tabli, te na taj način impresivno zaokružuje sportski izgled cele unutrašnjosti.
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hibrid na ulici, ptičja perspektiva

  BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HIBRID.

  Otkrijte više o prednostima i tehničkim karakteristikama modela BMW X2 xDrive25e sa inovativnim hibridnim pogonom.

  Najbolje iz oba sveta: s modelom BMW X2 xDrive25e** možete sebi da obezbedite održivu mobilnost i efikasnu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, BMW punjenju i praktičnim digitalnim uslugama BMW-a ConnectedDrive.
  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 prednji prikaz vozila i modela ispred garaže

  Plug-in hybridna tehnologija BMW-a X2 xDrive25.

  The BMW X2 xDrive25e** plug-in hibrid kombinuje tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim BMW motorom sa unutrašnjem sagorevanjem. Zajedno dve pogonske jedinice proizvode efikasno i jedinstveno iskustvo vožnje. Sistem pogona na sva četiri točka BMW eDrive, jedinstven za plug-in hibride u ovom segmentu, dodatna je garancija optimalne dinamike i vuče.
  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski bočni prikaz vozila na ulici

  Režimi vožnje BMW-a X2 xDrive25e.

  Čisto električni i bez štetnih emisija na putu do posla ili snažni dinamični i s dovoljnim dometom za vikend izlet - uz BMW X2 xDrive25e** na hibridni pogon, sve opcije su na raspolaganju. Iskoristite inteligentne režime vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i elektromotora u svakoj situaciji.
  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 tročetvrtinski zadnji prikaz vozila prilikom punjenja s modelom

  Punjenje BMW-a X2 xDrive25e.

  BMW Charging vam nudi prilagođena rešenja za punjenje vašeg plug-in hibrida. Pored standardnog kabla za punjenje namenjen za kućne utičnice, uz plug-in hibride BMW X2 xDrive25e** se dobija i kabl za punjenje (3 režima rada) za javno punjenje, kao i BMW kartica za punjenje koje vam obezbeđuju atraktivne uslove prilikom javnog punjenja*. * ponuda specifična za tržište
  Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e F39 navigacioni sistem izbliza

  Digitalne usluge modela BMW X2 xDrive25e.

  BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje čine svakodnevnicu s vašim BMW-om X2 xDrive25e** još praktičnijim. BMW Connected vas pouzdano usmerava do najbližih javnih stanica za punjenje na vašoj ruti. Druge digitalne usluge, poput aplikacije My BMW, svakodnevno olakšavaju vašu mobilnost.

  VOZNA DINAMIKA BMW-a X2.

  Tehnologije pogona i šasije BMW-a X2 na prvi pogled.

  Snažni motori. Direktno upravljanje. Opciono M sportsko vešanje. Izuzetno precizno rukovanje koje postavlja standarde u klasi. Za živahnu dinamiku i agilnost – bilo za sprint ubrzanje ili duge staze, gradsku vožnju ili krivudave seoske puteve. A sve se to može dodatno poboljšati s opcionim sistemom pogona na sve točkove BMW xDrive. Omogućuje BMW-u X2 izvanrednu vuču i stabilnost, omogućujući mu da prođe i najuže krivine kao da je vođen prugama. Trkački puls je uključen - za sve one koji su spremni.
  Bočni prikaz BMW-a X2 F39 2020 Brooklyn sive boje tokom vožnje
  Ručica menjača BMW X2 F39 2020 unutrašnjost

  Sportski sistem prenosa sa duplim kvačilom.

  7-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa sa duplim kvačilom osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Birajte prenos - automatski ili manuelni sa polugama na upravljaču i dobićete komforno krstarenje ili neverovatno dinamičnu vožnju. U režimu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.
  BMW X2 xDrive F39 2020 Brooklyn siva metalik boja zadnji prikaz

  BMW xDrive.

  Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.
  Prilagodljivo oslanjanje BMW X2 F39

  Adaptivno oslanjanje.

  Prilagodljivo oslanjanje s spuštanjem od deset milimetara omogućuje podešavanje karakteristika amortizera u skladu s situacijom na putu, te kombinuje udobnost i izuzetnu bezbednost prilikom vožnje. Putem kontrole doživljaja vožnje, vozač može da izabere standardni režim rada COMFORT, odnosno SPORT režim rada.

  SISTEMI PODRŠKE VOZAČU U MODELU BMW X2.

  Driving Assistant Plus BMW X2 F39 2020 unutrašnjost kontrolni displej

  Driving Assistant Plus.

  Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pešake s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje saobraćajne trake, pomoćnikom za duga svetla, informacijama o ograničenju brzine i tempomat zasnovan na kameri s funkcijom Stop&Go.
  Head-Up displej BMW X2 F39 2020 unutrašnjost kontrolni displej

  BMW Head-Up Display.

  BMW-ov Head-Up displej u boji projektuje informacije relevantne za putovanje direktno u vidno polje vozača, čime se omogućava potpuna koncentracija prilikom vožnje. Displej prikazuje informacije kao što su trenutna brzina, navigacioni smerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući upozorenja o nepreticanju, zajedno s spiskom telefona i zabavnim sadržajem.
  Kabina Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go BMW X2 2020 F39 unutrašnjost

  Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go.

  Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go, uključujući upozorenje kontrole pristupa s funkcijom kočenja, održava vašu unapred odabranu brzinu, kao i udaljenost do vozila ispred vas. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje, te zadržava unapred određenu udaljenost do automobila ispred, čak i pri malim brzinama i tokom potpunog kolapsa zbog gustog saobraćaja.
  Navigation Plus BMW X2 F39 unutrašnjost

  Navigation Plus.

  Navigation Plus ima BMW Head-Up displej, iDrive Touch Controller, ugrađeni 8,8-inčni ekran osetljiv na dodir i instrument tablu s 5,7-inčnim TFT displejom visoke rezolucije. Sistemom se upravlja intuitivno pomoću iDrive Touch Controller-a, dugmića za direktnu kontrolu funkcija i osam funkcionalnih oznaka, glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir s interaktivnim pločicama.
  Integracija pametnog telefona BMW X2 F39

  Integracija pametnog telefona.

  Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

  MODELI BMW X SERIJE X2:

  Model Advantage.

  Čak se i model Advantage BMW-a X2 čini izuzetno sportskim i tipičnim za BMW X. Svojim snažnim srazmerama i ekstrovertinim dizajnom, nudi samopouzdan i inovativan izgled. Crne ploče spreda mame pogled na spoljašnjost vozila, dok bočna i zadnja strana stvaraju atraktivan kontrast boje karoserije i dodatno naglašavaju sportski X karakter. Kvalitetan moderan enterijer vešto zaokružuje izuzetnu prezentaciju.
  • Automatski rad prtljažnih vrata
  • Park Distance Control (Kontrola razdaljine pri parkiranju - PDC) pozadi; opciono Park Distance Control napred i nazad uklj. pomoćnik pri parkiranju (funkcije ovde nisu ilustrovane)
  • Automatska klima, 2-zonska kontrola.
  • Tempomat s funkcijom kočenja
  BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Advantage Mediterranean plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz

  Model M Sport.

  Model M Sport daje dodatnu sportsku notu vozilu. M Sport model je izoštrenog izgleda spoljašnjosti i enterijera, i garantuje i još veće zadovoljstvo u vožnji. M Sport oslanjanje i M Aerodynamics paketi, npr. značajno optimizuju voznu dinamiku.
  • M Aerodynamics paket spreda uključuje donji deo branika sa umetkom u Dark Shadow metalik boji, specijalno dizajnirane otvore za vazduh i bočne pragove u boji karoserije sa umetcima u Dark Shadow metalik boji, ukrasne elemente oko lukova točkova i obloge u boji karoserije, te donji deo branika pozadi sa umetkom difuzora u Dark Shadow metalik boji
  • 19-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 715 M s run-flat gumama; drugi naplatci su dostupni
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna ili antracit tkanina/Sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake
  • M kožni upravljač.
  BMW X2 sDrive20i F39 2018 model Sport Misano plava metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz

  Model M Sport X.

  Model M Sport X je inspirasan reli sportom. Specifične odlike dizajna u Frozen sivoj metalik boji su karakteristične za prednju, bočnu i zadnju stranu. Postavljaju jake akcente i naglašavaju visoki položaj vozila. Unutrašnjost modela se odlikuje specifičnim M Sport X detaljima koji naglašavaju X karakter.
  • M Sport X spoljni paket napred uključuje donji deo branika sa umetkom u Frozen sivoj metalik boji, posebno dizajnirane otvore za vazduh i bočne pragove u Frozen sivoj metalik boji sa umetcima u boji karoserije, obloge oko lukova točkova, kao obloge i umetak difuzora na donjem delo branika pozadi u metalik Frozen sivoj boji
  • 19-inčni M točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 722 M s run-flat gumama; drugi naplatci su dostupni
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna, s žutim naglascima; dostupne su i druge presvlake
  • M kožni upravljač.
  BMW X2 sDrive20i F39 2018 model M Sport X Sparkling Storm boja sa svetlećim efektom tročetvrtinski zadnji prikaz
  • Model Advantage.
  • Model M Sport.
  • Model M Sport X.
  BMW X2 2020 F39 Brooklyn sive boje prednji prikaz prednja rešetka
  BMW X2 2020 F39 Brooklyn sive boje bočni prikaz
  BMW X2 2020 F39 Brooklyn sive boja, točkovi od lakih legura

  BMW X2 EDITION M MESH.

  Zadivljujuće na prvi pogled: sa svojim ekskluzivnim elementima dizajna, BMW X2 u izdanju M Mesh predstavlja izuzetno sportski i elegantan prizor. Zahvaljujući završnoj obradi u M Brooklyn sivoj metalik boji i velikom broju dizajnerskih detalja kao što je impresivna BMW prednja rešetka Mesh izgleda, s lakoćom privlači pažnju. Ekskluzivne odliku u enterijeru, kao što su M Sport sedišta za vozača i suvozača u kombinaciji kože ‘Dakota’/Alkantra, M oslonac za noge za vozača i M pedale naglašavaju sportski ambijent i istinski premijum karakter.

  TEHNIČKI PODACI ZA BMW X2.

  BMW X2 xDrive20i.

  Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

  131 (178)/5,000-5,500

  Ubrzanje od 0–100 km/h u s: 

  -

  Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

  7.6-9.6

  Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

  174-156

  BMW X2 F39 Brooklyn sive boje prednji prikaz

  BMW USLUGE.

  SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X2.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

   #štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
  • Usluga provere vozila
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti
  Saznajte više o BMW Service Inclusive
  BMW Roadside Assistance

  BMW Roadside Assistance.

  Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
  Saznajte više o BMW Roadside Assistance.
  Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

  ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

  Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X2, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

  POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

  BMW X2 xDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,6-6,9
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 174-156

   

  BMW X2 sDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,2-6,4
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 164-145

   

  BMW X2 xDrive25e**:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 1,8-1,7
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 42-38
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 19,4-19,1

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

   

  ** Na temperaturama ispod 0 stepeni Celzijusa, čisto električni režim vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagreje do radnog stanja nakon što vozilo pređe nekoliko kilometara.

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u aktuelnoj primenjivoj verziji. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model i može varirati za vreme konfigurisanja.

   Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđuju se u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u aktuelno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa ciklusom NEDC za klasifikaciju.

   Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nova putnička vozila“, koji je dostiupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.