Bočni snimak iz niskog ugla BMW X2 M35i (F39) Sapphire crne metalik boje
Performanse306 KS, 225 KW, 450 NM
Motor i vrsta gorivaBenzin

BMW X2

BMW M

BMW X2 M35i: SVI DETALJI.

Performanse306 KS, 225 KW, 450 NM
Motor i vrsta gorivaBenzin
BMW X2BMW X2 M35i: SVI DETALJI.

Ne može biti izabran, ali bira tebe: BMW X2 M35i ima izuzetno atletski i vrhunski sportski izgled. Ovaj član M porodice još je sigurniji na asfaltu zahvaljujući svom izoštrenom dizajnu i snažnim proporcijama u poređenju sa standardnim BMW-om X2.

DIZAJN BMW-a X2 M35i.

Visoke performanse vrhunske forme.

BMW X2 M35i impresionira svojom atletskom karizmom, izuzetno sportskim potencijalom snage i jedinstvenom svestranošću. Otkrijte atraktivnu opremu kada je reč o dizajnu.

BMW dvostruka prednja rešetka mrežastog dizajna BMW X2 M35i (F39) u Sapphire crnoj metalik boji tročetvrtinski prednji prikaz

BMW dvostruka prednja rešetka mrežastog dizajna.

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna dovršena u Cerium sivoj boji ima detaljno dizajniranu rešetku iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirisana trkama, obezbeđuje dubinu i vrednost prednjoj strani i daje visokokvalitetan i dinamičan naglasak detaljima.
M zadnji spojler BMW X2 M35i (F39) u Sapphire crnoj metalik boji zadnji prikaz izbliza

M zadnji spojler.

M zadnji spojler ističe atletsku siluetu vozila i smanjuje neželjeno podizanje. Stvarajući potisnu silu na zadnjoj osovini, pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
M točkovi od lakih leguara BMW X2 M35i (F39) u Sapphire crnoj metalik boji prikaz točka izbliza

M dvokraki točkovi od lakih legura 716 M.

20-inčni dvokraki točkovi od lakih legura 716 M, Jet crne boje, visokog sjaja, sa runflat gumama, veličina točkova 8J x 20 s 225/45 R20 gumama.
Poklopci retrovizora u Cerium sivoj boji BMW X2 M35i (F39) Sapphire crne metalik boje spoljašnjost

Poklopci retrovizora u Cerium sivoj boji.

Jedinstvena dinamika spoljašnjosti modela BMW X2 M35i naglašena je specifičnim detaljima u Cerium sivoj boji. Navedeno obuhvata, na primer, poklopce retrovizora.
M Sport sedišta BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

M Sport sedišta.

Sportska sedišta imaju visoke oslonce na sedištima i naslonima, pružajući optimalnu potporu vozaču i suvozaču čak i tokom sportske vožnje u krivinama. Za razliku od standardnih sedišta, njihov ugao sedenja, dubina sedenja, kao i nasloni za bedra i širina naslona za ruke na vozačevom sedištu, mogu se pojedinačno podešavati. Njihov poseban dizajn naglašava sportske sposobnosti vozila.

VOZNA DINAMIKA BMW-a X2 M35i.

Beskrajna snaga.

Interakcija mehaničkog M sportskog diferencijala na prednjoj osovini, inteligentnog BMW xDrive pogona na sve točkove i snažne M sportske kočnice osigurava vrhunske vozne karakteristike i izuzetno precizno rukovanje koji postavljaju standarde u ovoj klasi.

SISTEMI PODRŠKE VOZAČU U MODELU BMW X2 M35i.

Digitalne usluge i inteligentni sistemi podrške vozaču u modelu BMW X2 M35i.

Kabina Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Aktivni tempomat sa funkcijom Stop&Go.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop&Go, uključujući upozorenje kontrole pristupa s funkcijom kočenja, održava vašu unapred odabranu brzinu, kao i udaljenost do vozila ispred vas. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje, te zadržava unapred određenu udaljenost do automobila ispred, čak i pri malim brzinama i tokom potpunog kolapsa zbog gustog saobraćaja.
Kožni volan BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Traffic jam assistant.

Sistem Traffic jam assistant (podrška prilikom gužve u saobraćaju) olakšava vam opterećenje u toka monotonih situacija u saobraćaju: Pri brzinama do 60 km/s, sistem omogućava vašem vozilu da jednostavno „klizi“ s drugim automobilima u situacijama kada je saobražaj gust. Automatski održava udaljenost od vozila ispred i reguliše brzinu automobila do zaustavljanja - pri čemu pruža podršku i prilikom upravljanja.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost kontrolni displej

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pešake s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje saobraćajne trake, pomoćnikom za duga svetla, informacijama o ograničenju brzine i tempomat zasnovan na kameri s funkcijom Stop&Go.
Head-Up displej BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost kontrolni displej

BMW Head-Up displej.

BMW-ov Head-Up displej u boji projektuje informacije relevantne za putovanje direktno u vidno polje vozača, čime se omogućava potpuna koncentracija prilikom vožnje. Displej prikazuje informacije kao što su trenutna brzina, navigacioni smerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući upozorenja o nepreticanju, zajedno s spiskom telefona i zabavnim sadržajem.
Navigation Plus BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Navigation Plus.

Navigation Plus ima BMW Head-Up displej, iDrive Touch Controller, ugrađeni 8,8-inčni ekran osetljiv na dodir i instrument tablu s 5,7-inčnim TFT displejom visoke rezolucije. Sistemom se upravlja intuitivno pomoću iDrive Touch Controller-a, dugmića za direktnu kontrolu funkcija i osam funkcionalnih oznaka, glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir s interaktivnim pločicama.
Integracija pametnog telefona BMW X2 M35i (F39) unutrašnjost

Integracija pametnog telefona.

Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

225 (306)/5,000-6,250

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

4.9

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

8.1-7.5

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

185-170

BMW X2 M35i (F39) Black Sapphire metalik boje, tehnički podaci

BMW USLUGE.

SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X2 M35i.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
  • Usluga provere vozila
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti
Saznajte više o BMW Service Inclusive
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance.
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X2 M35i, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW X2 M35i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,1-7,5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 185-170

 

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Disclaimer reference invalid